Hold bilferie i Värmland og kør-selv til Selma Lagerlöfs hjem

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sunne

Bestillingskoden er nu aktiv

Sunne

Tag på en miniferie eller et forlænget ophold med Risskov Bilferie og besøg det smukke Värmland. Læg vejen forbi Sunne, som var hvor Selma Lagerlöf engang boede og havde virke som forfatterinde. Hendes barndomshjem, Mårbacka, er i dag åbent for besøgende og der arrangeres også guidede ture. I kan også besøge flere af de herregårde som Selma Lagerlöf skrev om.

Der er også andre spændende steder I kan besøge i Sunne. Rottneros Parke er en dejlig og blomstrende kulturpark eller læg vejen forbi Teaterbiografen, som er en af ​​Sveriges ældste biografer. Børnene vil nok synes om en tur på Gårdmuseet Sundsbergsgård og selvfølgelig vil en tur til Sunne Sommarland også være blandt favoritterne. I kan også tage en tur med dampbåden Ferja ved Fryken eller bare slappe af og nyde den smukke udsigt fra Tosseberg-kløften eller Klövberget.

Naturen omkring Sunne er præget af store skove og smukke åbne landskaber, hvilket også giver muligheder for skønne naturoplevelser på vandrestiene i området. Der er kortere og længere ture med forskellige længder, fra 2 km op til 17 km. Under Sunnes vandringsuge arrangeres der guidede gruppeture  der også kommer forbi nogle af Sunnes historiske områder.