Billigt Spaophold i Nordjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spaophold Nordjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Spaophold Nordjylland

Nordjyllands utroligt varierede landskaber og talrige muligheder gør regionen til et helt ideelt sted, for et skønt spaophold eller en hyggelig miniferie med wellness. Der er store kontraster fra kyst til kyst og fra land til by og de korte afstande giver Jer gode muligheder for, at opleve lidt af det hele. Idyllisk natur, bølgebrus, storbyliv, golfoplevelser, shopping og kulturelle og historiske seværdigheder, er blot noget af det I kan se frem til, når I vælger Nordjylland som Jeres næste destination. Find et godt tilbud på et wellnesshotel i Nordjylland og nyd nogle dejlige dage med spa, afslapning og nærvær.

På den nordjyske vestkyst finder I masser af gode muligheder helt oppe fra Skagen og ned mod Jammerbugten. Her er omgivelserne som skræddersyet til afslapning og velvære med smukke kystlinjer, bløde sandstrande og vild natur – altsammen i selskab med den beroligende lyd af bølgernes konstante brusen i baggrunden. Find en god deal på et spahotel for par og kombiner et skønt wellnessophold med den fantastiske natur ved Thy Nationalpark eller et spændende besøg ved Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Eller tag en tur ud til Rubjerg Knude Fyr og nyd den pragtfulde solnedgang efter en dejlig dag med wellness.

Med et lækkert spaophold i Skagen har I alletiders mulighed for, at opleve Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, de berømte Skagensmalerier ved Skagens Museum, shopping i Skagen og ikke mindst den unikke gåtur ud mellem havene på spidsen af Grenen.

Kunne I tænke Jer at kombinere en wellnessferie med storbyoplevelser, er Aalborg et helt oplagt valg. Find et hotel med wellness eller i nærheden af et af byens spa- og wellnesscentre, og forkæl Jer selv inden I tager ud på opdagelse. Med et hotel i nærheden af Aalborg har I masser af muligheder for shopping og sightseeing. Oplev f.eks. Voergaard Slot, som i November 2018 blev kåret som Danmarks smukkeste herregård!

Herunder har vi samlet nogle af vores bedste tilbud på wellnessophold i Nordjylland. De fleste af Risskov Bilferies ophold inkluderer mad, så I blot kan tage afsted og nyde nogle afslappende dage, uden at skulle tænke på noget.