Kør-selv ferie til Sport & Vital Hotel Seppl

Betaling

Betaling

Gavekort

Sport & Vital Hotel Seppl

Dejligt wellness hotel i Østrig med gode muligheder for aktiv ferie både sommer og vinter

 • 1.050 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.050 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Midt i Tyrol, smukt beliggende imellem de høje bjerge, finder I Hotel Seppl. Med den smukke og rolige beliggenhed finder I her de optimale omgivelser for både selvforkælelse, hygge og romantik. Hotellet ligger hele 1560 meter over havets overflade og her kan I rigtig nyde den friske bjergluft.

Hotellet tilbyder

Hotel Seppl tilbyder en lang række faciliteter, som lægger op til både afslapning og velvære, såvel som aktive dage i det fri. I kan frit benytte bussen, som bringer jer højere op i bjergene. Her er der gode vandrestier og rig mulighed for at opleve den imponerende natur helt tæt på og ikke mindst nyde den fantastiske udsigt. Det er også muligt at holde skiferie her, I kan både stå på både ski og snowboard. På hotellet kan I slappe af i wellnessafdelingen, som byder på sauna, dampbad og både inden- og udendørs pool og jacuzzi. Her er det også muligt at bestille tid til en afslappende massage. I kan også udfordre hinanden i et spil bowling, da hotellet råder over egen bowlingbane.

 Tilbring en hyggelig aften i hotellets lounge med åbent ildsted. Hotellet tilbyder alle gæster fri parkering, samt fri opmagasinering af ski og støvler.

For børn  

Der er masser af plads til børnene på Hotel Seppl. Børnene kan lege i opholdsrummet, hvor der blandt andet er bordfodbold og poolbord. På hotellets egen keglebane kan hele familien dyste mod hinanden. Udendørs kan børnene hoppe i swimmingpoolen, når vejret tillader det, eller lege på legepladsen.

Værelser

Hotel Seppl har 60 lyse og rummelige værelser, der er moderne indrettet med et tvist af tyrolsk stemning. Alle værelserne har eget toilet med enten badekar eller bruser, telefon, TV, radio, hårtørre og balkon. Værelserne er ca. 25 kvm. Det er muligt at få op til to opredninger på værelserne, men der vil ikke være meget gulvplads. Det er ikke muligt at komme på internettet på værelset. Nogle værelser er i annekset, som ligger ca. 50 meter fra hovedbygningen.

Læs mere her

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn 0-11 år får serveret en børnemenu. 12-14 årige får serveret en 4-retters børnemenu. Det er muligt at opgradere børnemenuen for 10 euro per dag per barn. Dette beløb skal betales direkte til hotellet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Aqua Dome Längenfeld (66.5 km)

  Luksuriøst spa- og wellness center, som har et væld af spændende behandlinger. I finder desuden flere forskellige pools og masser af saunaer! Tag på kør-selv ferie med wellness ophold i Østrig og forkæl jer selv.

  Aqua Dome Längenfeld
 • Innsbruck (91.3 km)

  Byen er kendt som "Alpernes hovedstad", da det er den perfekte destination for ski og snowboard om vinteren, og bjergbestigning og vandring om sommeren. Selve byen byder på utallige sportsaktiviteter året rundt, og har en smuk bymidte med historiske bygninger og en yderst venlig atmosfære. Byen ligger omgivet af imponerende bjerge. Den gamle bydel daterer helt tilbage til middelalderen og består stadig af en række charmerende middelalderhuse. Ud mod det centrale torv ligger det Gyldne Tag, der blev bygget som bolig for de tyrolske konger og dronninger i det 15. århundrede. Herfra kunne de se turneringerne på byens torv, uden at forlade deres palads. Selve det Gyldne Tag er en balkon dækket med næsten 3.000 kobbertagsten. Kejserpaladset er bygget i sengotisk arkitektur og kan dateres tilbage til 1460. Paladset består af fire fløje omkring en gigantisk hall i midten (Riesensaal), som er smukt malet i hvid og guld og er bestmt et besøg værd, på en miniferie eller skiferie til Østrig!

  Innsbruck
 • Ambras-Slot (91.0 km)

  Ambras-slottet er beliggende i nogle vidtstrakte engelske haver højt over Innsbruck. Bygningen huser Europas ældste museum, der bl.a. rummer våben og panser samt kunst og bøger. Her findes også det habsburgske portrætgalleri med værker af Tizian, Van Dyck og Velásquez.

  Ambras-Slot
  Ambras-Slot
 • Wildspitze (100.9 km)

  Wildspitze er det højeste bjerg i bjergkæden Ötztal Alperne i Østrig. Det er endvidere Østrigs næsthøjeste bjerg i Østrig efter Großglockner.

  Wildspitze
  Wildspitze er det højeste bjerg i bjergkæden Ötztal Alperne i Østrig.
 • Bärenland Sonnenkopf (99.2 km)

  Tag på et ophold med børn i Østrig og find en billig ferie hos Risskov Bilferie. Læg vejen forbi Bjørneland. Her kan I lære at sejle tømmerflåde, gå på skattejagt og lege på bjørnelegepladsen. Der er nok at tage sig til. Find børnevenlige hoteller i området og tag på en billig sommerferie sydpå.

  Bärenland Sonnenkopf
Vis flere

Kort

Sport & Vital Hotel Seppl
Weisswald 41 6481 St. Leonhard

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 30% rabat