Tag på bilferie i Sverige og nyd et billigt hotelophold

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sverige

Bestillingskoden er nu aktiv

Sverige

Sverige er et dejligt rejseland fra de smukke naturoplevelser i Småland og Skåne, storbyferie i Malmø, Gøteborg eller Stockholm til familieferie nær Astrid Lindgrens hjemegn ved Vimmerby. Hos Risskov Bilferie tilbyder vi både wellnessophold, golfferie eller en romantisk ferie for to i Sverige.

Uanset om I leder efter weekendophold, miniferie eller sommerferie, så findes det i Sverige. Når I tager på kør selv-ferie, planlægger I selv ferien uanset om det er familie med børn i Sydsverige, tøsetur med shopping i Malmø eller aktiv ferie ved Isaberg. Vi tilbyder hyggelige hoteller i utallige dejlige byer. Besøg historiske Lund, de smukke omgivelser ved Ystad eller forlystelsesparken Liseberg i Gøteborg.

I Sverige finder I dejlige naturoplevelser overalt. Udforsk Skærgården langs den svenske vestkyst og Bohuslän. Her kan I nyde ferien ved vandet blandt små øer og små fiskelejer. Eller besøg en af Sveriges nationalparker, hvor I kan nyde naturen på smukke vandreture. Besøg de store skove i Värmland eller strandene langs den svenske sydkyst. Ferien hele året rundt kan gå til Sverige.