Kør-selv ferie til Sporthotel Dachstein West

Betaling

Betaling

Gavekort

Sporthotel Dachstein West

Om sommeren er Dachstein West perfekt til vandreture og om vinteren til skisport

 • 1.150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.125 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Naturen kalder i Annaberg, hvor Sporthotel Dachstein West ligger. Om sommeren har I mulighed for at komme på utallige vandreture, sejle i kano, spille tennis eller cykle på mountainbike. Om vinteren har I mindst lige så gode muligheder for at holde skiferie og komme ud at stå på ski. Efter en aktiv dag, kan I slappe af i hotellets mindre wellness område med sauna, dampbad og infrarød kabine.

Hotellet tilbyder

Sporthotel Dachstein West ligger i Annaberg ved floden Lammer og med front mod Salzburg dolomitterne og blot 150 meter fra en skilift. Her kan I komme væk fra den daglige rutine og enten tilbringe jeres sommer- eller vinterferie på Sporthotel Dachstein West. Om morgenen har I adgang til en righoldig morgenbuffet og om aftenen kan I nyde en 3-retters menu tilberedt af kokken og hans team. Hotellet ligger godt placeret i forhold til aktiviterer både sommer og vinter. 

Når I har været ude og været aktive en hel dag, kan musklerne sikkert godt bruge en pause. I kan benytte jer af hotellets mindre wellness område med sauna, dampbad samt infrarød kabine. I hotellets spillerum, kan I teste jeres færdigheder i billard, dart og bordfodbold. For de små størrelser tilbyder hotellet et legerum med legetøj.

Værelserne

Alle hotellets 25 værelser er indrettet med træmøbler, eget bad/toilet, TV, radio og telefon. De fleste værelser har en balkon, men dette kan ikke garanteres.

Læs mere her

Bemærk at

Om sommeren afvikler den lokale turistforening 2 timers stavgang samt guidede vandreture én gang om ugen (dog afhængigt af vejret). I har mulighed for gratis at deltage i disse arrangementer. Tilmelding skal ske i hotellets reception.

Miljøtillæg (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Lammerkløften (21.4 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Gosaukammbahn (27.8 km)

  Jernbanen Gosaukammbahn kører fra søen Gosausee op til de grønne enge i Zwieselalm, som tilbyder en fantastisk udsigt over den imponerende forrevne Gosaukamm højderyg, den krystalklare Gosausee samt Gosau gletscher. Zwieselalm byder på gode afmærkede stier, velegnede til klapvogne, over alpine enge og gennem grønne bjergskove til nogle indbydende alpine hytter. Øvede bjergbestigere vil være lige så tilfredse her som fritidsvandrere eller dem, som er mere passionerede for det alpine køkken. Der er ingen risiko for at fare vild med de godt skiltede stier. En af de mest populære stier fører op til toppen Grosser Donnerkogel, hvorfra der er en skøn udsigt. På vejen op til Grosser Donnerkogel skal I forbi nogle forrevne og dramatiske kalkstensformationer.

  Gosaukammbahn
  Lad det ene fantastiske landskab erstatte det andet, som I glider gennem den smukke og barske natur
 • Gollinger Vandfald (31.9 km)

  Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet. Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

  Gollinger Vandfald
  Gollinger Vandfald ligger syd for Salzburg
 • Ishulerne i Werfen (34.1 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
 • Salzburg (60.5 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Sporthotel Dachstein West
Annaberg 72 5524 Annaberg im Lammertal

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~3 år i babyseng 50% rabat
Barn 3~7 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 7~12 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 20% rabat