Kør-selv ferie til Sporthotel Dachstein West

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sporthotel Dachstein West

Nyd et naturskønt og aktivitetsrigt ophold i Dachstein West

Hyggeligt sportshotel i centralt i Annaberg
God mad og hyggelige omgivelser
Aktiviteter og skøn natur hele året
 • 1.150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.125 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Naturen kalder i Annaberg, hvor Sporthotel Dachstein West ligger. Om sommeren har I mulighed for at komme på utallige vandreture, sejle i kano, spille tennis eller cykle på mountainbike. Om vinteren har I mindst lige så gode muligheder for at holde skiferie og komme ud at stå på ski. Efter en aktiv dag, kan I slappe af i hotellets mindre wellness område med sauna, dampbad og infrarød kabine.

Hotellet tilbyder

Sporthotel Dachstein West ligger i Annaberg ved floden Lammer og med front mod Salzburg dolomitterne og blot 150 meter fra en skilift. Her kan I komme væk fra den daglige rutine og enten tilbringe jeres sommer- eller vinterferie på Sporthotel Dachstein West. Om morgenen har I adgang til en righoldig morgenbuffet og om aftenen kan I nyde en 3-retters menu tilberedt af kokken og hans team. Hotellet ligger godt placeret i forhold til aktiviterer både sommer og vinter. 

Når I har været ude og været aktive en hel dag, kan musklerne sikkert godt bruge en pause. I kan benytte jer af hotellets mindre wellness område med sauna, dampbad samt infrarød kabine. I hotellets spillerum, kan I teste jeres færdigheder i billard, dart og bordfodbold. For de små størrelser tilbyder hotellet et legerum med legetøj.

Værelserne

Alle hotellets 25 værelser er indrettet med træmøbler, eget bad/toilet, TV, radio og telefon. De fleste værelser har en balkon, men dette kan ikke garanteres.

Bemærk at

Om sommeren afvikler den lokale turistforening 2 timers stavgang samt guidede vandreture én gang om ugen (dog afhængigt af vejret). I har mulighed for gratis at deltage i disse arrangementer. Tilmelding skal ske i hotellets reception.

Turistskat (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Russbach (14.9 km)

  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde. Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen. Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

  Russbach
  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz
 • Lammerkløften (21.4 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Gosaukammbahn (27.8 km)

  Jernbanen Gosaukammbahn kører fra søen Gosausee op til de grønne enge i Zwieselalm, som tilbyder en fantastisk udsigt over den imponerende forrevne Gosaukamm højderyg, den krystalklare Gosausee samt Gosau gletscher. Zwieselalm byder på gode afmærkede stier, velegnede til klapvogne, over alpine enge og gennem grønne bjergskove til nogle indbydende alpine hytter. Øvede bjergbestigere vil være lige så tilfredse her som fritidsvandrere eller dem, som er mere passionerede for det alpine køkken. Der er ingen risiko for at fare vild med de godt skiltede stier. En af de mest populære stier fører op til toppen Grosser Donnerkogel, hvorfra der er en skøn udsigt. På vejen op til Grosser Donnerkogel skal I forbi nogle forrevne og dramatiske kalkstensformationer.

  Gosaukammbahn
  Lad det ene fantastiske landskab erstatte det andet, som I glider gennem den smukke og barske natur
 • Therme Amadé Spa (22.5 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt. Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

  Therme Amadé Spa
  Oplev det store vandland Herme Amadé Spa
 • Gollinger Vandfald (31.9 km)

  Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet. Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

  Gollinger Vandfald
  Gollinger Vandfald ligger syd for Salzburg
 • Hallstatt (34.1 km)

  I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

  Hallstatt
  At besøge Hallstatt, er som at besøge en anden verden.
 • Ishulerne i Werfen (34.1 km)

  Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

  Ishulerne i Werfen
  Ishulerne i Werfen er som at træde ind i en anden verden. -En magisk oplevelse.
 • Radstadt (24.9 km)

  Om sommeren finder I en pallette af aktivitetsmuligheder. For Jer der kan lide natur og at være aktive venter der Jer et stort antal godt markerede vandreveje i området, og for mountainbikere er der 500 km skiltede spor. Er man ikke er til kuperet terræn på cyklen, er der også muligheder nok. Tag for eksempel en cykeltur på den 250 km lange Ennsradweg, der løber i dalen. Om vinteren er byen et paradis for skiløbere. Området med centrum i Ski Amadé byder på, ikke mindre end, 760 km skipister med 270 moderne skilifter. Desuden finder I også 150 km langrendsløjper og en skøjtebane. Også for kulturinteresserede har den historiske Radstadt noget at byde på som medlem af ’Historiske Byer i Østrig’. Her afholdes flere kulturelle og traditionelle festivaler samt kunsthåndværksmarkeder.

  Radstadt
  Aktiv ferie i Østrig.
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (25.2 km)

  En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Fuld fart ned ad bakken på skinner
 • Salzburg (60.4 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

Sporthotel Dachstein West
Annaberg 72 5524 Annaberg im Lammertal

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~3 år i babyseng 50% rabat
Barn 3~7 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 7~12 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 20% rabat