Kør-selv til Sporthotel Oberhof med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Wagners Sporthotel Oberhof

Få det bedste fra begge verdener, wellness og aktiviter midt i naturen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet er omgivet af en dejlig natur
 • Vandreture om sommeren og ski om vinteren
 • Perfekt til en aktiv familieferie omgivet af natur
1.121,-
3~8 dage fra
699,-

Inkl. halvpension med gratis drikkevarer

Oplev Thüringerskoven

3 dage
Fra 699,- / spar op til 329,-
SPAR
4 dage
Fra 1.049,- / spar op til 451,-
SPAR
5 dage
Fra 1.399,- / spar op til 574,-
SPAR
6 dage
Fra 1.649,- / spar op til 796,-
EKSTRA NEDSAT
7 dage
Fra 1.949,- / spar op til 969,-
EKSTRA NEDSAT
8 dage
Fra 2.269,- / spar op til 1.121,-
EKSTRA NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 gl. øl, vin el. sodavand pr. middag
 • 1 times bowling
 • 1 x frugt på værelset
Risskov Pakken

Sportshotel Oberhof er et populært hotel i Thüringerskoven. Her er naturen og hotellet knyttet til hinanden, og hvis I ønsker at kombinere familieferien med det aktive udendørsliv og lidt wellness, så er Sportshotel Oberhof et godt valg. Omgivet af charmerende småbyer og masser af muligheder for at være sig selv og hygge med familien.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en dejlig placering, og I er omgivet af fred og ro og en skøn natur. Der er mange muligheder at vælge imellem, om I vil dyrke sport eller bare slappe af med lidt wellness. I kan også tage på opdagelse i området og tage skønne vandreture i omegnen.


Men hvorfor ikke starte dagen med en dejlig morgenmad i hotellets restaurant? Prøv også det thüringerske køkken, en blanding af velsmagende regionalretter tilberedt i en ny og kreativ stil. Restauranten serverer også internationale retter, og der bruges kun lokale produkter og helt friske råvarer. 

Slut eventuelt dagen af med en cocktail i sportsbaren, mens der er i baggrunden vises sport på Sky TV. Café Sport serverer også is og velsmagende kager, som kan nydes på terrassen, når den er åben. Fra caféen er der direkte adgang til bowlingbanen.

Sporthotellets spa-område byder finsk sauna. Der er også jacuzzi og solarium, som kan benyttes mod et lille gebyr. 

Der er også en strandbane ved siden af hotellet, hvor der kan dyrkes forskellige sportsgrene som volleyball, fodbold og håndbold. I kan også bowle eller få jer et slag bordtennis. Kun et stenkast fra hotellet ligger der flere vandrestier, som tager jer rundt i det berømte Rennsteig. Oplev de mange smukke planter og træer fra alle verdens bjergområder, mens I udforsker det smukke Rennsteig.

Med en beliggenhed i ca. 800 meters højde er der også gode muligheder for at stå på ski om vinteren, og der ligger en langrendsløjpe lige bag hotellet. Byens centrum ligger 5 minutters gang fra hotellet, og der er kun 400 meter spadseretur til den berømte skihopbakke i Oberhof. I kan leje både cykler og ski på hotellet.

H2Oberhof er et wellness-spa i Oberhof med et vandfald med grotte og et stort svømmebassin. Der er også en vandrutsjebane, boblebad og et opvarmet udendørs bassin samt selvfølgelig en pool til de yngste familiemedlemmer. 

Der er kun 15 minutters kørsel til Thüringen Havakvarium, og hvis I interesserer jer for smukke slotte, så kan en tur til Wachsenburg slot være en oplevelse. Det blev oprindeligt bygget i det 10. århundrede, men blev genopbygget og senest restaureret i 1990'erne. I dag huser slottet et museum, et hotel og en restaurant.

Der er gratis WiFi og parkering på hotellet.

Værelser

Sporthotel Oberhof har moderne møbler, satellit-TV og eget badeværelse. De lyse og komfortabelt indrettede dobbeltværelser ligger langt væk fra trafikstøjen og har en hyggelig atmosfære. Få en god nats søvn i de komfortable senge og der kan også laves en ekstra opredning i dobbeltværelser. Der er enkeltværelser samt større 4-personers lejligheder.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er på 15m² med udsigt til bjerg eller by. Værelserne er udstyret med skrivebord, satellit TV, radio, klædeskab og gratis Wi-Fi. Der er eget badeværelse med bad/bruser og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard værelserne er på 15m² med udsigt til bjerg eller by. Værelserne er udstyret med skrivebord, satellit TV, radio, klædeskab og gratis Wi-Fi. Der er eget badeværelse med bad/bruser og hårtørrer. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
De rummelige komfort værelser tilbyder en fantastisk udsigt over Oberhof og flere af dem har en balkon. De er på ca. 24m² og er beliggende på hotellets stueplan og 1. sal. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 2
Lejlighederne er rummelige med sydvendt balkon. De tilbyder et soveareal på 45m² med en dobbeltseng, opholdsareal med siddepladser, separat skrivebord og tekøkken. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

550 km fra
Rostock, Tyskland
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Thüringer Wald (7.7km)

En anden udflugtsmulighed er at køre en tur gennem Thüringer Wald. Skoven er 150 km. lang og op til 35 km. bred! Det højeste bjerg i Thüringer Wald er "Grosse Beerberg (982 m). Andre vigtige bjerg er "Grosse Inselsberg" (916 m) samt "Schneekopf" (978 m). Kører I gennem Thüringer Wald kommer I til vintersportsbyen Oberhof. Her er bl.a. en skiarena med plads til 13.000 tilskuere. Trav en tur på Rennsteig med den flotte udsigt på toppen.

