Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Sommerferie

På en kør selv-ferie til en sol- og badedestination, kan I opleve hoteller med swimmingpool og flotte strande. Risskov Bilferie byder også på dejlige sommer destinationer i blandt andet Danmark, Sverige og Norge.

Risskov Bilferie tilbyder billige sommerferier til priser, hvor alle kan være med, og hvor I rigtig kan slappe af i dejlige omgivelser.

Sommerferie 2017

Hos Risskov Bilferie finder I en lang række billige hoteller, uanset om I søger nogele hyggelige dage i Danmark, naturferie i eksempelvis Norge og Sverige eller nogle spændende dage i Holland eller Belgien.

Hvis sommerferien skal byde på wellness og spa eller I blot søger en billig sommerferie anbefaler vi destinationer som Polen eller Ungarn.

Derudover har vi naturligvis også masser af hoteller, på de mere traditionelle sommerferiedestinationer som Frankrig, Kroatien, Østrig eller Italien, hvor I eksempelvis kan besøge Gardasøen eller det skønne Toscana.

Af nye destinationer har vi Slovenien og Slovakiet, som er ukendte perler for mange danskere. I disse lande finder i luksuriøse sommerferier til billige penge.

Se vores udbud af rejser til destinationer, hvor I kan nyde god mad, sol og vand.

Klik her for at læse mere...
1