Tag på storbyferie i Stockholm med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Stockholm

Bestillingskoden er nu aktiv

Stockholm

Oplevelserne venter i den svenske hovedstad, Stockholm, som også kaldes Nordens Venedig. Stockholm har flere turister end de andre hovedstæder i Skandinavien, og derfor betragtes byen af mange som Skandinaviens hovedstad. Risskov Bilferie har mange gode tilbud til jeres storbyferie i Stockholm.

Da en tredjedel af Stockholms areal er dækket af vand, er det maritime liv et vigtigt aspekt for byen, og der er mange broer og sluser.

En af de ting I bør se i Stockholm er Vasa Museet, som er et af Skandinaviens mest populære museer. Besøg også Skansen, som er et udendørs museum grundlagt i 1891, og som er en af de store attraktioner i Stockholm. Her kan man se huse og gårde, som er samlet fra hele Sverige. Tag også en tur med en af de mange både, der sejler rundt i Stockholms skærgård med mange tusinde øer og rev.

Et andet must er at besøge den gamle by, Gamla Stan, hvor det hele begyndte for 750 år siden på en lille ø som er knap 500 m. i diameter. Øen er et fantastisk sted for en afslappet gåtur, og her findes flere at byens store seværdigheder, bl.a. det kongelige slot med kronjuvelerne, det kongelige våbenlager og Tre Kronor Museum og domkirke fra det 13. århundrede.

Uanset jeres interesse kan en ferie i egen bil tage jer til Stockholm, hvor der venter oplevelser for hele familien.