Miniferie til Strandhotel Bene på Femern

Dansk | DKK

Strandhotel Bene

Bilferie til moderne og stilfuldt hotel direkte ved strandpromenaden

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed ved stranden
 • Værelser med balkon og udsigt
 • Hele øen indenfor rækkevidde
443,-
3~4 dage fra
1.219,-

Inkl. halvpension

Solskinsøen Femern

3 dage
Kun 1.219,- / spar op til 289,-
SPAR
4 dage
Kun 1.799,- / spar op til 444,-
SPAR
* Pris pr. person i komfortværelse med delvis havudsigt

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Kaffe og te på værelset
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet
Wild Offer

Tilbring nogle skønne dage på den smukke nordtyske solskinsø, Fehmarn. Dette 4-stjernede hotel er unikt for øen og har en særdeles fremragende placering direkte ved strandpromenaden på sydstranden. Her er der lagt op til et herligt ophold med god mad, strandliv, golf og masser af hygge i moderne og stilfulde rammer. Nyd ferielivet i de moderne værelser med egen balkon og en skøn udsigt, forkæl Jer selv med afslappende massage- og spabehandlinger på eget værelse og drag ud på opdagelse på den smukke ø.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Strandhotel Bene har en suveræn beliggenhed direkte ud til sydstranden på den smukke nordtyske solskinsø, Femern. Hotellet som stammer tilbage fra 1970 er renoveret så sent som i 2019 og er både det første og hidtil det eneste førsteklasses hotel på øen. Hotellet tilbyder moderne og behagelige rammer for Jeres ophold hvadenten I er på aktiv ferie, badeferie, golfophold eller blot en lille hyggelig miniferie.

Under opholdet har I mulighed for at dyrke fitness. I kan også nyde forskellige afslappende massage- og spabehandlinger i private rammer på Jeres værelse mod gebyr. Der tilbydes både traditionel massage, fodmassage, aromamassage m.fl. samt forskellige ansigtsbehandlinger og personlig træning.

Hotellets restaurant ligger direkte ud mod strandpromenaden og serverer udsøgte retter i en hyggelig atmosfære. Både morgenmad, frokost og aftensmad kan nydes på solterrassen, når vejret er til det. Restauranten tilbyder et godt udvalg af regionale, sæsonbetonede retter med inspiration i Europa og Asien. Dertil kan I nyde et omfattende udvalg af internationale vine.

Morgenmad serveres kl. 07.00 - 10.30 og restauranten er åben dagligt kl. 12.00 - 21.00.

I løbet af dagen og om aftenen kan I også besøge hotellets hyggelige lounge, ’Bar Bene’, som indbyder til hygge og afslapning i elegante rammer. Her serveres kaffespecialiteter, varm chokolade og forskellige eksotiske tesorter, hjemmelavede vafler og kager og naturligvis øl og drinks. Om vinteren kan I desuden hygge Jer foran den knitrende pejs.

Øen Femern er fuld af muligheder med både lækre sandstrande, velanlagte golfbaner, smuk natur og spændende seværdigheder indenfor kort afstand. Hotellet tilbyder også mulighed for at leje cykler, så I kan drage ud i naturen og nyde den friske luft. 

Parkering er mod gebyr fra marts til oktober. Ved ankomsten til hotellet kan I købe en parkeringsbillet, som kan anvendes til gratis parkering ved hotellet og  på hele øen. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

På Strandhotel Bene er alle de moderne og indbydende værelser udstyret med egen balkon eller terrasse og har udsigt mod havet eller klinterne. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning til rådighed. Værelserne er mellem 28 m² og 34 m² store.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med møbler og senge af høj kvalitet, fladskærms-TV, telefon, pengeskab, minibar samt kaffe- og tefaciliteter.

Hunde er velkomne på hotellet.

Værelsestyper *

Komfortværelse med delvis havudsigt

1 / 3
Dobbeltværelser er af generøs størrelse og har egen balkon eller terrasse med havudsigt fra siden. De er desuden udstyret med badeværelse / toilet inklusive makeup-spejl og hårtørrer, møbler og senge af høj kvalitet, fladskærms-tv, telefon, pengeskab, minibar samt faciliteter til at lave te og kaffe. Mulighed for 1 ekstra person i en sammenklappelig seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfortenkeltværelse med delvis havudsigt

1 / 2
De rummelige enkeltværelser (28m²) har alle deres egen altan eller terrasse med havudsigt fra siden. De er yderligere udstyret med bad / toilet inkl. make-up spejl og hårtørrer, møbler og senge af høj kvalitet, fladskærms-tv, telefon, pengeskab, minibar samt te- og kaffefaciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

13 km fra
Puttgarden, Tyskland
180 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
230 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Femern (10km)

Find børnevenlige hoteller til kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøg Femern på en badeferie sydpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er indbegrebet af en tysk ferieø. Med et ophold her får I 78 km. kyst, smukke klinter, masser af fantastiske naturstrande og idylliske marker og søer. Mulighederne er utallige, men strækker sig bl.a. over badning, surfing, ridning, dykning, lystfiskeri, golf og minigolf.

Især i sommermånederne er det fantastisk at se, hvordan store dele af øen forvandler sig til en gul eksplosion af rapsmarker, som man kan gå rundt imellem, mens man nyder den friske havluft.

Find Jeres yndlingstrand på Femerns hele 78 km. lange kyst. Mange steder bliver vandet kun ganske langsomt, gradvist dybere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlæg sommerferien, efterårsferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og find billige hoteller til hele familien til turen.

Flügger fyrtårnet (20.7km)

Spredt udover den tyske ø, Femern, ligger fem fyrtårn midt i den smukke natur. Ud af disse fem, er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste, som er åbent for besøgende. Tårnet ligger omkranset af naturreservatet Krummsteert på øens sydvestlige spids og strækker sig 37 meter op over landskabet. Udsigten herfra er intet mindre end formidabel og uden tvivl værd de 162 trin til toppen.

U-Boot Museum Fehmarn (4.1km)

Oplev den legendariske og ganske unikke U-11 ubåd ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har I en enestående mulighed for, at komme ind og se ubåden indefra og få et indblik i livet som besætningsmedlem, da ubåden var i funktion under Den Kolde Krig. Museet tilbyder udover U-11 også en spændende udstilling om Den Kolde Krig og efterkrigstiden.

Burg auf Fehmarn (4.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Femern og Burg auf Fehmarn som er Femerns største by og huser ca. 6.000 indbyggere, hvilket svarer til, godt og vel, halvdelen af Femerns samlede befolkning.

I Burg auf Fehmarn ligger både videnskabscentret, Galileo Wissenwelt og akvariet, Meereszentrum Fehmarn. Begge disse seværdigheder har underholdning for hele familien. Tag derfor på en billig kør-selv ferie sydpå og find den hos Risskov Bilferie.

Meereszentrum Fehmarn (5.7km)

Der venter spændende oplevelser i det 3.000 m² store akvarium beliggende på Femern. Her finder I mere end 4 millioner liter havvand med tropiske koralfisk, hajer, rokker og meget andet. Gå en tur gennem undervandstunnellen med både rokker og hajer svømmende lige henover hovedet på Jer! 

Wallnau (18.9km)

På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et knap 300 hektar stort beskyttet naturområde, Wallnau også kendt som ”Wallnau Waterbird Reserve”. Reservatet blev etableret i 1977 og er et fristed for mere end 270 fuglearter, som bruger området som hvile- og rasteplads. Omkring 100 arter yngler i Wallnau, og det er muligt at se sjældne fugle som f.eks. den gråstrubede lappedykker og verdens mindste terne, dværgternen. Udover at være et paradis for fugleinteresserede, er området også ideelt for naturelskere og de der aldrig siger nej til en dejlig vandretur. I månederne mellem Marts og Oktober er informationscenteret i Wallnau åbent, og tilbyder bl.a. guidede ture i området.

Heiligenhafen (24km)

Et andet beskyttet naturområde finder I få kilometer inde på det tyske fastland, i Heiligenhafen, som er en dejlig destination for en kør-selv ferie for de naturinteresserede. Her ligger nemlig Graswarder, som en del af den landtunge der udgør byens nordlige ende. Her er der også mulighed for at nyde det rige fugleliv og vandre i den kystnære natur. I den vestlige ende af Heiligenhafens landtunge på Steinwarder Promenaden kan I nyde synet af de smukke klinter og tage en kold forfriskning på en café.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (38km)

I et område på mere end 6.000 m² kan opdagere i alle aldre opleve et uforglemmeligt jungle eventyr. Her er slanger, firben, skildpadder og mange flere eksotiske dyr. Den nyeste attraktion er Europas største ballon! Dyk ind i "oceanet" med 300.000 farvede bolde. Eventyrlandet byder på utallige attraktioner som labyrinter, guldbegravelser i El Dorado, en interaktiv piratbiograf og også et reptory for klatring.

Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad) (38.3km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, her er en 214 meter hældning og Tysklands største springvandspark! Dette vandland har alt til boblebadet, lige fra børnebassiner til flere dias og endda et wellnessområde for dem, der foretrækker at slappe af. Vandparken ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden af Abenteuer Dschungelland.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hafen Hotel Schützenhof

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Solskinsøen Fehmarn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30

429,-
Kun
749,-

Vis kort

Sandt ferieparadis midt i Østersøen

Læs mere

Hotel Erholung

Inkl. halvpension og gratis te

Østersøkysten

Velvære i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis lån af badekåbe
 • Adgang til sauna
 • Te buffet

229,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Wellness ved stranden

Læs mere

Hotel Burg-Klause

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Wellness på Femern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til sauna og gratis lån af badekåbe
 • Gratis internet og parkering

329,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Moderne hotel på Femern

Læs mere

Hafenhotel Meereszeiten

Ophold med 2-retters menu

Østersøkysten

Wellnesshotel ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x 1 glas øl/vin/sodavand (inden 18:00)
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

108,-
Kun
1.049,-

Vis kort

Beliggende ved havet og den gamle bydel

Læs mere

FF&E Hotel Dania

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Solskinsøen Fehmarn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x voucher til 1 glas øl, vin eller sodavand (inden 18:00)
 • Gratis internet og parkering

149,-
Kun
819,-

Vis kort

Perfekt til en familieferie ved stranden

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.