Miniferie i Sydnorge på Thon Hotel Arendal

Dansk | DKK

Thon Hotel Arendal

Hvidkalkede bygninger, hyggelige gader og i nærheden af Skærgården

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyligt renoveret hotel centralt i Arendal
 • Prisvindende morgenmad tre år i træk!
 • Udforsk Sørlandets charme og bo tæt på Arendal sjøbad
343,-
3~4 dage fra
1.549,-

Inkl. 3-retters menu

Centralt tæt på Arendal Gjestehavn

3 dage
Kun 1.549,- / spar op til 217,-
SPAR
4 dage
Kun 2.479,- / spar op til 344,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Thon Hotel Arendal har en central beliggenhed i den populære havneby, Arendal, i det sydøstlige Norge. Her bor I omgivet af sørlandsk charme lige ud til skærgården, og har et godt udvalg af varierede oplevelser og seværdigheder lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Det nyligt renoverede, hyggelige og moderne hotel tilbyder personlig service, gratis kaffe og te i lobbyen og har også et fitnesslokale, hvor I kan holde træningen ved lige under ferien. I løbet af dagen, eller som afrunding på aftenen er der også mulighed for, at nyde en drink i den indbydende lobbybar eller på hotellets hyggelige tagterrasse.

Hotellet ligger tæt på Arendal Gjestehavn og det populære ’sjøbad’, hvor I kan tage en lækker dukkert og nyde den maritime stemning. For de kunstinteresserede er der mange forskellige muligheder, som f.eks. kunstmuseet ’KUBEN’, Bomuldsfabrikken Kunsthall og Merdøgaard Skærgårdsmuseum. Det er i det hele taget anbefalelsesværdigt, at besøge den lille bilfri ø, Merdø, som byder på smukke strande og mange små hyggelige træhuse. Der er adgang til øen via færgen som sejler pendulfart hver halve time under sommersæsonen. I kan også vælge at leje en båd, hvilket giver jer mere frihed til at udforske skærgården på egen hånd. Har I børn med på ferien er det helt oplagt at besøge Vitensenteret Sørlandet, som ligger i kort afstand af hotellet.

I 2019 blev hotellets morgenmad, for tredje år i træk, kåret til ’Twinings Best Breakfast’ i hele Agder-fylket. Således får I den perfekte start på dagen, og kan drage ud på oplevelser med god energi i kroppen. Om aftenen kan I nyde en dejlig middag i de hyggelige omgivelser i restauranten.

Hotellet tilbyder ladestation til elbiler og parkering mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. 

Værelser

Hotellet tilbyder hyggelige og stilfulde værelser i kategorierne enkeltværelser, dobbeltværelser, Business værelser, Superior værelser og familieværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig enkeltseng, lænestol, telefon, minibar, kedel og LED-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig dobbeltseng, lænestol, telefon, minibar, kedel og LED-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Større dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig dobbeltseng eller to separate senge, sofagruppe, skrivebord, badekåbe og tøfler, Nespresso maskine, minibar, telefon og Smart TV med mange kanaler og underholdningstilbud.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 5
Større dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, air condition, behagelig dobbeltseng eller to separate senge, sofagruppe, skrivebord, badekåbe og tøfler, Nespresso maskine, safe, minibar, telefon og Smart TV med mange kanaler og underholdningstilbud.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Kristianssand, Norge
130 km fra
Larvik, Norge
290 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Göteborg, Sverige
470 km fra
Bergen, Norge
600 km fra
Øresundsbroen
650 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Arendal (1.2km)

Hold en miniferie eller tag et weekendophold og besøg byen Arendal, som har ca. 40.000 indbyggere og er den næststørste by i Sørlandet efter Kristianstad. Her findes der en herlig blanding af skærgård, hvor der er masser af friluftsmuligheder og så er der den travle by med små gader fyldt med specialbutikker og gode madoplevelser samt et bredt kulturudbud hele året rundt.

Tag på sightseeing i skærgården med ´Skilsferga´ til den idyliske Merdø. Lej en kano eller en kajak og oplev kysten i eget tempo, og husk at få badetøjet med når turen går til stranden. Risskov Bilferie har altid mange billige miniferier og weekendophold at vælge imellem.

Vitensenteret Sørlandet (1.4km)

Videnscenteret Sørlandet er en oplevelse og samtidig et center hvor børn og unge kan lære via interaktive oplevelser og en slags ´læreland´for opfindere og forskere. Tag endelig hele familien med på turen i det interaktive videnscenter, og start med at udforske alle de interaktive installationer og aktiviteter som centeret byder på. Prøv en tur i hamsterhjulet eller prøv et varmekamera eller løs de mange gåder og udfordringer samt meget, meget mere.

Der er også et udendørs område med parkering og en smuk udsigt over søen.

Raet nasjonalpark (6.4km)

Nationalparken dækker ca. 185 kvadratkilometer af den yderste skærgår fra Hasseltangen i Grimstad til Lyngør ved Tvedestrand. Det er Sørlandets første nationalpark og den ligger ved skærgården Aust-Agder.

Sørlandets største ø hedder Tomøy og ligger lidt udenfor Arendal. På den fjerne side af Tromøya ligger Spornes strand, der har sin egen rullesten, og med udsigt til fyrtårnene Store og Lille Torungen, der lige kan skimtes i det fjerne.

På Tromøy er der også gode muligheder for at få sig en cykeltur i det skønne terræn, som også egner sig til familier med børn. Tag færgen fra Tyholmen i Arendal til Akilså, som er den nordvestlige del af Tromøy, det er gratis at medbringe cyklerne, hvis de vel at mærke er lejet bycykler i Arendal.

Ibsen museet (21.9km)

I Grimstad ligger der et museum, dedikeret til Henrik Ibsen. Det ligger i den gamle bygning, hvor den verdenskendte forfatter i sine yngre dage arbejdede som medhjælper i et apotek. Det var her at han skrev ´Catilina´, som også var hans første skuespil.

Størstedelen af museet er bevaret som det stod dengang Henrik Ibesen holdt til på stedet, nærmere betegnet mellem 1847 g 1850. Besøg den lille urtehave og læg også vejen forbi den lille museumsbutik, hvor Ibsens samlede værker kan købes på flere forskellige sprog. En dejlig oplevelse at tage med sig hjem fra miniferie i Norge.

Arendal & Omegn Golfklub (26.9km)

Bestil en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spil i Arendals Golfklub, som blev bygget i 1994 og i dag har mere end 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 huller, mens deres mindre bane har 9 huller.

I klubben finder I også en restaurant og en golfbutik. I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie - og så afsted til  Arendals Golfklub - det oplagte sted for en golfferie, en kør-selv ferie eller bare et weekendophold med golf på menuen!

Nes Verk Golfpark (26.9km)

Golfanlægget ved Nes Verk bliver regnet som værende et af de aller bedste i Norge. Gæstespillere kan forsøge sig med hovedbanen med 18 huller eller deres 9-hullers bane. Sidstnævnte anbefales til begyndere og spirende golfentusiaster. Golfbanen har også en korthulsbane, hvor man kan spille fodgolf, en herlig familieaktivitet for både børn og voksne. Nes Verk har også en skøn café, Golfen Café, og deres egen butik, der sælger udstyr og tøj til både begyndere og erfarne golfspillere.

Bogbyen ved Skagerrak (25.7km)

Find en billig kør-selvferie hos Risskov Bilferie og oplev Bogbyen ved Skagerrak. I 2003 blev Tvedestrand udnævnt til Bogbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille by prale af hele ti boghandlere. Hver måned arrangeres der forskellige litteraturarrangementer med nogle af Norges mest kendte forfattere. Byens guidede turer anbefales også, så I ikke går glip af de mange hyllemetre af gode oplevelser byen har at byde på. Tag gerne små pauser undervejs og lad spontaniteten råde, når i passerer de mange smukke huse i byen som Rådhuset, Forvaltergården og "Strygejernet". Sidstnævnte regnes som Norges smalleste hus og har indgang fra både første, anden og tredje sal. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med så alle kan lære Bogbyen ved Skagerrak at kende.

Lystfiskeri i Vegårshei (42.4km)

Find en aktiv ferie til Norge hos Risskov Bilferie og tag familien med ud på en fisketur. Kør-selv til Vegårshei hvor der er et varieret udbud af fiskepladser. Man skal købe fiskekort, hvilket kan erhverves flere steder i området. Fiskekort kan købes hos Esso i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vandet rundt om Slettå.

En af stederne er Vega, områdets største sø, som også er et af Norges største fiskeområder. Her har man ofte held med at fange ørreder. Find billige hoteller i området og kom afsted på en fisketur i Norge med Risskov Bilferie.

Dyreparken i Kristiansand (55.4km)

Dyreparken i Kristiansand er en af Norges største familieattraktioner med en komplet oplevelsespakke for hele familien. Parken har åbent hver dag hele året og byder også på steder man kan lege og lære. Årligt besøger over en million gæster parken hvert år. I finder mere end 150 dyrearter fra den vilde norske natur og resten af verden samt en række børneattraktioner baseret på Torbjørn Egners fortællinger såsom Dyrene i Hakkebakkeskoven og Folk og røvere i Kardemomme by.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • 2 x Adgang til spa afdeling
 • 2 x Gratis parkering

1.435,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere

Grand Hotel Arendal

Maritime omgivelser i centrum af byen

Agder

Skærgårdsidyl i Arendal

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x lettere aftensmad
 • Gratis internet
 • Maritim indretning

524,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Arendals øhav

Læs mere

Revsnes Hotell AS

På ferie i Setesdalen

Agder

Byglandsfjordens perle

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

205,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Hyggeligt fjordhotel nær Bygland

Læs mere

Pan Garden

Inkl. 1 x 2-retters menu/buffet

Agder

Midt i naturen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

566,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Oplev den smukke natur i Norge

Læs mere

Ski Lodge Gautefall

Tæt på ski resort

Vestfold og Telemark

Familieferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • Tæt på ski resort
 • Sengelinned og håndklæder
 • Gratis parkering og internet
 • Slutrengøring

504,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Hold vinterferie i Norge

Læs mere