Vimmerby

Vimmerby, der ligger i hjertet af Småland, er en historisk by med en rig historie, der går tilbage til middelalderen. Her kan besøgende opleve en charmerende småbystemning og en række historiske attraktioner, herunder gamle kirker og velbevarede bygninger. Vimmerby er bedst kendt for at være den verdensberømte forfatter Astrid Lindgrens fødeby, og byen har efterladt sig en enestående arv til ære for hendes bidrag til børnelitteraturen. Astrid Lindgrens Värld, en temapark baseret på hendes populære figurer, tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år og giver et vidunderligt indblik i hendes liv og arbejde.

Ud over disse attraktioner har Vimmerby også en rig naturhistorie med smukke landskaber at udforske. Nogle af de mest interessante områder i Vimmerby omfatter Djursdala, en landsby med gamle traditionelle huse, Bullerbyn, en landsby, der er blevet berømt på grund af Lindgrens bøger, og Norra Kvill Nationalpark, en gammel skov, der er hjemsted for nogle af Sveriges ældste træer. Disse steder giver besøgende en chance for at opleve Smålands naturskønhed og lære mere om områdets kultur og historie.

Vimmerby er også hjemsted for en række kulturelle begivenheder og festivaler, som alle bidrager til byens rige historie og charme. Blandt andet Musik i Vimmerby, en årlig musikfestival med lokale og internationale kunstnere, og Vimmerby Gamla Stan, et historisk kvarter med brostensbelagte gader og gamle træhuse. Uanset om du er historieelsker, naturelsker eller bare på udkig efter en unik oplevelse, har Vimmerby noget at byde på for alle.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.