Kør-selv ferie til Terme Catez - Hotel Toplice

Betaling

Betaling

Gavekort

Terme Catez - Hotel Toplice

Wellness og vandplaskeri i det kæmpestore termiske vandland

 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Nyd en indholdsrig og uforglemmelig familieferie på det dejlige 4-stjernede Hotel Toplice i det store hotel kompleks Terme Catez i Slovenien. Både børn og voksne vil få en sjov og afslappende ferie i det op til 10.000 m2 store vandland og saunalandskab samt hotellets egen massageterapi center. For børnene er der en mini-klub, et omfangsrigt animationsprogram. For de voksne er der golf, forskellige sportsmuligheder samt interessante udflugtsmål i den omkringliggende natur.

Hotellet tilbyder

Hotel Toplice er direkte forbundet med vandlandet og saunalandskabet samt det 2.300 m2 store termiske vintervandland. Om sommeren (april-oktober) bliver vandlandet endnu større med det udendørsvandland på 8.000 m2. Hotellets restaurant er forbundet med en skøn tropisk have og for børnene er der et børneområde med vandanimationer. Hotel Toplice er også forbundet til partnerhotellet Catez med en gang imellem. Dermed har I en direkte vej til sunheds-, spa- og wellnesscenteret. Det moderne sportscenter tilbyder mange sportsaktiviteter såsom tennis, bordtennis, badminton i den klimatiserede hal samt squash, bowling og et fitnessstudie. Her finder I også udendørs-sportspladser som holdbanen, tennispladser og en beachvolley- eller håndboldplads. Efter en hård træning kan I nyde en thaimassage på hotellets eget massageterapicenter, Sabai.

I begynder dagen med en righoldig morgenbuffet og om aftenen får I en lækker aftenbuffet. Om aftenen danser natsværmere i den tropiske have. I hotellets egen Pub Cabana Café venter der jer velsmagende cocktails men I kan også prøve lykken på Kasino Lido på Terme Catez. Parkering og internet er gratis på hotellet.

Værelserne

Alle de bekvemt indrettede og klimatiserede værelser er med bad/toilet med føntørrer, minibar, safe, telefon og sat-TV og råder desuden over en balkon.

Bemærk at

Opholdet inkluderer adgang til udendørs badeland 2 gange dagligt i sommerhalvåret (start april- start oktober) eller 1 daglig adgang til indendørs badeland resten af året.

Turistskat på 1,27 EUR og registreringsafgift på 1.50 EUR per person per døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Čatež ob Savi (122.0 km)

  Čatež ob Savi er en by ved floden Sava i det østlige Slovenien. Catez byder på mange aktiviteter og ligger i smukke omgivelser. Landsbyen er berømt for den velbesøgte Therme Catez udvej med sine store vand- og spa-faciliteter. Besøg byens kirke, hvis historie går tilbage til 1323, mens den nuværende bygning blev bygget i 1833. Landsbyen ligger i nærheden af byen Brezice, byen med mange slotte, som også er et besøg værd. Det er heller ikke langt til en 18-hullers golfbane i det middelalderlige slot Mokrice for dem, der er golfentusiaster.

  Čatež ob Savi
 • Brezice (5.0 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og en masse oplevelser. Besøg Brezice i Slovenien, som er kendt for sine mange slotte og rige natur og masser af kulturoplevelser. Tag en kulturel tur gennem byen, over den gamle bro over Sava og Krka og se det stolte vandtårn i centrum af byen. Tag en pause i restauranten i Mokrice Slot og gå gennem den 200 år gamle engelske park. På Brezice Slot kan du besøge Savoy Museum og Riddersal. Nedenfor ligger de omkringliggende vinmarker Pišece slot og Bizeljsko slot. I Bizeljiko kan du se unikke Repnice, huler i Quarzsand og smage lækre vine fra regionen. På Forge Museum kan du beundre den etnografiske samling. Andre interessante seværdigheder i området omfatter klosteret Pleterje, det eneste bevarede kloster, beliggende i en dal ved foden af Gorjanci. I Jovsi Nature Park kan du opleve mere end 55 fuglearter. Find et billigt weekendophold for hele familien til en kør-selv ferie i Slovenien med Risskov Bilferie.

  Brezice
  Brezice i Slovenien er blandt andet kendt for sine mange slotte.
 • Naturparken Jovsi (12.0 km)

  Jovsi Nature Park er et stort græsareal ved Sotla-floden og er et beskyttet naturområde. Du kan lære mere om naturen i området ved at se en film og læse de forskellige informationsplakater, der er udgivet. Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen. I slutningen af stien finder du et udsigtspunkt, hvor I med kikkert kan se områdets dyreliv. Der er for eksempel mere end 55 fuglearter.

  Naturparken Jovsi
  Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen
Vis flere

Kort

Terme Catez - Hotel Toplice
Topliška cesta 35 8251 Čatež ob Savi

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat