Kør-selv ferie til Stadthotel Eckernförde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Stadthotel Eckernförde

Tag på ferie ved Østersøen med direkte adgang til stranden og det blå hav

Skønt 4-stjernet hotel tæt på stranden
Ideelt udgangspunkt for en badeferie
God mad, hygge og spændende besøgsmål
 • 70 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 120 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 240 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Dette klassiske og helt igennem moderne hotel har med sine fire stjerner meget at byde på. Hotellet har direkte adgang til stranden og det smukke hav, der bare ligger og venter. Østersøens naturlige kraft forenes mesterligt med Stadthotel Eckernfördes hyggelige interiør, der sammen med den professionelle betjening formår at give sine gæster følelsen af at være hjemme og være gæst på samme tid.

Hotellet tilbyder

Med en placering helt ned til stranden udmærker dette hotel sig med en altid frisk duft af hav og en enestående udsigt over Østersøen og de smukke omgivelser gør dette hotel til en sand perle på Eckernförde strandpromenade.  

Om morgenen serveres der en lækker morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Tyskerne serverer som bekendt et solidt morgenmåltid, og hotellets buffet er ingen undtagelse. Ingen undskyldning for at være sulten de næste mange timer. Der serveres kun morgenmad på hotellet, men i Eckernförde er der gode restauranter, der byder på frokost og aftensmad. Prøv eventuelt en af de gode fiskerestauranter i centrum.  

Hotellet har også sin egen sauna, som er tilgængelig for hotellets gæster og efter lidt muskelafslapning, er det vist tid til at besøge baren på hotellet og afprøve det frisk skænkede lokale øl eller slappe af med en Dry Martini.

Værelser

De lækkert indrettede værelser har alt, hvad der skal til for at gøre ethvert ophold mere end blot behageligt. Alle værelserne tilbyder eget bad og toilet med alle fornødenheder, og der er også både gratis WiFi, radio og kabel-tv med et bredt udvalg af underholding til både voksne og børn. Skal der sendes et par mails under opholdet, er der også plads til det, og skulle tørsten melde sig, er der også en minibar. Vær derfor klar til at forlænge opholdet, for der er meget, der skal både ses og opleves i Slesvig-Holsten.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1-2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Golf & Landclub Uhlenhorst (25.3 km)

  Golf og Landclub Uhlenhorst huser for eksempel enhver golfspillers drømmebane. Klubben ligger cirka 12 km nord for Kiel centrum og byder på hele 150 hektar grønne anlæg og naturskønne omgivelser, der giver jer de perfekte rammer for et godt slag golf.

  Golf & Landclub Uhlenhorst
  Golf & Landclub Uhlenhorst ligger blot cirka 12 km nord for Kiel
 • War Cemetery Kiel (24.4 km)

  Kiel War Cemetery ligger som en del af Kiels største kirkegård, den 16 hektar store smukke Nordfriedhof fra 1878, beliggende nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården blev tilføjet i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskellige soldater af forskellig rang og de højtrangerende flådeofficerers mindeplader understreger vigtigheden af Kiel som flådebase.

  War Cemetery Kiel
  Krigskirkegården er en del Nordfriedhof - Kiels største kirkegård.
 • Botanischer Garten Kiel (24.5 km)

  Kiel i Nordtyskland er bestemt ikke en by der skal undervurderes.Fyldt med historie, en spændende havn og egner sig glimerende til en kør-selv ferie i det nordtyske. Tag på en familieferie til området og find et billigt og børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. Find billige miniferier og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie sammen i den spændende nordtyske by Kiel.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en dejlig tur i den botaniske have i Kiel.
 • Slesvig (26.7 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Tiergehege Tannenberg (25.6 km)

  Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt til en skøn vandretur i det fri.
 • Kiel Zoologiske Museum (28.0 km)

  Find en billige familieferie til Slesvig-Holstein, og besøg endelig Kiel. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og bestem selv farten sydpå. En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og start med Slesvig-Holstein, som egner sig glimerende til en kør-selv ferie fyldt med oplevelser og sæt kursen mod Kiel.

  Kiel Zoologiske Museum
  Gå på opdagelse i det historiske Kiel Zoologiske Museum.
 • Dannevirke (32.5 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøg det berømte Dannevirke, forsvarsværket brugt senest i krigen i 1864.
 • Kiel (29.8 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • St. Nikolaikirche Kiel (33.2 km)

  Den smukke evangeliske St. Nikolaikirke står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og ældste overlevende bygning. Kirken er især kendt for sit utroligt smukke indre med det prangende fløjalter og enorme hovedorgel. Den 22. Maj 1944 blev kirken stærkt beskadiget i forbindelse med et allieret luftangreb. I 1950 blev de beskadigede dele af kirken genopbygget med mere moderne former, strukturer og materialer som f.eks. betonsøjlerne og cementloftet står vidne om. I 1986 blev der foretaget yderligere renoveringer af kirkens indre.

  St. Nikolaikirche Kiel
  Kirken ligger i byens gamle centrum.
 • Frørup Bjerge (48.6 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

  Frørup Bjerge
  Naturreservatet Fröruper Berge
Vis flere

Kort

Stadthotel Eckernförde
Am Exer 3 24340 Eckernförde

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~18 år i ekstra opredning 25% rabat
Barn 18~100 år i ekstra opredning 10% rabat