Kør-selv ferie til Terme Catez - Hotel Toplice

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Terme Catez - Hotel Toplice

Wellness og vandplaskeri i det kæmpestore termiske vandland

Hotellet har sit eget fantastiske badeland
Ideelt til både børnefamilier og par
Wellness, badesjov og natur i stor stil
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Nyd en indholdsrig og uforglemmelig familieferie på det dejlige 4-stjernede Hotel Toplice i det store hotel kompleks Terme Catez i Slovenien. Både børn og voksne vil få en sjov og afslappende ferie i det op til 10.000 m2 store vandland og saunalandskab samt hotellets egen massageterapi center. For børnene er der en mini-klub, et omfangsrigt animationsprogram. For de voksne er der golf, forskellige sportsmuligheder samt interessante udflugtsmål i den omkringliggende natur.

Hotellet tilbyder

Hotel Toplice er direkte forbundet med vandlandet og saunalandskabet samt det 2.300 m2 store termiske vintervandland. Om sommeren (april-oktober) bliver vandlandet endnu større med det udendørsvandland på 8.000 m2. Hotellets restaurant er forbundet med en skøn tropisk have og for børnene er der et børneområde med vandanimationer. Hotel Toplice er også forbundet til partnerhotellet Catez med en passage imellem dem. Dermed har I en direkte vej til sunheds-, spa- og wellnesscenteret. Det moderne sportscenter tilbyder mange sportsaktiviteter såsom tennis, bordtennis, badminton i den klimatiserede hal samt squash, bowling og et fitnessstudie. Her finder I også udendørs-sportspladser som holdbanen, tennispladser og en beachvolley- eller håndboldplads. Efter en hård træning kan I nyde en thaimassage på hotellets eget massageterapicenter, Sabai.

I begynder dagen med en righoldig morgenbuffet og om aftenen får I en lækker aftenbuffet. Om aftenen danser natsværmere i den tropiske have. I hotellets egen Pub Cabana Café venter der jer velsmagende cocktails men I kan også prøve lykken på Kasino Lido på Terme Catez. Parkering og internet er gratis på hotellet.

Værelserne

Alle de bekvemt indrettede og klimatiserede værelser er med bad/toilet med føntørrer, minibar, safe, telefon og sat-TV og råder desuden over en balkon.

Bemærk at

Opholdet inkluderer adgang til udendørs badeland 2 gange dagligt i sommerhalvåret (start april- start oktober) eller 1 daglig adgang til indendørs badeland resten af året.

Turistskat på 1,27 EUR og registreringsafgift på 1.50 EUR per person per døgn afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Čatež ob Savi (2.9 km)

  Tag på sommerferie til Čatež ob Savi, som er en by der ligger ved floden Sava i det østlige Slovenien. Catez byder på mange aktiviteter og ligger i smukke omgivelser. Landsbyen er berømt for den velbesøgte Therme Catez udvej med sine store vand- og spa-faciliteter. Besøg byens kirke, hvis historie går tilbage til 1323, mens den nuværende bygning blev bygget i 1833. Landsbyen ligger i nærheden af byen Brezice, byen med mange slotte, som også er et besøg værd. Det er heller ikke langt til en 18-hullers golfbane i det middelalderlige slot Mokrice for dem, der er golfentusiaster. Find den perfekte sommerferie eller bare nyd en miniferie med Risskov Bilferie i det østlige Slovenien.

  Čatež ob Savi
  Det østlige Slovenien byder på både smukke omgivelser og masser af aktiviteter.
 • Brezice (5.0 km)

  Besøg byen Brezice i Slovenien, som er kendt for sine mange slotte. Tag en kulturel tur gennem byen, kryds den 527 meter lange jernbro over floderne Sava og Krka og se det stolte vandtårn i centrum af byen. På Brezice Slot kan I besøge det kulturhistoriske museum med udstillinger om områdets arkæologiske og etnografiske historie samt en samling af moderne historie. Museet huser en af landets største regionale samlinger. Byen er omkranset af bølgende vinmarker og her er gode muligheder for at smage regionens velsmagende vine. På Forge Museum kan I beundre den etnografiske samling. 

  Brezice
  Brezice i Slovenien er blandt andet kendt for sine mange slotte.
 • Naturparken Jovsi (12.4 km)

  Jovsi Nature Park er et stort græsareal ved Sotla-floden og er et beskyttet naturområde. Du kan lære mere om naturen i området ved at se en film og læse de forskellige informationsplakater, der er udgivet. Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen. I slutningen af stien finder du et udsigtspunkt, hvor I med kikkert kan se områdets dyreliv. Der er for eksempel mere end 55 fuglearter.

  Naturparken Jovsi
  Du kan følge Koščeva vandresti fra Kapele til Jovis-grænsen
 • Podsreda Slot og Kozjansko Naturpark (24.7 km)

  Det imponerende Podsreda Slot stammer fra det 12. århundrede og er et af de bedst bevarede eksemplarer på romansk arkitektur i Slovenien. Slottet ligger midt i den 206 km2 store Kozjansko Naturpark, som er en af Sloveniens ældste beskyttede naturområder. I parken findes 32 km afmærkede vandreruter, som fører jer forbi kulturelle og naturlige seværdigheder. Fra Posdreda Slot har I en flot udsigt over naturparken og der afvikles forskellige arrangementer og koncerter på slottet i løbet af sommeren.

  Podsreda Slot og Kozjansko Naturpark
  Podsreda Slot ligger smukt på en bakketop midt i Kozjansko Naturpark
 • Otocec Slot (37.4 km)

  Besøg det historiske Otocec Slot, som ligger naturskønt på en ø midt i floden Krka. På slovensk betyder ordet Otocec "lille ø", hvilket er meget passende for slottets spektakulære beliggenhed. Slottet er det eneste vandslot i Slovenien og man mener, det stammer helt tilbage fra 1252. Øen er forbundet til fastlandet via 2 træbroer, en mod nord og en mod syd, og der findes parkeringsmuligheder ved den nordlige bro. Slottet fungerer i dag som luksushotel og det er muligt at spise i restauranten. På øen findes desuden slotspark, golfbane og en klatrepark til børn og eventyrlystne personer.

  Otocec Slot
  Otocec Slot ligger på en ø midt i floden Krka
 • Ljubljana (106.8 km)

  Kør-selv på en billig sommerferie eller vinterferie i Solvenien. Find børnevenlige hoteller til turen og besøg den smukke hovedstad Ljubljana med Risskov BIlferie. Byen er kendt for sit universitet og studenteliv og dets grønne områder, herunder den store Tivoli Park. Floden, der løber gennem Ljubljana, er foret med hyggelige caféer og deler den gamle bydel fra byens handelsområde. Ljubljana har mange museer, herunder Nationalmuseet, hvor man kan se historiske udstillinger. Der er også et museum for moderne kunst, der huser mange slovenske malerier og skulpturer. Find billige hoteller og gør kør-selv ferien til en rigtig familieferie, i eget tempo, og med en masse oplevelser under vejs.

  Ljubljana
  Der er masser at se og opleve i Sloveniens hovedstad Ljubljana.
Vis flere

Kort

Terme Catez - Hotel Toplice
Topliška cesta 35 8251 Čatež ob Savi

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat