Kør-selv ferie til Terme Catez - Hotel Terme

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Terme Catez - Hotel Terme

Afslapning i Terme Catez' mægtige termalverden

Fantastisk badeland
Lækker wellness
Ideelt til familier og par
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Tilbring en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie i Terme Catez. Det roligt beliggende Hotel Terme er en del af det store Hotel Therme kompleks. På en vandoverflade på mere end 10.000 m2, fordeler sig et idendørs- og udendørsområde (kun åben om sommeren) med swimmingpools, vandrutschebaner, en piratø, 8 forskellige saunaer, whirlpools, vandfald og meget meget mere. Hvis I søger afslapning, så finder I her et omfangsrigt kosmetik- og massage program.

Hotellet tilbyder

Det moderne og rolige fire-stjernede Hotel Terme venter jer i byen Catez. Skønheds- og sundhedscenteret på hotellet tilbyder et stort udvalg af forskellige thermalprogrammer som massage, fitnessrum, afslappende tid i de romersk-irske bade samt det indendørs- og udendørspoolområde. Derudover har I adgang til det store badeland, Thermalriviera med 2300 m2 indendørs badeland. I de varme sommermåneder (april - oktober) åbnes yderligere 8.000 m2 sommerbadeland i udendørsafdelingen. På hotellet starter I dagen godt med en righoldige morgenbuffet med bio produkter og om aftenen venter der jer en lækker buffet. Når I har brug for at slappe af, kan I tage på hotellets egen cocktailbar. Der er desuden underholdningsprogram for børn og voksne. I kan nyde de varme sommeraftener på hotellets terrasse. Parkering og internet er begge dele gratis på hotellet.

Værelser

Alle værelser blev i 2011 komplet nyistandsat. De er alle klimatiseret og råder over eget bad/toilet med føntørrer, minibar, safe, telefon og SAT-TV. Badekåbe og badetøfler står også til jeres rådighed.

Bemærk at

Opholdet inkluderer adgang til udendørs badeland 2 gange dagligt i sommerhalvåret (start april- start oktober) eller 1 daglig adgang til indendørs badeland resten af året.

Turistskat på 1,27 EUR og registreringsafgift på 1.50 EUR per person per døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Brezice (5.0 km)

  Besøg byen Brezice i Slovenien, som er kendt for sine mange slotte. Tag en kulturel tur gennem byen, kryds den 527 meter lange jernbro over floderne Sava og Krka og se det stolte vandtårn i centrum af byen. På Brezice Slot kan I besøge det kulturhistoriske museum med udstillinger om områdets arkæologiske og etnografiske historie samt en samling af moderne historie. Museet huser en af landets største regionale samlinger. Byen er omkranset af bølgende vinmarker og her er gode muligheder for at smage regionens velsmagende vine. På Forge Museum kan I beundre den etnografiske samling. 

  Brezice
  Brezice i Slovenien er blandt andet kendt for sine mange slotte.
 • Mokrice Slot (9.7 km)

  Det smukke Mokrice Slot ligger nær byen Brezice og stammer tilbage fra det 15. århundrede. Her kan I gå en tur i den 200 år gamle slotspark, som er designet efter engelsk forbillede, og nyde en forfriskning i restauranten. Ved siden af slottet er anlagt en 18-hullers golfbane, hvor golfentusiaster kan spille i naturskønne omgivelser. I kan leje golfudstyr i klubhuset.

  Mokrice Slot
  Besøg det smukke Mokrice Slot, som er omgivet af en smuk slotspark og en velanset golfbane
 • Naturparken Jovsi (15.2 km)

  Jovsi Nature Park er et stort græsareal ved Sotla-floden og er et beskyttet naturområde. Du kan lære mere om naturen i området ved at se en film og læse de forskellige informationsplakater, der er udgivet. Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen. I slutningen af stien finder du et udsigtspunkt, hvor I med kikkert kan se områdets dyreliv. Der er for eksempel mere end 55 fuglearter.

  Naturparken Jovsi
  Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen
 • Ljubljana (106.8 km)

  Kør-selv på en billig sommerferie eller vinterferie i Solvenien. Find børnevenlige hoteller til turen og besøg den smukke hovedstad Ljubljana med Risskov BIlferie. Byen er kendt for sit universitet og studenteliv og dets grønne områder, herunder den store Tivoli Park. Floden, der løber gennem Ljubljana, er foret med hyggelige caféer og deler den gamle bydel fra byens handelsområde. Ljubljana har mange museer, herunder Nationalmuseet, hvor man kan se historiske udstillinger. Der er også et museum for moderne kunst, der huser mange slovenske malerier og skulpturer. Find billige hoteller og gør kør-selv ferien til en rigtig familieferie, i eget tempo, og med en masse oplevelser under vejs.

  Ljubljana
  Der er masser at se og opleve i Sloveniens hovedstad Ljubljana.
 • Podsreda Slot og Kozjansko Naturpark (24.7 km)

  Det imponerende Podsreda Slot stammer fra det 12. århundrede og er et af de bedst bevarede eksemplarer på romansk arkitektur i Slovenien. Slottet ligger midt i den 206 km2 store Kozjansko Naturpark, som er en af Sloveniens ældste beskyttede naturområder. I parken findes 32 km afmærkede vandreruter, som fører jer forbi kulturelle og naturlige seværdigheder. Fra Posdreda Slot har I en flot udsigt over naturparken og der afvikles forskellige arrangementer og koncerter på slottet i løbet af sommeren.

  Podsreda Slot og Kozjansko Naturpark
  Podsreda Slot ligger smukt på en bakketop midt i Kozjansko Naturpark
 • Otocec Slot (37.4 km)

  Besøg det historiske Otocec Slot, som ligger naturskønt på en ø midt i floden Krka. På slovensk betyder ordet Otocec "lille ø", hvilket er meget passende for slottets spektakulære beliggenhed. Slottet er det eneste vandslot i Slovenien og man mener, det stammer helt tilbage fra 1252. Øen er forbundet til fastlandet via 2 træbroer, en mod nord og en mod syd, og der findes parkeringsmuligheder ved den nordlige bro. Slottet fungerer i dag som luksushotel og det er muligt at spise i restauranten. På øen findes desuden slotspark, golfbane og en klatrepark til børn og eventyrlystne personer.

  Otocec Slot
  Otocec Slot ligger på en ø midt i floden Krka
Vis flere

Kort

Terme Catez - Hotel Terme
Topliška 35 8251 Čatež ob Savi

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat