Kør-selv ferie til Smögens Hafvsbad

Dansk | DKK

Smögens Hafvsbad

Her kan I koble af og nyde Smögens historiske SPA-hotel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på havet og stranden
 • Lækkert spa- og wellnesscenter
 • Stilfuldt skandinavisk design
1.169,-
3~5 dage fra
1.079,-

Wellnessophold ved havet

Spa-hotel i Sverige

3 dage
Fra 1.079,- / spar op til 575,-
SPAR
5 dage
Kun 2.139,- / spar op til 1.170,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse i anneks

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

På Smögens Hafvsbad kan I rigtig forkæle jer selv. I hotellets spa- og wellnesscenter kan I svømme i den indendørspool, få varmen i saunaen, slappe af i boblebadet eller I kan deltage i et af hotellets hold- og fitnesstræninger. Om sommeren kan I nyde vejret udenfor i strandpoolen. Bestil en eller flere behandlinger hjemmefra og se frem til den ultimative forkælelse.

Hotellet tilbyder

Smögens Hafvsbad blev åbnet i 1900 og blev Bohusläns sidste kur- og badeanstalt. Gæsterne kommer her for at indånde den rene luft og svømme i det salte hav. I dag fortsætter tradtionen, når Smögens Hafvsbad med sin smukke beliggenhed, spa og udsøgte restaurant tilbyder en chance for at slappe af og finde ro og fred. Hotellet har stadig masser af charme fra gamle tider, og f.eks. er hotellets indgang kulturhistorisk beskyttet. Smögens Havfsbad har fire stjerner og tilbyder trådløst internet og privat parkering. Hotellets spa- og wellnesscenter tilbyder en indendørs swimmingpool, sauna, boblebad, solarium og muligheder for hold- og fitnesstræning. Der findes også en udendørs strandpool, der er åben om sommeren. Der tilbydes også en bred vifte af spa-behandlinger, som I kan booke mod gebyr. Husk at reservere tid til behandlinger hjemmefra.

Værelser

Alle værelser er indrettet i et stilfuldt, skandinavisk design. Værelserne er beliggende på læsiden i hotellets sidebygning, ca. 100 m. fra hovedbygningen. Værelserne har eget bad og toilet, telefon, tv og minibar. Det er kun muligt at få ekstra senge for børn op til 12 år.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Göteborg, Sverige
350 km fra
Helsingborg, Sverige 
450 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Smögens Havn (0.6km)

Havnen i Smögen begyndte at blive brugt allerede i 1500-tallet, og dens betydning voksede som årene gik. Under den sidste sildeperiode (1877-1905) udviklede havnen sig til et meget vigtigt center for fiskerieksport, med omfattende handel i Europa. Ved broerne dukkede magasiner og salterier op og mange af dem står der stadig i dag. Efter denne periode udviklede havnen sig i stigende grad til et badeområde og gæstehavn. Havnen i Smögen har i dag status som en af de mest populære havne i Norden. Her er også en af Sveriges få fiskeauktioner, som absolut er et besøg værd. Nyd havets lækkerier på de nærliggende restauranter.

Smögenbryggan (43.5km)

Smögenbryggan er den største turistattraktion i Smögen, og ligger langs sydsiden af byens gamle fiskehavn. Den er omkring en kilometer lang, og bugner af butikker, caféer, restauranter og udendørs spisesteder. For enden af bryggen ligger den store badeplads Vallevik, med hoppetårn, klippebad og en mindre velbeskyttet sandstrand perfekt til børn.

Hållö (1.4km)

På bilferie i den sydvestlige del af Sverige om sommeren, kan I tage en bådtur fra Smögen til Hållö. Båden forlader havnen hver halve time. Hållö er et naturreservat med smukke granitklipper, som er perfekte til en badeferie eller naturferie. Besøg også Hållö Fyr, hvor mange dramatiske begivenheder fandt sted under krigstiden. F.eks. blev et svensk lastskib kapret af tyskerne i efteråret 1939.

Sandö (1.4km)

Sandö er en del af et naturbeskyttet område i Smögen. Her kan I bade på den smukke naturlige sandstrand, vandre, jogge, fiske eller udforske det rige fugleliv. En anden populær attraktion er Hällmarkslandskabet med sine inspirerende skulpturer. Herfra har I også en fantastisk udsigt over området og det smukke landskab.

Smögen Whisky (11.8km)

Besøg Smögens egen whiskyproducent! Siden 2009 har de produceret ægte maltwhisky fra den bohuslänske vestkyst, med inspiration fra havet. Der er åbent for besøgende og I finder Smögen Whisky blot ca. en kilometer nord for Smögen.

Nordens Ark (19.8km)

Tag en tur til en af Bohusläns mest populære attraktioner. Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr. Den smukke natur og muligheden for at se dyr som ulve, sneleoparder og den store Amurtiger gør parken til et oplagt sted for en udflugt hvor hele familien kan more og hygge sig.

Backa Helleristninger (33.4km)

Tag til Sverige på en af de mange familievenlige rejser som arrangeres af Risskov Bilferie. Er I interesserede I Sveriges svundne tider, bør I også helt sikkert aflægge et besøg ved Backa Helleristninger! Ved Backa udenfor Brastad finder I et af Sveriges største helleristningsområder. Backa var især i den tidlige bronzealder et vigtigt religiøst centrum. Dette har man netop udledt af de mange udvalg af udskårne sten og motiver der er fundet i området. Udskæringerne er direkte spor af de mennesker der levede og arbejdede her for 3.000 år siden! Er det en kør-selv ferie, og bilen er kommet med, så er det nemt at komme ud til Backa Helleristninger.

Röe Gård (34.4km)

På Röe Gård kan I nyde god mad og en stille stund. I kan besøge den hyggelige butik hvor I finder keramik, tekstiler, mad, slik, sæbe, nostalgisk legetøj og meget mere.

Der er også flere naturoplevelser i nærheden. Fra gården er der bare 500 meter til saltvandet i Åbyfjorden, og hele tre forskellige ruter at gå. Der er fantastiske muligheder for bjergbestigning- og vandring samt en stor legeplads og en middelalderborg i nærheden.

Käringön, Smögen & Fjällbacka (39.9km)

Sverige har meget at byde på og specielt Bohuslän har en ganske unik natur og et storslået øhav, som det ikke er svært at blive betaget af. Find et billigt weekendophold for hele familien og oplev skærgården med de nøgne granitklipper og de små fiskerisamfund der, ligger som perler på en snor, op langs kysten. Besøg eksempelvis Käringön langt ude i Nordsøen. Øen er kun tilgængelig med færge da den er totalt bilfri.

Tag en dagtur til Smögen og gå en tur på den lange Smögenbro ved den gamle fiskerihavn.

Eller hvorfor ikke tage en tur til den lille fiskerby Fjällbacka og opleve det sted, hvor Camilla Läckbergs berømte detektivhistorier udfolder sig. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Käringön, Smögen & Fjällbacka i Sverige.

Torreby Slot og Golf Klub (43.8km)

Benyt lejlighed til at spille 18 huller på den smukke bane i Torreby Golf Klub. Torreby Slot er Bohusläns eneste borg og at spille på denne bane er absolut en oplevelse. Efter en runde kan I spise et godt måltid i det flotte slot.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

598,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat