Kør-selv ferie til Smart Selection Hotel Istra

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Smart Selection Hotel Istra

By- og strandferie i det smukke Opatija

Oplagt til en badeferie med familien
Adriaterhavets gastronomi på menuen
Tæt på stranden, sandet og havet
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden. Tag en slentretur på strandpromenaden Lungomare, og spis friske lokale specialiteter, når I bor på Hotel Istra.

Hotellet tilbyder

Hotel Istra ligger ved Adriaterhavets kyst. Hotellet tilbyder en privat cementstrand samt en indendørs svimming pool med opvarmet havvand, som kan benyttes mod betaling. På stranden er der brusere, mens solsenge og parasoller kan lejes.  

Hotellet har café og bistro med aircondition til strandsiden, samt en udendørs terrasse. Her kan I nyde en afslappet middag eller en kold drink. Her kan I også nyde udsigten, mens I planlægger morgendagen eller benytter det trådløse internet. I caféen serveres der forskellige retter blandt andet lokale specialiteter, herunder fisk og skaldyr. Den lokale strandpromenade, der fører ind til Opatija har også mange muligheder for at finde noget at spise. Her er der noget for enhver smag – pizza, pasta, fisk og skaldyr.  

På hotellet er der desuden mulighed for at spille billard mod et gebyr, gå til frisøren eller gøre brug af vaskeservice.

Værelser

Alle værelser er enkelt indrettet og har eget toilet og bad. Desuden har værelserne kabel TV, wi-fi, telefon og hårtørrer. Der er desuden mulighed for at få vækkealarm. Standardværelserne har udsigt til landsiden.

Bemærk at

Til aftensmaden er der gratis drikkevare fra hotellets sodavandsmaskine.

Velkomstdrink serveres kun om torsdagen.

Solsenge ved pool og strand er tilgængelige mod gebyr på 4 euro per dag.

Tilmeldingsgebyr: 0,5 EUR / person / ophold - betales på hotellet af gæster.

Vis flere

Værd at se

 • Rijeka (15.0 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Glavani Park (86.0 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Aquapark Istralandia (81.2 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Pula (102.0 km)

  Her må I ikke gå glip af et besøg til det smukke amfiteater, som stod færdigbygget i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag afholdes der koncerter, opera- og teaterforestillinger.

  Pula
  Pula er et skønt område som bl.a. byder på dette smukke amfiteater
 • Aquarium Terrarium Krk (64.4 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Malin Draga Beach (54.4 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
Vis flere

Kort

Smart Selection Hotel Istra
Marsala Tita 143 51410 Opatija

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat