Kør-selv ferie til Sport & Vital Hotel Seppl

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sport & Vital Hotel Seppl

Dejligt wellnesshotel i Østrig med gode muligheder for aktiv sommerferie

Udendørs pool med liggestole
Wellnessafdeling og spabehandlinger
Velegnet til børnefamilier
 • 1.050 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.050 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Midt i Tyrol, smukt beliggende imellem de høje bjerge, finder I Hotel Seppl. Med den smukke og rolige beliggenhed finder I her de optimale omgivelser for både selvforkælelse, hygge og romantik. Hotellet ligger hele 1560 meter over havets overflade og her kan I rigtig nyde den friske bjergluft.

Hotellet tilbyder

Hotel Seppl tilbyder en lang række faciliteter, som lægger op til både afslapning og velvære, såvel som aktive dage i det fri. I kan frit benytte bussen, som bringer jer højere op i bjergene. Her er der gode vandrestier og rig mulighed for at opleve den imponerende natur helt tæt på og ikke mindst nyde den fantastiske udsigt. Det er også muligt at holde skiferie her, I kan både stå på både ski og snowboard. På hotellet kan I slappe af i wellnessafdelingen, som byder på sauna, dampbad og både inden- og udendørs pool og jacuzzi. Her er det også muligt at bestille tid til en afslappende massage. I kan også udfordre hinanden i et spil bowling, da hotellet råder over egen bowlingbane.

 Tilbring en hyggelig aften i hotellets lounge med åbent ildsted. Hotellet tilbyder alle gæster fri parkering, samt fri opmagasinering af ski og støvler.

For børn  

Der er masser af plads til børnene på Hotel Seppl. Børnene kan lege i opholdsrummet, hvor der blandt andet er bordfodbold og poolbord. På hotellets egen keglebane kan hele familien dyste mod hinanden. Udendørs kan børnene hoppe i swimmingpoolen, når vejret tillader det, eller lege på legepladsen.

Værelser

Hotel Seppl har 60 lyse og rummelige værelser, der er moderne indrettet med et tvist af tyrolsk stemning. Alle værelserne har eget toilet med enten badekar eller bruser, telefon, TV, radio, hårtørre og balkon. Værelserne er ca. 25 kvm. Det er muligt at få op til to opredninger på værelserne, men der vil ikke være meget gulvplads. Det er ikke muligt at komme på internettet på værelset. 

Som udgangspunkt bliver I indkvarteret i annekset, som ligger ca. 50 meter fra hovedbygningen. Det er dog muligt at anmode om en opgradering mod et tillæg, hvis I ønsker at bo i hovedbygningen. Tillægsgebyret skal betales på hotellet.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn 0-11 år får serveret en børnemenu. 12-14 årige får serveret en 4-retters børnemenu. Det er muligt at opgradere børnemenuen for 10 euro per dag per barn. Dette beløb skal betales direkte til hotellet.

Hotellet har en hovedbygning og et anneks. I vil blive indkvarteret i annekset, det er dog muligt at anmode om en opgradering mod et tillæg, hvis I ønsker at bo i hovedbygningen. Tillægsgebyret er 15 EUR per nat per voksen og skal betales på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Stamserhaus Museum (25.2 km)

  Stamserhaus kan dateres mere end 700 år tilbage i tiden og menes at være den ældste gård i Tyrol. Igennem årene er dele af bygningen blevet ødelagt, sandsynligvis pga. brand, og senere genopbygget. Huset blev primært brugt som skattekontor, hvor områdets bønder skulle betale skat til fyrsterne af Stams. Huset er i dag indrettet som museum, og her kan I bl.a. se en udstilling af julekrybber. Verdens ældste julekrybbeorganisation, grundlagt i 1860, hører nemlig hjemme i byen Wenns, hvor Stamserhaus ligger. Udstillingen rummer over 40 forskellige håndlavede julekrybber. Museet er normalt åbents onsdag og søndag, men det anbefales, at I tjekker åbningstiderne forud for jeres besøg.

  Stamserhaus Museum
  Besøg Tyrols ældste hus, Stamserhaus, hvor I også kan se en flot udstilling af håndlavede julekrybber
 • Kaunergrat Naturpark (39.4 km)

  Besøg Kaunergrat Naturpark og oplev den unikke fauna og flora i det højalpine landskab. I parken kan I bl.a. være heldige at se jordegern, dådyr, ørne og bjerggeder og her findes også 1100 forskellige sommerfuglearter og 1200 stenbukke, hvilket gør det til den største flok i Østrig. I naturparken findes 84 bjergtoppe, som er over 3000 m. høje. Det højeste bjerg i naturparken er Watzespitze (3,532m). I Kaunergrat Naturpark Center kan I få information om områdets dyre-og planteliv og besøge udstillingen 3,000 M VERTICAL, som tager jer med på en interaktiv tur igennem naturparken og viser, hvordan stedet så ud i Bronzealderen og Romertiden.

  Kaunergrat Naturpark
  Besøg Kaunergrat Naturpark og oplev den imponerende fauna og flora i det højalpine landskab
 • Ötztaler Ache (44.9 km)

  De af jer, som er glade for vand, kan tage en tur på Ötztaler Ache, hvor det er muligt at river rafte eller sejle i kajak på den 35 km lange flod. Hvis I kigger op mod bjergtoppene, kan I ofte se vågehalsene, som springer ud fra klippeskråningerne og paraglider ned til dalen i deres faldskærme, hver sommer er himlen fyldt med faldskærme i regnbuens farver og det er imponerende at se luften imellem bjergene, være fyldt af disse vågehalse.

  Ötztaler Ache
  I Ötztaler Ache er det muligt at river-rafte eller sejle kajak i den 35 km lange flod.
 • Ambras-Slot (91.0 km)

  Ambras-slottet er beliggende i nogle vidtstrakte engelske haver højt over Innsbruck. Bygningen huser Europas ældste museum, der bl.a. rummer våben og panser samt kunst og bøger. Her findes også det habsburgske portrætgalleri med værker af Tizian, Van Dyck og Velásquez.

  Ambras-Slot
  Ambras-Slot
 • Innsbruck (91.3 km)

  Byen er kendt som "Alpernes hovedstad", da det er den perfekte destination for ski og snowboard om vinteren, og bjergbestigning og vandring om sommeren. Selve byen byder på utallige sportsaktiviteter året rundt, og har en smuk bymidte med historiske bygninger og en yderst venlig atmosfære. Byen ligger omgivet af imponerende bjerge. Den gamle bydel daterer helt tilbage til middelalderen og består stadig af en række charmerende middelalderhuse. Ud mod det centrale torv ligger det Gyldne Tag, der blev bygget som bolig for de tyrolske konger og dronninger i det 15. århundrede. Herfra kunne de se turneringerne på byens torv, uden at forlade deres palads. Selve det Gyldne Tag er en balkon dækket med næsten 3.000 kobbertagsten. Kejserpaladset er bygget i sengotisk arkitektur og kan dateres tilbage til 1460. Paladset består af fire fløje omkring en gigantisk hall i midten (Riesensaal), som er smukt malet i hvid og guld og er bestmt et besøg værd, på en miniferie eller skiferie til Østrig!

  Innsbruck
  Besøg Alpernes hovedstad, og mærk en atmosfære, som kun kan findes i en by omringet af imponerende bjerge.
 • Wildspitze (100.9 km)

  Wildspitze er det højeste bjerg i bjergkæden Ötztal Alperne i Østrig. Det er endvidere Østrigs næsthøjeste bjerg i Østrig efter Großglockner.

  Wildspitze
  Wildspitze er det højeste bjerg i bjergkæden Ötztal Alperne i Østrig.
Vis flere

Kort

Sport & Vital Hotel Seppl
Weisswald 41 6481 St. Leonhard