Ferie i Niedersachsen på Sonnenhotel Amtsheide

Dansk | DKK

Sonnenhotel Amtsheide

Wellness og aktiv ferie i Niedersachsen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dette 4-stjernede hotel byder på et stort wellness-område
 • Golfparadis med otte baner i nærheden
 • Fremragende regionalt køkken
2.018,-
3~8 dage fra
1.349,-

Inkl. 3-retters menu

Afslappende ferie med spa

3 dage
Fra 1.349,- / spar op til 419,-
SPAR
4 dage
Fra 1.999,- / spar op til 634,-
SPAR
5 dage
Fra 2.649,- / spar op til 849,-
SPAR
6 dage
Fra 3.149,- / spar op til 1.264,-
SPAR
8 dage
Fra 4.349,- / spar op til 2.019,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna
Risskov Pakken

Bad Bevensen i Klein Bünstorfer Heide er et rent paradis for golfspillere: Ud over en 18-hullers bane i landsbyen er der syv andre golfbaner i nærheden. Men kurbyen byder også på mange andre aktiviteter. Oplev dem alle under dit ophold på Sonnenhotel Amtsheide.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger tæt på centrum i Bad Bevensen og byder på masser af komfort til din ferie: komfortable og moderne værelser, et spa- og wellness-område på over 500 m2 med swimmingpool, saunaer og spabad samt en fremragende restaurant der serverer regionale specialiteter.

Du kan komme ind til det maleriske centrum i Bad Bevensen fra hotellet på blot fem minutter til fods, hvor du blandt ander finder spa-haver, Kurhaus med springvand og spa-anlægget Jod-Sole-Therme. 

En ferie på Sonnenhotel Amtsheide er ideel for aktive feriegæster: Især golfspillere får god værdi for deres penge her. Med hele otte golfbaner inden for en radius af 50 km er der et bredt udvalg. Der er en shuttlebus fra hotellet til den nærliggende 18-hullers bane, så du kan komme let frem og tilbage.

Cykling gennem Klein Bünstorfer Heide, stavgang, vandreture, kanosejlads, minigolf eller standup paddling – her findes der virkelig noget for enhver smag.

Populære rejsemål fra Sonnenhotel  Amtsheiide er Lüneburger Heide (45 km) og Lüneburg selv (28 km), Hundertwasser banegård i Uelzen (16 km) eller Elben Slot Bleckede (30 km). Børnefamilier vil helt sikkert nyde en tur til forlystelsesparken Heide Park (70 km) der byder på mange forlystelser

Værelser

Værelserne på Sonnenhotel Amtsheide er individuelt, moderne og komfortabelt indrettede. Samtlige værelser har eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar, hårtørrer, og TV.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er ca. 16-20 m2 store og er beliggende i hobedbygningen samt Golfhotellet (anneks) og de fleste af værelserne har balkon. Værelserne har eget bad og toilet med bruser eller badekar, hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er værelserne udstyret med enenkelttseng (1,00m x 2,00m), TV, pengeskab, telefon, minibar, badekåbe, lænestol og skrivebord.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Comfort Suite

1 / 3
Juniorsutier er ca. 50 m2 store og har separat soveværelse og opholdsområde samt balkon eller terrasse. Værelserne har eget bad og toilet med bruser eller badekar, hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er værelserne udstyret med TV, pengeskab, telefon, minibar, badekåbe, lænestol og skrivebord. Ekstra senge kan tilføjes.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelser er ca. 28-30 m2 store og er beliggende i hobedbygningen samt Golfhotellet (anneks) og har alle balkon. Værelserne har eget bad og toilet med bruser eller badekar, hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er værelserne udstyret med en dobbeltseng (2,00m x 2,00m), et siddeområde med sofa, TV, pengeskab, telefon, minibar, badekåbe, lænestol og skrivebord.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

220 km fra
Rostock, Tyskland
230 km fra
Puttgarden, Tyskland
240 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Uelzen (15.9km)

Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

Lüneburg (27.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Wildpark Lüneburger Heide (51.8km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Lüneburger Heide (55.8km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Heide Park Soltau (64.3km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Ophold med halvpension

Lüneburger Heide

Naturferie i Nordtyskland

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • Adgang til indendørs pool og sauna
 • Gratis parkering

386,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Oplev den gamle hansestad Lüneburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 25% rabat