Erlebnispark Meeresaquarium (11.7km)

Oplev den farverige verden under vandet i de tropiske oceaner. Erlebnispark Meeresaquarium byder på smukke og farverige koraller, havanemoner, hajer og helt unikke og fisk i et virvar af farver, der svømmer rundt i akvariet. 

Errlebnispark Meeresaquarium er det største af sin slags i Midttyskland med et samlet areal på 7.150 kvm. og over 60 akvarier. Erlebnispark Meeresaquarium har eksisteret siden 1994 og er et populært mål for børnefamilierne og nysgerrige rejsende.

Den tropiske undervandsverden, som kan opleves i Erlebnispark Meereaquarium, er er en uforglemmelig oplevelse, også for de voksne, så husk, at få sat tid af til et besøg i det store anlæg fyldt med eksotiske fiskearter, også de mere farlige af slagsen. En af hovedattraktionerne er uden tvivl den store hajtank der rummer 1 million liter vand, er 20 meter langt, 10 meter bredt og 5,4 meter dybt. Her bor der en række hajarter, som trives i vandmasserne. Gå ikke glip af hajfodringen, som afholdes søndage kl. 15. 00. De plejer at være sultne!

Våbenmuseet i Suhl (16.5km)

Besøg det spændende våbenmuseum, Waffenmuseum, i Suhl og går bilferien til den tyske delstat Thüringen, kan det anbefales at lægge vejen forbi det spændende museum. Museet har tre etager med udstillinger af forskellige våben og her får de besøgende også hele historien i våbenproduktionen. Fra udvindingen af råmaterialerne til håndværket og fremstillingen af de forskellige våben. 

Tag jer god tid og oplev det interessante hverv samt den spændende historie bag efterspørgslen af våben i det 15. århundrede. Suhl har været centrum for våbenfremstilling op gennem historien, og museet kan derfor bidrage med en usædvanlig indsigt i især produktionen af pistoler og rifler. Der produceres også moderne våben samt sportsvåben til olympiske deltagere, selvfølgelig fremstillet i Suhl!

Der er fremvisning af en pistolproduktion og det værktøj der bruges, og der er i det hele taget en fremragende udstilling af historiske og moderne våben, duelleringspistoler, militære våben, præcisionsvåben samt en omfattende udstilling af luftgeværer.

Sæt et par timer af til den spændende udstilling og oplev våbenhistorien på nært hold.

Schmalkalden (27.4km)

Schmalkalden ligger på den solrige side af Thüringerskoven og er en herlig og nærsomt restaureret bindingsværksby, som i dag også er en universitetsby – og en destination for historiske blaffere, kunstelskere og selvfølgelig dem som sætter pris på skøn natur og de mange aktive muligheder under åben himmel.

Den gamle bydel i Schmalkalden er en værdifuld vidnesbyrd om den centraleuropæiske byplanlægning. og der venter de besøgende mere end 1000 års arkitektur og kulturhistorie. Tag på opdagelse i de små gyder og nyd de smukke og velholdte bindingsværkshuse og gamle stenbuer. Reformationen har også præget byen og det er den sengotiske kirke Skt. George et strålende eksempel på. Wilhelmsburg slottet er også en perle af et renæssancebyggeri, der med sine imponerende tårne ​​stolt markerer sin tilstedeværelse i den charmerende og maleriske by.

Cursdorf (50.4km)

Cursdorf ligger ca. 700 m. over vandets overflade og er dermed det højstbeliggende område på bjergbanen i den sydlige del af Thüringer Wald. Højt over dalene og i kort afstand til den berømte vandrerute Rennsteig kan I her udforske regionens skønne natur. I landskabet kan I lade jer fortrylle af de smukke omgivelser og bevæge jer på ture gennem dybe dale og grønt bevoksede bjerge.

Efter en lang vandretur kan det anbefales at I går forbi "Kneipptretanlage" i Cursdorf på vej hjem. Her har man bygget en række soppebassiner, hvor man kan få kølet fødderne ned efter en lang vandring. Det kølige vand er sundt for kredsløbet og samtidig gør det de ømme fødder klar til en vandretur mere dagen efter.

En sjov aktivitet for hele familien er at kigge forbi Cursdorf's tube anlæg. Både om vinteren i sneen og om sommeren i sneen, kan I kaste jer på de store baderinge og suse ned af den mere end 200 m. lange bane, hvor der på steder er et fald på 21 %. Ved banen er der en lille kiosk, der serverer drikkevarer og snacks, så I kan tanke op undervejs. I Cursdorf kan I også kigge forbi byens "Glasapparatemuseum", der er populært blandt både lokale og turister.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Victor's Residenz Teistungenburg

Afslapning nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering

479,-
Kun
1.149,-

Vis kort

I Tysklands grønne hjerte

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis

Göbel's Sophien Hotel

Inkl. 3-retters menu

Thüringer Wald

Kultur og natur i Eisenach

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 sød overraskelse per værelse

689,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Ferie i Thüringer Wald

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Junior dobbeltværelse