Aktiv ferie i Norge på Strand Fjordhotel

Dansk | DKK

Strand Fjordhotel

Boutique-hotel med masser af fantastiske naturoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familiedrevet hotel med personlig service
 • Direkte ved fjorden
 • Værelser med balkon og fjordudsigt
737,-
3~5 dage fra
1.439,-

Ophold med 2-retters menu

Miniferie direkte ved fjorden

3 dage
Kun 1.439,- / spar op til 324,-
SPAR
4 dage
Kun 2.169,- / spar op til 476,-
SPAR
5 dage
Kun 2.789,- / spar op til 738,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Terrasse eller balkon med fjordudsigt
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Strand Fjordhotel har en helt formidabel beliggenhed, direkte ved fjorden, i den idylliske norske kystby Ulvik. Her bor I midt i den fantastiske natur, omgivet af vand, bjerge og skønne grønne områder - den nærmeste store by er Bergen, som ligger ca. 150 km. mod vest. Hotellet tilbyder således en alletiders base for såvel naturoplevelser, som rekreative aktiviteter og sportsudfoldelser i Norge.

Hotellet tilbyder

Strand Fjordhotel er et hyggeligt lille hotel indrettet i en charmerende boutique-stil. Beliggenheden direkte ned til Ulvik Fjord gør hotellet helt oplagt til en aktiv ferie med vandre- og cykelture, kajakture og masser af spændende udflugter. Hotellet har også sit helt eget aktivitets-center, B-Aktive, som tilbyder et hav af aktiviteter og workshops for alle aldre. Alle aktiviteterne kan bookes online på hotellets hjemmeside.

Hver morgen serveres en god og righoldig morgenbuffet med et godt udvalg af brød, hjemmelavede marmelader, frisk frugt, mælkeprodukter, pålæg, kogte æg, pølser, ost, fisk og meget mere.

Om aftenen kan I nyde forskellige veltilberedte retter i den hyggelige restaurant.

Siden 2020 kan hotellet tilbyde en helt ny Bar & Pub med fjordudsigt, som tilbyder 30 forskellige belgiske øl og har 30 cocktails på kortet. Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Strand Fjordhotel har 50 nydelige værelser, som alle er udstyret med balkon eller terrasse og har en skøn udsigt over fjorden. Værelserne er alle indrettet i en lys og hyggelig stil og tilbyder eget badeværelse. Der er ikke TV på værelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Lyse og komfortable dobbeltværelser med dobbeltseng, skrivebord og sofabord med lænestole. Møbleret altan. Badeværelse med bruser og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Lyse og komfortable dobbeltværelser med dobbeltseng, skrivebord og sofabord med lænestole. Møbleret altan. Badeværelse med bruser og toilet. Mulighed for ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Lyse og komfortable dobbeltværelser med dobbeltseng, skrivebord og sofabord med lænestole. Møbleret altan. Badeværelse med bruser og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse

1 / 3
Lyse og komfortable dobbeltværelser med dobbeltseng, skrivebord og sofabord med lænestole. Møbleret altan. Badeværelse med bruser og toilet. Mulighed for ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Bergen, Norge
270 km fra
Stavanger, Norge
370 km fra
Larvik, Norge
410 km fra
Kristianssand, Norge
625 km fra
Göteborg, Sverige
850 km fra
Helsingborg, Sverige 
950 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hardanger Saft- og Ciderfabrik (Lekve gård) (2.1km)

Æblerne som hænger på træerne langs de stejle sydvendte skråninger i bunden af ​​Hardangerfjorden er de søde af slagsen. I maj måned blomstre de mange æbletræer og det er et utroligt smukt syn. Det er fra dette frodige område i Ulvik, også kendt som Norges Frugtplantage, at Hardanger Saft- og Ciderfabrik får deres æbler som de bruger til fremstillingen af deres cider. 

Det forlyder at det var de lokale munke, som som startede med at dyrke æbler i det 13. århundrede. I 1858 blev det muligt at handle frit med sukker, og så kom der for alvor gang i ciderproduktionen. I dag sælges der cider fra Hardanger Saft- og Ciderfabrik i hele Norge.

I Ulvik er vintrene milde og sommernætterne lyse hvilket giver æblerne de bedste betingelser. Æbletræerne trives også godt i den lyse jord som stammer fra gletscherne fra den sidste istid. Lekve gård dyrker 20 forskellige typer æbler, som bruges til fremstillingen af den lækre cider i Hardanger Saft- og Ciderfabrik.

Der tilbydes rundvisninger i Hardanger Saft- og Siderfabrik, hvor der også er mulighed for at smage på de gyldne ciderdråber, før I køber et par flasker med hjem. I kan også deltage i den årlige Frugt- og Ciderrute i Ulvik i et samarbejde mellem Lekve gård og to andre ciderproducenter fra den lille landsby. Der er også en restaurant på stedet, som holder åbent for grupper på 20 plus personer.

Bagerværkstedet i Eidfjord (33.1km)

Tag på ferie med børn, og tilmed en billig bilferie til Hardanger og Eidfjord i Norge, som faktisk er mere end bare fjorde og bjerge. Faktisk er det også stedet, hvor I kan lære at lave traditionel norsk mad. Eidfjord Aktiv har et bageri og her besøger I en traditionelt "bakstekjeller", hvor man kan have sin egen "crunch cake", som er en lokal variant af 'lefse', som igen er en slags norsk fladbrød. Opskriften er fra før kartoflen blev taget i brug i de norske husstande i det 19. århundrede. 'Crunch cake' er nemlig bagt på hvedemel og ikke kartofler.

Efter bagedysten afprøves de hjemmelavede 'cruch cakes' med en kop friskbrygget kaffe eller te. Perfekt til en kør-selv ferie med hele familien. Tjek hos Riskkov Bilferie efter Danmarks billigste priser på weekendophold eller længere bilferier.

Sneskotur i Eidfjord (33.1km)

I løbet af vinteren spreder sneen sig som et tykt, hvidt tæppe over hele Eidfjord, og er skiene ikke en favoritdisciplin, så er der altid sneskoene. Prøv en guidet tur som også omfatter et besøg i telt og traditionel mad fra området.

Bestil turen gennem Eidfjord Aktiv.

Galleri N. Bergslien (33.1km)

Nils Bergslien er en norsk kunstner kendt for sine folkelige og eventyrlige motiver der inkluderer fortællinger i national romantisk stil. Nils Bergslien stammer fra Vossevangen og bosatte sig siden i Eidfjord i 1880.

I Eidfjord er der i dag et museum dedikeret til Bergslien, besøg Quality Hotel Vøringfoss, hvor den unikke samling er udstillet.

Fisketur i Eidsfjorden (33.6km)

Der er mange ørreder i Eidsfjorden, og så koster det ikke noget at smide linen ud. Kontakt hotellet I bor på for at få nærmere besked om hvor de bedste fiskepladser ligger.

En anden mulighed er at prøve lykke i de små floder, men så skal I huske at have et fiskekort og betale kortafgiften. I bjergområderne er det ikke nødvendigt med et fiskekort med mindre at det er laks og havørreder der bider på.

I Hardangervidda er der mange gode steder hvor det 'næsten' vrimler med ørreder, her er der dog krav om fiskekort men der skal ikke betales et tillæg.

Eidfjord (33.6km)

Tag til Norge på en af de mange kør-selv ferier som arranges af Risskov Bilferie. Er I til aktiv ferie, så venter der nogle helt utrolige naturoplevelser i den lille landsby Eidfjord i Hordaland, som kun ligger to timer fra Bergen i bil. Fra Eidfjord er der ikke langt til Hardangerjøkulen, som er den sjette største gletsjer i Norge. Det er også muligt at tage nogle smukke vandreture over Hardangervidda, og der kan både ros i kajak og fiskes i Hardangerfjorden. Der arrangeres også dagsture til Vøringsfossen, som nok er det mest berømte vandfald i Norge. På en bilferie er det nemt at komme ud og opleve naturen.

Kajakroning i Øvre Eidfjord (40.1km)

Tag på bilferie og bestem selv farten og hvad I vil se. Et godt sted til bilferie, både sommerferie og vinterferie, er en tur mod Hordaland og besøge en af de mange fjorde området. Eidfjord er et godt valg hvis I vil 'glide' ud i fjorden, en vindstille eftermiddag og lad kajakken bære dig direkte ud i den skønne luft og de flydende omgivelser? Så kunne , hvis I kan lide at ro i kajak og opleve Eidfjordens fred og ro samtidig. Der arrangeres også kurser i kajakroning for nybegyndere i Øvre Eidfjord, så det er en enestående chance for at kombinere en familietur og komme tæt på noget af den smukkeste norske natur. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller eller et billigt weekendophold med hele familien og oplev det bedste Norge har at byde på.

Bjerggården Kjeåsen (44.7km)

Tag på ferie i egen bil til Norge, et oplagt sted for den perfekte familieferie. Besøg den lille norske bjerggård, hvor ingen troede at nogen kunne bo. Tag turen fra Eidfjord, over Simadalsfjorden og videre op til den lille gård, som har været beboet siden 1600-tallet. Den ikoniske gård kan besøges om sommeren, og alene turen op til Kjeåsen bjerggård er en skøn naturoplevelse. Der er masser af muligheder for at finde et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller i området.

Måbødalen Kulturmuseum (44.6km)

Måbødalen er en smal men meget smuk dal, der strækker sig fra Eidfjord til Hardangervidda. I tidligere tider var der flere veje gennem Måbødalen, men i 1780'erne blev der bygget en trappe med 1300 trin i sten for at lette rejsen frem og tilbage for landsbyens beboere.

Der er gamle huse, flere stenværfter, vandingssystemer, bugter, stier, veje og broer, der alle bærer vidnesbyrd om det hårde liv der lå forud i et meget barskt terræn.

Udendørsmuseet Måbødalen Kulturmuseum har opsat 21 informationsskilte i bunden af dalen, der fortæller om områdets historie og udvikling i det sidste århundrede.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat