Kør-selv ferie til Smart Selection Hotel Mediteran

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Smart Selection Hotel Mediteran

Hold ferie på Hotel Mediteran og oplev Kroatiens dejlige strande og bjerge

Mulighed for spa og wellness tæt på hotellet
Skøn udsigt over havet fra hotellets terrasse
Gode muligheder for en aktiv ferie
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Mediteran ligger i en gammel fiskerby ved Adriaterhavet, ved kystbyen Opatija. Hotellet ligger også ved foden af det frodige grønne bjerg Ucka. I kan opleve det smukke bjerglandskab og samtidig nyde en afslappende strandferie.

Hotellet tilbyder

Hotel Mediteran har 69 værelser og er et familiedrevet hotel. Atmosfæren på hotellet er afslappet, og der er mulighed for spa og wellness på det nærliggende Hotel Marina. De mange vandreture i området gør hotellet ideelt til en god ferie med venner eller familie. Hotellets udendørs terrasse har en vidunderlig havudsigt. På terrassen kan I nyde en drink eller spise nogle lokale retter fra restauranten. Restauranten har en afslappende atmosfære og serverer sæsonbetonede retter af lokale produkter såsom frisk fisk og skaldyr, asparges, kastanjer og svampe. Prøv de lokale vine, som er gode til maden. Der er WiFi på hele hotellet.

Værelser

Alle værelser har bad / bruser, toilet, hårtørrer kabel-tv og telefon. Standardværelserne har udsigt over landets side og er enkelt indrettede. Superior-værelserne har havudsigt og balkon. I disse er der mulighed for en ekstra seng.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om mandagen.

Der er adgang til indendørs swimmingpool på Hotel Marina.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per person/ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Opatija (14.0 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
 • Rijeka (28.6 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Glavani Park (53.9 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Biserujka Hulen (64.6 km)

  Oplev Kroatiens hemmeligheder på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find et børnevenligt hotel i området og udforsk den lille by Rudine som gemmer på en spændende hule der er hele 110 meter dyb, og bestemt et besøg værd. Endvidere bliver hulen anvendt til korte koncerter, som er helt specielt. Koncerterne er relativt korte, da hulen kun er 13° C varm.
  Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Kroatien når I holder sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka Hulen
  Ingen koncerter kan måle sig med den, man kan opleve i denne magiske hule nær den lille by Rudine.
 • Malin Draga Beach (66.8 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
Vis flere

Kort

Smart Selection Hotel Mediteran
Trg Slobode 1 51417 Moscenicka Draga

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat