Kør-selv ferie til Terme Catez - Hotel Terme

Betaling

Betaling

Gavekort

Terme Catez - Hotel Terme

Afslapning i Terme Catez' mægtige termalverden

 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Tilbring en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie i Terme Catez. Det roligt beliggende Hotel Terme er en del af det store Hotel Therme kompleks. På en vandoverflade på mere end 10.000 m2, fordeler sig et idendørs- og udendørsområde (kun åben om sommeren) med swimmingpools, vandrutschebaner, en piratø, 8 forskellige saunaer, whirlpools, vandfald og meget meget mere. Hvis I søger afslapning, så finder I her et omfangsrigt kosmetik- og massage program.

Hotellet tilbyder

Det moderne og rolige fire-stjernede Hotel Terme venter jer i byen Catez. Skønheds- og sundhedscenteret på hotellet tilbyder et stort udvalg af forskellige thermalprogrammer som massage, fitnessrum, afslappende tid i de romersk-irske bade samt det indendørs- og udendørspoolområde. Derudover har I adgang til det store badeland, Thermalriviera med 2300 m2 indendørs badeland. I de varme sommermåneder (april - oktober) åbnes yderligere 8.000 m2 sommerbadeland i udendørsafdelingen. På hotellet starter I dagen godt med en righoldige morgenbuffet med bio produkter og om aftenen venter der jer en lækker buffet. Når I har brug for at slappe af, kan I tage på hotellets egen cocktailbar. Der er desuden underholdningsprogram for børn og voksne. I kan nyde de varme sommeraftener på hotellets terrasse. Parkering og internet er begge dele gratis på hotellet.

Værelser

Alle værelser blev i 2011 komplet nyistandsat. De er alle klimatiseret og råder over eget bad/toilet med føntørrer, minibar, safe, telefon og SAT-TV. Badekåbe og badetøfler står også til jeres rådighed.

Bemærk at

Opholdet inkluderer adgang til udendørs badeland 2 gange dagligt i sommerhalvåret (start april- start oktober) eller 1 daglig adgang til indendørs badeland resten af året.

Turistskat på 1,27 EUR og registreringsafgift på 1.50 EUR per person per døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Brezice (5.0 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og en masse oplevelser. Besøg Brezice i Slovenien, som er kendt for sine mange slotte og rige natur og masser af kulturoplevelser. Tag en kulturel tur gennem byen, over den gamle bro over Sava og Krka og se det stolte vandtårn i centrum af byen. Tag en pause i restauranten i Mokrice Slot og gå gennem den 200 år gamle engelske park. På Brezice Slot kan du besøge Savoy Museum og Riddersal. Nedenfor ligger de omkringliggende vinmarker Pišece slot og Bizeljsko slot. I Bizeljiko kan du se unikke Repnice, huler i Quarzsand og smage lækre vine fra regionen. På Forge Museum kan du beundre den etnografiske samling. Andre interessante seværdigheder i området omfatter klosteret Pleterje, det eneste bevarede kloster, beliggende i en dal ved foden af Gorjanci. I Jovsi Nature Park kan du opleve mere end 55 fuglearter. Find et billigt weekendophold for hele familien til en kør-selv ferie i Slovenien med Risskov Bilferie.

  Brezice
  Brezice i Slovenien er blandt andet kendt for sine mange slotte.
 • Mokrice Slot (9.7 km)

  Mokrice Slot er beliggende i Brezice, en by fuld af slotte. Tag en pause i restauranten i middelalderborgen Mokrice og gå gennem den 200 år gamle engelske park. Her finder du også en 18-hullers golfbane, som strækker sig smukt ind i slotsparken på 70 hektar. Her kan du spille golf i det rullende landskab Dorenjska. I klubhuset, hvor der også er en restaurant, kan du leje golfudstyr.

  Mokrice Slot
  Morkrice Slot er beliggende i Brezice
 • Naturparken Jovsi (12.0 km)

  Jovsi Nature Park er et stort græsareal ved Sotla-floden og er et beskyttet naturområde. Du kan lære mere om naturen i området ved at se en film og læse de forskellige informationsplakater, der er udgivet. Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen. I slutningen af stien finder du et udsigtspunkt, hvor I med kikkert kan se områdets dyreliv. Der er for eksempel mere end 55 fuglearter.

  Naturparken Jovsi
  Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen
 • Čatež ob Savi (122.0 km)

  Čatež ob Savi er en by ved floden Sava i det østlige Slovenien. Catez byder på mange aktiviteter og ligger i smukke omgivelser. Landsbyen er berømt for den velbesøgte Therme Catez udvej med sine store vand- og spa-faciliteter. Besøg byens kirke, hvis historie går tilbage til 1323, mens den nuværende bygning blev bygget i 1833. Landsbyen ligger i nærheden af byen Brezice, byen med mange slotte, som også er et besøg værd. Det er heller ikke langt til en 18-hullers golfbane i det middelalderlige slot Mokrice for dem, der er golfentusiaster.

  Čatež ob Savi
Vis flere

Kort

Terme Catez - Hotel Terme
Topliška 35 8251 Čatež ob Savi

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat