Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spaophold Vejle

Bestillingskoden er nu aktiv

Spaophold Vejle

Nyd et par afslappende dage i Vejle med et weekendophold eller en wellnessferie i, eller i nærheden af, den hyggelige by. Området omkring Lillebælt og Vejle Fjord er ideelt til spaophold tæt på vandet, og med de korte afstande mellem byer som Munkebjerg, Vejle, Middelfart, Kolding, Fredericia, Horsens, Herning og Billund, har I her et fremragende udgangspunkt for at kombinere afslapningsferien med spændende oplevelser. Nyd vandre- og cykelture i naturen, tag på bridgewalking på Lillebæltsbroen eller besøg en af de jyske eller fynske byer og tag på shoppetur og sightseeing.

Find et godt tilbud på et rendyrket spahotel eller et hyggeligt hotel i nærheden af et af områdets wellnesscentre, og nyd ferielivet ved Vejle Fjord. Herfra har I både kort afstand til områdets badestrande og Vejle by såvel som adskillige andre byer. Med et wellnessophold nær Vejle kan I bl.a. opleve byens splinternye vartegn; Fjordenhus, som er en helt unik bygning, skabt af den verdensberømte dansk-islandske kunstner, Olafur Eliasson.

Langt de fleste af Risskov Bilferies pakker, tilbud, ophold og deals inkluderer mad, så I blot kan tage afsted på wellnessferie, slappe af og nyde livet og hinanden uden at skulle tænke på noget.