Kør-selv til Sophienberg Slot på miniferie med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Sophienberg Slot

Nyd en miniferie på Sophienberg Slot med udsigt over Rungsted kyst

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo ved havet i Rungsted tæt på det livlige København
 • Nyrenoverede værelser med tidsløse designermøbler
 • Slap af i smukke historiske rammer på Sophienberg Slot
1.469,-
3~7 dage fra
799,-

Ophold med morgenbuffet

Elegant slot hotel

3 dage
Kun 799,- / spar op til 397,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 645,-
SPAR
5 dage
Kun 1.479,- / spar op til 913,-
SPAR
6 dage
Kun 1.799,- / spar op til 1.191,-
SPAR
7 dage
Kun 2.119,- / spar op til 1.469,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havet
Risskov Pakken

Næsten midt mellem København og Helsingør ligger Sophienberg Slot og pryder den Gamle Strandvej ved Rungsted kyst. Med havet på den ene side og den skønne natur på den anden side, er der lagt op til et herligt og afslappende ophold på Sophienberg Slot i Rungsted. Hotellet fungerer, som et Bed & Breakfast hotel og I vil altid føle jer velkommen i slottes både hjemlige og hyggelige atmosfære, hvor der også er rig lejlighed til at være jer selv, som par eller familie. Nyd den rare stemning og de dejlige omgivelser på Sophienberg Slot ud til Rungsted Strandvej.

Hotellet tilbyder

Sophienberg Slot blev nyrenoveret i 2019 og står nu og funkler i al sin pragt ud mod Øresund. Slottet blev færdigbygget i 1746 og gemmer derfor også på en lang og spændende historie. Det blev bygget af kongeparret Christian 6. og Sophie Magdalene, der ønskede et fristed tæt på Øresund, så de blandt andet kunne følge den tætte skibstrafik på sundet. Men det dejlige Sophienberg byder også på klassisk hygge og er et rart sted at opholde sig i skønne omgivelser og med den velplejede park lige ved siden af til små spadsereture.

Slotsreceptionen er åben fra kl. 08:00-15:00 og morgenmadsrestauranten serverer morgenmad til at starte dagen på. Fra morgenmadsrestauranten og nogle af slottets stuer i hovedbygningen er der en dejlig udsigt over havet. I slottets restaurant serveres dagens hovedret. Rungsted Havn, der ligger bare 5 minutters kørsel fra slottet, er yndet for sine hyggelige frokostrestauranter, og på sommeraftener summer her af liv. Club Riva har en dejlig udsigt over havnen, og ved særlige lejligheder holdes der også Natbar i weekenden.

Det dejlige område omkring Sophienberg Slot byder på flere berømte seværdigheder og især en afstikker til Karen Blixen Museet og museets interessante udstilling om den danske forfatterinde er en oplevelse. Louisiana Museum of Modern Art ligger også inden for kort afstand med bilen, og så er der heller ikke langt til hverken Helsingør, Helsingborg, København eller Roskilde, hvor I blandt andet kan opleve det spændende Vikinge Museum. Ikke langt fra hotellet er der adgang til den berømte Dyrehave, som er en naturpark på ca. 1.100 ha der grænser op til Jægersborg Hegn også kendt for sine karakteristiske røde porte. Sophienberg Slot har en skøn beliggenhed, tæt på natur og masser af skønne seværdigheder.

Der er gratis internet og bilen kan også parkeres uden beregning.

Værelser

Sophienberg Slot har nyrenoverede værelser, som ligger i to forskellige bygninger og I skal en tur over gårdspladsen for at komme fra værelserne til receptionen og morgenmadsrestauranten. Der er 22 nyrenoverede værelser med muligheder for dobbeltværelser, også med en ekstra opredning, samt enkeltværelser. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Karen Blixen Museet Rungstedlund (2km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange klenodier som Nordsjælland gemmer på. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kør-selv til Karen Blixen Museet, Rungstedlund. Hun har skrevet fængslende fortællinger som Vinter-Eventyr, Den afrikanske Farm og Syv fantastiske Fortællinger under forskellige pseudonymer, men bedst er hun kendt som Karen Blixen. Det pragtfulde Rungstedlund, hvor hun voksede op, er blevet omdannet til en lille perle af et museum, der bestemt er et besøg værd.

Det ligger ca. 15 minutters kørsel fra Humlebæk. På Rungstedlund er der mulighed for at få et usædvanligt indblik i Karen Blixens fantastisk liv, og der er også udstillet eksemplarer af hendes barndomsdigte, manuskripter, breve og førsteudgaver af hendes værker samt tegninger, som hun har lagt hånd til i sit lange og interessante liv. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en rigtig familieferie fyldt med spændende oplevelser.

Louisiana Museum of Modern Art (8.6km)

Tag på ferie i Danmark og besøg det nok bedst kendte museum for moderne kunst. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller og kør-selv til Nordsjælland på en skøn familieferie. I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, der er et af de førende museer for moderne kunst i Skandinavien med mellem 6 og 10 forskellige udstillinger om året samt en permanent udstilling. Museet ligger placeret med panoramaudsigt over Øresund, og her kan der med rette siges, at både kunsten, naturen og arkitekturen er sammensmeltet i en unik harmoni. Gå en tur i parken, som omgiver Louisiana og nyd de mange kunstværker, som synes ét med omgivelserne. Der er masser af plads, hvor børnene kan boltre sig og museet har også et meget familievenligt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Find den rette familieferie med billige hoteller til Nordsjælland hos Risskov Bilferie.

Dyrehaven (14.4km)

Med sine mere end 300 år som fredet skov og dyrereservat, har Dyrehaven gennem generationer været et yndet udflugtsmål for såvel konger som borgere. Dyrehaven ligger blot 20 minutter nord for København, men det fredfyldte område føles langt fra storbyens livlige gader. Parken er kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, som I med stor sandsynlighed vil støde på, under en gåtur igennem skoven eller over de bakkede enge.  

I 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCOs verdensarvsliste grundet sin spændende historie som jagtområde for de kongelige. Når I går rundt i parken, så læg mærke til de stjerneformede knudepunkter i stisystemet, som blev anlagt, for at jægerne bedre kunne følge hundenes færden rundt i skoven. 

Midt i den store naturpark ligger kongens jagtslot, Eremitageslottet, hvorfra der er en smuk udsigt til Øresund. Det smukke barokslot blev opført af Kong Christian d. 6. i perioden 1734-36 og det er muligt at købe billet til en rundvisning på slottet i sommerperioden.

Dyrehavsbakken (21.5km)

Besøg Dyrehavsbakken, som er Tivolis modstykke - i daglig tale Bakken. Bakken er en forlystelsespark pakket ind i natur, da den ligger i områdets største skov. Forlystelsesparken er et slaraffenland for både voksne og børn. Går I ind i Dyrehaven, gennem Klampenborgs røde hovedport, holder kapervogne parate og venter på at køre jer rundt i Dyrehaven og forbi det kongelige jagtslot Eremitage, som ligger på Eremitageslettens højeste punkt. Parken er åben sidst i marts til sidst i august hver dag mellem 14:00 og 24:00.

Helsingør (19.5km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

København (30.2km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen

160,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

399,-
Fra kun
1.399,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere

Comwell Borupgaard

Skøn herregårdsferie

Nordsjælland

Spahotel i Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

299,-
Fra kun
1.699,-

Vis kort

Luksuriøs herregårdsferie på Sjælland

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.