Kør-selv ferie til Strömstad Spa

Betaling

Betaling

Gavekort

Strömstad Spa

Dejligt spa-ophold i charmerende Strömstad omgivet af smuk natur.

 • 450 km fra Øresundsbroen
 • 170 km fra Göteborg, Sverige
 • 390 km fra Helsingborg, Sverige
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Hotel Strömstad Spa ligger blot 10 meter fra strandpromenaden i Bohuslän, i kort afstand fra både Oslo og Göteborg. Her kan I nyde spa-behandlinger i hotellets store moderne spa. Kort sagt: Strömstad Spa tilbyder et luksuriøst og idyllisk afbræk fra hverdagens trommerum.

Hotellet tilbyder

Strömstad er en historisk kurby og Strömstad Spa er en del af historien. Hotellet har 232 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over havet, havnen eller Strömstad Marina. Spaen strækker sig over 2.000 m², fordelt på to etager. Her kan I nyde spa, motion, saltvandspool, udendørs jacuzzi med havudsigt, dampbad og finsk sauna. Der er en Spa Shop både ved siden af receptionen og på anden sal. Spa-området er åbent hver dag mellem kl. 07.00 og 21.00.  

Hotellet har også et fitnesscenter som er udstyret med moderne træningsmaskiner for at imødekomme ethvert behov. Hotellets restaurant, Maritimus, har en fantastisk beliggenhed bare 10 meter fra vandkanten. I 2016 blev hele restauranten renoveret med nyt lækkert og elegant interiør. Her kan I nyde udsøgte vine, à la carte-menu og en stor, velsmagende middagsbuffet. Om sommeren kan I nyde at spise ude på den dejlige udendørs terrasse, og samtidig nyde udsigten ud over Strömstad by og marinaen uden for hotellet. Restauranten er åben mandag - torsdag, samt søndag kl. 18.00 - 22.00 og fredag - lørdag kl. 18.00 - 23.00.

Værelser

Hotellet har 232 værelser som alle er smagfuldt indrettede. Standardværelserne er 25 m² og ligger i hotellets hovedbygning. De er indrettet med en dobbeltseng (bestående af to enkeltsenge á 80cm), bord med stol, en lænestol, TV og eget badeværelse med brus.

Bemærk at

OBS! Aldersgrænsen i spa afdelingen er fra 14 år. Børn kan benytte spa afdelingen alle dage kl. 09.00 – 11.00. Der er særskilte åbningstider i skole-og sommerferie. Kontakt hotellet for mere information.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Naturreservatet Nötholmen (0.2 km)

  Lige udenfor Strömstad ligger Naturreservatet Nötholmen som byder på naturoplevelser og rekreation i et maritimt miljø. Reservatet byder også på interessant miliærhistorie med spor og rester efter Karl XII’s belejring af Norge. Der er markerede naturstier i de vekslende skov- og strandnære miljøer.

  Naturreservatet Nötholmen
 • Blomsholms Säteri (10.4 km)

  Tag på en spændende familieferie og kør-selv tur til Strömstad på den svenske vestkyst. Er der interesse for historie er området også oplagt til en billig miniferie. Det er bestemt besøget værd! Lige nord for Strömstad ligger Blomsholms Säteri (sædegård) som kan prale af Bohusläns største skibssætning og største stensætning samt adskillige andre grave. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og oplev Blomsholms Säteri, Strömstad på den svenske vestkyst.

  Blomsholms Säteri
 • Sydkoster og Kosterhavets Nationalpark (0.0 km)

  På Sydkoster – én af øerne i øgruppen Koster ud for Strömstads kyst - ligger Kosterhavets Nationalpark. Det er Sveriges første marine nationalpark og der er masser at udforske under vandet. Se f.eks. fodboldsvampe, armfødder, piperensere og koldtvandskoraler. Der er lokale færgeafgange fra Strömstad, som tager Jer ud til Koster-øgruppen.

  Sydkoster og Kosterhavets Nationalpark
  Udforsk Sydkoster og Kosterhavets Nationalpark under Jeres ferie i nærheden af Strömstad
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (55.6 km)

  Sverige har meget at byde på og specielt Bohuslän har en ganske unik natur og et storslået øhav, som det ikke er svært at blive betaget af. Find et billigt weekendophold for hele familien og oplev skærgården med de nøgne granitklipper og de små fiskerisamfund der, ligger som perler på en snor, op langs kysten. Besøg eksempelvis Käringön langt ude i Nordsøen. Øen er kun tilgængelig med færge da den er totalt bilfri. Tag en dagtur til Smögen og gå en tur på den lange Smögenbro ved den gamle fiskerihavn. Eller hvorfor ikke tage en tur til den lille fiskerby Fjällbacka og opleve det sted, hvor Camilla Läckbergs berømte detektivhistorier udfolder sig. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Käringön, Smögen & Fjällbacka i Sverige.

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
  Käringön, Smögen & Fjällbacka er dejlige udflugtsmål.
 • Backa Helleristninger (80.7 km)

  Tag til Sverige på en af de mange familievenlige rejser som arrangeres af Risskov Bilferie. Er I interesserede I Sveriges svundne tider, bør I også helt sikkert aflægge et besøg ved Backa Helleristninger! Ved Backa udenfor Brastad finder I et af Sveriges største helleristningsområder. Backa var især i den tidlige bronzealder et vigtigt religiøst centrum. Dette har man netop udledt af de mange udvalg af udskårne sten og motiver der er fundet i området. Udskæringerne er direkte spor af de mennesker der levede og arbejdede her for 3.000 år siden! Er det en kør-selv ferie, og bilen er kommet med, så er det nemt at komme ud til Backa Helleristninger.

  Backa Helleristninger
  Oplev den svenske historie og besøg Backa Helleristninger.
Vis flere

Kort

Strömstad Spa
Kebalvägen 229 452 40 Strömstad

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat