Miniferie i Danmark på Storebælt Sinatur Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Storebælt Sinatur Hotel

Ferie ved skov og sandstrand med roligt badevand i Nyborg

Skøn beliggenhed i Nyborg med udsigt til Storebælt
Tæt på historiske Nyborgs charmerende centrum
Tildelt Fødevarestyrelsens økologiske spise-mærke i sølv
 • Døgnåben reception
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Storebælt Sinatur Hotel ligger i Nyborg 1,5 km fra centrum, smukt og ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys indendørs og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet. Yderligere ligger Nyborg badeland lige over for hotellet og Sankt Knuds Golfklub under 10 minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Tag på miniferie på et lyst og moderne indrettet hotel med elevator, cykeludlejning samt gratis WiFi. Vandre og cykelruter kan fås i receptionen. Hotellet har restaurant og en hyggelig loungebar, hvor I som gæster kan slappe lidt af med en drink eller et spil billard/bordtennis.

Hotellet er tildelt Fødevarestyrelsens økologiske spise-mærke i sølv. Det betyder, at 60-90% af alle mad- og drikkevarer er økologiske. Der bruges grøn strøm og hotellet har også et indgående samarbejde med de lokale producenter. Derfor starter oplevelsen også inden I træder ind i restauranten. De enorme panoramavinduer giver jer første parket til stranden, dyrelivet og den 17 kilometer lange bro, som forbinder landet. Hotellets kulinariske ambitioner lever op til de forpligtende omgivelser, og der lægges stor vægt på, at gæsterne altid får en god oplevelse.

Værelser

Alle værelser er moderne indrettet og med eget badeværelser med bruser, hårtørrer samt gratis toiletartikler på badeværelset. Der er desuden fladskærms-tv samt mulighed for, at lave lidt kaffe eller te.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag efter morgenmad og der serveres ikke aftensmad denne dag. Overnatter I på hotellet søndag, får I serveret frokost en valgfri dag i stedet for aftensmad søndag. I sommerperioden (1/7 til 12/8) er restauranten åben alle dage – også søndage

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, kan I på hotellet få information om, hvad der serveres på dagen for jeres ophold.

Vis flere

Værd at se

 • Nyborg (2.1 km)

  Tag på opdagelse i Danmark og find et billigt hotel til turen hos Risskov Bilferie. Besøg Nyborg som er en gammel fæstningsby, som ligger helt ud til Storebælt og det er herfra, at der er videre forbindelsen over Storebæltsbroen til Sjælland. Gadenettet i Nyborg er forsat, som det var i middelalderen, hvilket er med til at give en hyggelig atmosfære i centrum af byen, som både rummer renæssancebygninger, toppede brosten og voldgrave samt en masse spændende butikker og delikatesseforretninger. Start med at lægge vejen forbi Nyborg Slot, som er Nordens ældste kongeborg. Slottet ligger i selve byen og blev bygget i starten af det 12. århundrede, hvor det kontrollerede passagen mod Sjælland. Slottet er i dag et museum og kan besøges af alle med interesse i dansk historie. Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder og smukke byer der gemmer sig rundt omkring. Start ud med Nyborg og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Nyborg
  Nyborg er en smuk og dejlig by med en hyggelig atmosfære.
 • Nyborg Slot (2.2 km)

  Se Danmarks eneste bevarede kongeborg fra Middelalderen. Det fantastiske fæstningsanlæg blev opført i slutningen af 1100-tallet på ordre af den danske kongemagt. I dag er hele området ét stort museum fyldt med oplevelser og udstillinger som f.eks. de tre storslåede riddersale og forskellige interessante historiske genstande.

  Nyborg Slot
  Nyborg Slot afholder hvert år middelalderfestivalen, Danehof, i den første weekend i Juli.
 • Johannes Larsen Museet (23.4 km)

  Tag en tur til den evigt charmerende fynske købstad, Kerteminde, som foruden sine hyggelige gader, sine fremragende badestrande og sin idylliske havn, også huser det spændende Johannes Larsen museum. Museet er indrettet i malerens eget hjem, hvor han boede det meste af sit liv, fra 1901-61 og er absolut et besøg værd for de kunstinteresserede, på sommerferie eller badeferie i det fynske.

  Johannes Larsen Museet
  Johannes Larsen er, ligesom mange andre fynske malere uddannet på Zahrtmanns Skole.
 • Vikingemuseet Ladby (25.2 km)

  Gå ikke glip af det helt specielle Vikingemuseum Ladby, beliggende ud til Kerteminde Fjord. Museet er ganske unikt, idet det har Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startede museet et projekt, som gik ud på at rekonstruere Ladbykongens gravskib. Ved hjælp af en professional bådebygger og hele 30 frivillige stod det færdige skib klar i Maj, 2016. Det blev søsat d. 14. Maj samme år under stor mediebevågenhed.

  Vikingemuseet Ladby
  Se den unikke skibsgrav, rekonstruktionen af Drageskibet og masser af interessante fund og særudstillinger.
 • Carl Nielsen Museum (32.4 km)

  Få en spændende tur gennem komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens liv. Se to fuldt rekonstruerede stuer fra de to kunstneres sidste hjem på Frederikholms Kanal med alt det originale inventar. Udstillingen er kronologisk, så I får hele historien fra start til slut. Derudover er museets åbningstider ofte tilpasset koncerterne ved Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus, og man har dermed gode muligheder for at forlænge oplevelsen.

  Carl Nielsen Museum
  Carl Nielsen levede 1865 - 1931 og nåede at skrive seks symfonier.
 • Danmarks Jernbanemuseum (33.1 km)

  Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

  Danmarks Jernbanemuseum
  Se Danmarks ældste bevarede damplokomotiv.
 • Egeskov Slot (33.6 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • H.C. Andersens Hus (32.2 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
 • Odense Zoo (35.8 km)

  Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

  Odense Zoo
  Kør-selv til Odense Zoo - Europas Bedste Zoo to gange i træk.
 • Vikingeborgen Trelleborg (36.7 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
Vis flere

Kort

Storebælt Sinatur Hotel
Østerøvej 121 5800 Nyborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat