Oplev Hamborg med et ophold på Super 8 by Wyndham

Dansk | DKK

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte

Perfekt beliggenhed, bo på et moderne hotel til en rigtig god pris.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inklusive morgenmad og sen udtjekning
 • Fantastisk beliggenhed med gode transportmuligheder
 • Cykeludlejning på hotellet
317,-
3~4 dage fra
699,-

Ophold med morgenbuffet

Moderne hotel i Hamborg

3 dage
Fra 699,- / spar op til 246,-
SPAR
4 dage
Fra 1.149,- / spar op til 317,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse med to enkeltsenge

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x 1 øl & peanuts
 • Sen udtjekning
 • Gratis internet
Risskov Pakken
Oplev hansestaden med et billigt ophold på det moderne Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte. Udenfor venter alt lige fra Speicherstadt til Reeperbahn - de bedste seværdigheder i Elbe-metropolen er lige inden for rækkevidde.

Hotellet tilbyder

Super 8 i Hamburg Mitte er en del af den internationale Wyndham-kæde af moderne, eksklusive hoteller. Super 8 åbnede i 2019 og inviterer jer ind i moderne indrettede værelser, som kombinerer funktionalitet og hygge på bedste vis. 

Morgenmaden er en SuperStart-buffet i morgenmadssalen, her kan I genoplade batterierne til en spændende dag. CaféBar tilbyder også kaffe om eftermiddagen og aftenen. 

Metrostationen Berliner Tor ligger kun få minutters gang fra hotellet. Herfra kan I nemt udforske hele Hamborg, fra Jungfernstieg til Landungsbrücken og Reeperbahn. Alternativt kan I leje en cykel på hotellet og udforske hansestaden på to hjul. Hamborg tilbyder rejsende et væld af oplevelser, lige fra kultur i Elbphilharmonie, musicals eller et af de mange teatre, koncertsale og klubber. I kan også gå ud i det spændende natteliv i St. Pauli eller på Schanze, eller udforske de gode shoppingmuligheder på Jungfernstieg.

En tur til havet kan også sagtens lade sig gøre fra Hamborg - der er kun en times kørsel fra Hamborg til Nordsøen eller Østersøen.

Værelserne

Værelserne på Super 8 Hotel er moderne og komfortabelt indrettede. Samtlige værelser har badeværelse med bruser/toilet og hårtørrer samt tv, skrivebord og gratis trådløs internetadgang.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 3
Moderne og komfortabelt røgfrit enkeltværelse på 18 m2 med allergivenlig enkeltseng, Wi-Fi, aircondition, bruser, hårtørrer, HDTV, toiletartikler, skrivebord, pengeskab.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med to enkeltsenge

1 / 3
Moderne og komfortabelt røgfrit værelse på 18 m2 med to allergivenlige enkeltsenge, Wi-Fi, aircondition, bruser, hårtørrer, HDTV, toiletartikler, skrivebord, pengeskab.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Puttgarden, Tyskland
160 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
190 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hamburg (3km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Tierpark Hagenbeck (10.3km)

Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet.

Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

Badlantic Ahrensburg (29.6km)

Badlantic Freizeitsbad er et badeland med et alsidigt udbud af vandaktiviteter. Her er der svimmingpool, bølgebad og wellnessoase. Alternativt kan I besøge Saltoasen. Dette er et rum med flere ton salt på gulv og vægge, der er indrettet til at slappe af i. I rummet er der skabt et klima og en luftfugtighed i lighed med det, man finder ved Det Døde Hav. Ved indånding af luften i rummet indtager I værdifulde mikroelementer og mineraler fra salten. Et 45 minutters besøg er akkompagneret af lysterapi og afslappende musik. Så forkæl dig selv med en forkælelsestur og en ægte wellnessferie på en kør-selv ferie.

Halligen (41.3km)

Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og tag hele familien med til en af de øer som som udgør Halligen. En 'hallig' på dansk, 'hallingen' på tysk, er en uinddæmmet ø og dem er der 10 af, og de kan besøges, hvis turen går til Nordfriesland i Nordtyskland. Der er ti tyske halliger i 'Nationalpark Slesvig-Holstensk Vadehavet' og de ligger kun få meter over havets overflade og kan blive fuldstændigt oversvømmet ved stormstød eller tidevand. Halligen kan nås med bil eller færge. Besøg Gröde, Oland, Langeneß eller Hoge med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller i nærheden. Der er masser af information om hvordan I kan komme over til øerne i lokalområderne. Det er virkelig turen værd at besøge Halligen området og de mange lavtliggende øer.

Den lille færge Kronsnest (45.9km)

I sommermånederne er overgangen mellem Seester og Neuendorf på ægte, gammeldags vis betjent af en lille robåd, der transporterer jer fra den ene side af bredden over til den anden.

Elbphilharmonie (4.3km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

210,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internet

149,-
Fra kun
499,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat