Aktiv ferie på Rügen på Soibelmanns Hotel Rügen

Dansk | DKK

Soibelmanns Hotel Rügen

Tag et billigt hotelophold på et af Rügens førende sportshoteller!

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God placering for at opleve alle seværdighederne
 • Perfekt hotel for familieferie og aktiv ferie
 • Rigtig god værdi for pengene
1.101,-
3~8 dage fra
749,-

Inkl. halvpension

Miniferie på Rügen

3 dage
Fra 749,- / spar op til 346,-
SPAR
4 dage
Fra 1.149,- / spar op til 471,-
SPAR
5 dage
Fra 1.529,- / spar op til 616,-
SPAR
6 dage
Fra 1.899,- / spar op til 771,-
SPAR
7 dage
Fra 2.319,- / spar op til 876,-
SPAR
8 dage
Fra 2.619,- / spar op til 1.101,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Pak bilen og tag afsted på aktiv ferie eller familieferie på et af Rügens førende sportshoteller! Soidelmanns Hotel Rügen ligger i den centralt placerede by, Samtens, og tilbyder alletiders base på den smukke nordøsttyske ø.


Hotellet tilbyder

Soibelmanns Hotel Rügen er en kombination af sports- og fritidscenter og hotel, og et af de førende sportshoteller på Rügen. Beliggende centralt på Rügen har I her alletiders base for en ferie med masser af aktiviteter direkte på hotellet, og en lang række seværdigheder indenfor kort afstand.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets 25-meter sportsbassin med 4 baner, saunaområdet med tre forskellige saunaer og det 800 m² store fitnessområde, udstyret med moderne faciliteter.

Sportsaktiviteterne på stedet tæller bl.a. bowling, tennis, badminton, squash, bordtennis og ikke mindst en 10 meter høj indendørs klatrevæg. Disse kan benyttes mod et gebyr.

Den centrale placering på øen giver jer gode muligheder for, at f.eks. at besøge De berømte kridtklipper, ’Kreidelfelsen’, det populære smalsporstog, ’Rasender Roland’, Hiddensee og de mange smukke sandstrande som omkranser hele øen.

Hver morgen serveres en god omgang morgenmad i den hyggelige morgenmadsrestaurant, ’Weimar’. Om aftenen kan I nyde regionale og sæsonbetonede retter i restauranten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 63 rummelige værelser, som er tilgængelige i kategorierne enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Derudover det er muligt at booke et dobbeltværelse med en ekstra opredning.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet med bruser og hårtørrer, og er udstyret med komfortable senge, siddeområde, telefon, skrivebord og kabel-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De ca. 20 m² enkeltværelser har siddehjørne, skrivebord, fladskærms-tv, telefon, WiFi og eget badeværelse med brusebad og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
De ca. 26 m² dobbeltværelser er udstyret med et siddehjørne, ekstra lange senge (over 2 m), fladskærms-tv, telefon, WiFi, skrivebord og eget badeværelse med brusebad, toilet, hårtørrer og badekåbe. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse

1 / 2
De ca. 40 m² familieværelser er udstyret med et siddehjørne, fladskærms-tv, telefon, WiFi, skrivebord og eget badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og badekåbe. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Rostock, Tyskland
310 km fra
Puttgarden, Tyskland
390 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (29.4km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Marienkirche (20.7km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Naturerbe Zentrum Rügen (24.5km)

Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

Stralsund (21.4km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Ozeaneum (22km)

Besøg det interessante Ozeaneum med hele familien, og oplev de fantastiske havdyr helt tæt på. En ekstraordinær rejse gennem den undersøiske verden. Det er samtidig også den største Østersøsudstilling i Europa. Børnene kan lege sig til viden ved at udforske de mange hemmeligheder og mysterier, som havet byder på i ´Sea for Children´. Besøg også de store hvaler der hænger, og selvfølgelig Humboldt pingvinerne på museets tagterrasse.

HanseDom (24.8km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (33.8km)

Oplev Nordtyskland i egen bil på en kør-selv ferie. Læg vejen forbi Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservat er, på grund af sine unikke kulturlandskaber, UNESCO-listet. Området blev oprettet i 1990 og blev en del af UNESCO MAB- (Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Inden for et forholdsvis lille område, er forskellige landskabsformationer der karakterisere kysttyskland, blevet fredet. Her er land og vand tæt forbundet; Peninsulaer og fremspring er forbundet andre via smalle strimler af land og samtidig adskilt af vandet i strandsøer og bugte. Tag de gode sko på og gå en dejlig tur i dette store smukke område. Tag på rejse i januar og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Der er mange muligheder i Tyskland som også egner sig godt til en familieferie, så planæg den næste sommerferie eller vinterferie kom en kør-selv i Nordtyskland.

Nationalpark Jasmund (40.6km)

Dette naturreservat ligger på Rügen-øens nordøstligste del og er med sine 30 km² Tysklands mindste nationalpark. Det smukke område omfatter bl.a. højdedraget Stubnitz nord for Sassnitz og kalkklinter i op til 160 meters højde over havet. Parken er rig på både flora og fauna og tæller adskillige mere sjældne arter indenfor begge kategorier. Nogle af de fugle I kan være heldige at se, er f.eks. havørne, isfugle, vandrefalke og landsvaler.

Østersøbad Sellin (34km)

I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

Julemarked i Stralsund (21.7km)

Med kun en halvanden times kørsel fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favorit blandt Sjællands juleelskere, der kan tage færgen til Tyskland.

Byen byder på gotisk arkitektur optaget på UNESCOs verdensarvsliste, som tager sig ud på smukkeste vis i decembers julelys.

Stralsund er et af Tysklands allerflotteste julemarkeder. Den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, pyntes med juletræer, lys og dekorationer, og skaber en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fornemmeste inden for kunsthåndværk, hvor I kan gøre et unikt julegaveindkøb, og sin skøjtesø. Følg desuden duften fra dine julegodteboder, hvor I kan spise jer mæt i ægte tysk marcipan, ristede mandler og kastanjer samt de fineste delikatesser fra egnen.

Med sine kun 90 km fra Rostock er julemarkedet særligt praktisk, hvis man kommer kørende fra Sjælland og Lolland-Falster.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

171,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Aurora Family & SPA

Dagens 3-retters menu/buffet

Det nordlige Polen

Familieferie i Polen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet

349,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Ferie ved Østersøen i Polen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~4.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Femø Kro

Inkl. halvpension

Sydhavsøerne

2=3

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x Minigolf
 • Gratis internet og parkering

1.086,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Udforsk flotte Femø

Læs mere