Tag på sommerferie for hele familien med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gøteborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Gøteborg

Besøg den lille storby, Göteborg, på Sveriges vestkyst, hvor alting er tæt på. I Göteborg kan I opleve stilheden på en skærgårdsø, eller nyde den spændende kultur i byen. Hvad end I vil på en hyggelig byvandring eller tilbringe en aften med mad og forlystelser, kan I være sikre på, at Göteborg har noget at tilbyde.

Det moderne Göteborg, som vi kender det i dag, har brede boulevarder, parker og stenhuse, som blev bygget omkring århundredeskiftet. De seneste 20 år er Göteborg blevet kendt som byen, hvor store begivenheder inden for idræt, forlystelser og kultur finder sted. Store arenaer og et trofast publikum sammen med bevidst strategi har gjort Göteborg til en førende eventby.

Vil I på en miniferie eller et weekendophold i Vestsverige, kommer I ikke til at kede jer. Besøg den berømte forlystelsespark Liseberg, som er åben både om sommeren og til jul. Ved siden af forlystelsesparken ligger også oplevelsescentret Universum, som er sjovt for både børn og voksne. Der venter jer nogle dejlige dage i Göteborg, hvor I kan nyde de kendte rejemader og det enorme kulturudbud i byen.