Thon Hotel Hallingdal

Dansk | DKK

Thon Hotel Hallingdal

Thon Hotel Hallingsdal ligger mellem fjorden og fjeldene

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Omgivet af fantastisk natur
 • Idyllisk beliggenhed i Ål
 • Fine, stilrene værelser
629,-
3~4 dage fra
1.129,-

Tæt på flot natur i Ål

Aktiv ferie

3 dage
Kun 1.129,- / spar op til 368,-
SPAR
4 dage
Kun 1.789,- / spar op til 630,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Thon Hotel Hallingdal har en god beliggenhed i Ål centrum nær shopping, kultur og rekreation og egner sig glimrende til en bilferie med familien. Om det er sommer eller vinter, så har stedet et ideelt udgangspunkt for dem, som gerne vil have en aktiv ferie i et pragtfuldt naturlandskab.

Hotellet tilbyder

Centralt placeret langs riksvej 7, midt imellem Geilo og Gol i Hallingdal, ligger Thon Hotel. Det ligger centralt i centrum af Ål og har derfor kort vej til kulturhus, museum, skianlæg og togstation. Et godt udgangspunkt for friluftsoplevelser i naturskønne Hallingdal. Restauranten, Jegerstugu Café og Bar har en hyggelig og hjemmelig atmosfære. Køkkenet serverer en varieret og spændende a la carte menu. Den åbner op til frokost klokken 11:00 og aftensmad klokken 16:00. Baren er åben hver dag frem til klokken 24:00. 

Der er kort vej fra hotellet til shopping, idrætshal, tennisbaner og pister i Ål.

Værelser

Værelserne er renoveret og fremstår med nyt design og møbler. Værelserne er komfortable med bad, bruser og/eller badekar. Her er gratis WiFi, telefon og TV med et varieret udvalg af kanaler og film. Få jer et billigt hotel ophold og hold familieferie med Risskov Bilferie.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Værelse med en dobbeltseng eller to separate senge. Badeværelse med bruser, enkelt værelser har også et badekar. Gratis WiFi, armstol, telefon, minikøleskab, keddel og TV med flere kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to separate senge. Badeværelse med bruser, enkelt værelser har også et badekar. Gratis WiFi, armstol, telefon, minikøleskab, keddel og TV med flere kanaler. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 4
Stort dobbeltværelse med sofagruppe, bord og dobbeltseng eller to separate senge. Badeværelset har bruser og hårtørrer. Der er telefon, minibar og en Nespresso-maskine samt smart-TV med en række kanaler samt login til flere underholdningskanaler samt gratis WiFi
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 6
Stor suite med et separat soveværelse med to senge. Alle suiterne vender mod dalen og bjergene. Badeværelset kommer med bruser. Størrelsen på suiterne er 28 kvadratmeter eller mere. Der er også badekåbe, tøfler og minibar samt en Nespresso-maskine, et bord, sofagruppe, spisebord med stole samt TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

270 km fra
Bergen, Norge
280 km fra
Larvik, Norge
380 km fra
Stavanger, Norge
420 km fra
Kristianssand, Norge
490 km fra
Göteborg, Sverige
700 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ål i Hallingdal (1.3km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Ål. Læg vejen forbi det lille kulturhus, som åbnede i 1992 og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset indeholder to amfisale med biograf, koncerter, teater, dans og koncerter mm. Ål kulturhus tilbyder et aktivt kulturprogram hele året. Se aal.kulturhus.no for detaljer.

Sportsfiskeri er også en mulighed, da Ål har omkring 50 søer og elve med en god bestand af ørreder. Tag fiskeudstyret med og gå på tur. Der er store oplever for både store og små. Er I mere til at spænde vandrestøvlerne på, kan Ål kommune også byde på dette. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien.

Ål skicenter (8.9km)

Find billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Ål skicenter, der også har en af Norges bedste slalom baner. Skicenteret har 13 km. løjper, med en faldhøjde på 450 meter. Her finder I også en af Hallingdals bedste bakker for nybegyndere og børn med gratis lift i børneområderne. Find en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser ved Ål Skicenter.

Dagali Fjellpark (51.9km)

Dagali Fjellpark er et familievenligt skicenter med fem lange skibakker, et skiområde til børnene samt Norges længste kælkebakke.

Slædehunde i Dagali (50km)

Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda.

Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

Rafting på Numedalslågen (50.3km)

Rafting er en oplevelse, I bare må prøve! Her får I udfordret jer selv til en superspændende oplevelse med masser spænding. Her er garanti for sug i maven, vandprøjt i ansigtet og store smil. Der er flere forskellige typer raftingture, lige fra rolige familieture til ekstremture.

Dagali, som ligger ved Geilo, er verdenskendt i padlermiljøet for sine fantastiske muligheder indenfor denne vandsport, som har foregået her siden 1989. Dagalifallene, som er den øvre del af Numedalslågen, er en af Europas bedste elvestrækninger til rafting. Turen er teknisk krævende, hvilket betyder, at der sker noget hele tiden og I må arbejde godt sammen. Turen er udfordrende og morsom for deltagerne hele vejen. Der er naturligvis en erfaren guide med i hver båd.

Tag badetøj og håndklæder med. I kan låne våddragt, sko og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Rakfiskfestivalen (73.9km)

November er årets måned for alle rakfiskentusiaster. Hvad med at lægge turen forbi til Rakfiskfestivalen i Valdres? Dette er en af Norges største madfestivaler med omkring 25.000 festivaldeltagere hvert år, der drager til den lille bygdeby Fagernes. Det er tre dage med musikoplevelser og servering af fantastisk rakfisk.

I dag er Rakfisk fra Valdres en beskyttet geografisk betegnelse.

Julemarked i Geilo (25.8km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Strandmo Stølsysteri (74.9km)

Hvis I er på miniferie i Valdres burde I tage forbi de mange åbne gårde i området. Valdres har Nordeuropas største sammenhængende gårdområde med omkring 400 gårde og flere af disse tilbyder smagsprøver og salg af blandt andet rømme, oste og spegepølser.

I de tre sommermåneder er der en række aktiviteter på Strandmo Stølsysteri. Ægteparret Anny og Geir Harald Fodnes, der bestyrer gården, sælger helst direkte til kunderne.

Hardangervidda Nationalpark (92.5km)

Hardangervidda er den største nationalpark i Norge fordelt over 3.422 kvadratkilometer på Hordaland, Buskerud og Telemark. Det er et skønt og værdifuldt højfjeldsområde takket være den helt unikke natur, med en usædvanlig udsigt og gode vandremuligheder for både erfarne og mindre erfarne entusiaster på vandreferie.

Her er et rigt dyreliv og det er også her at Europas største rener holder til, og så er der også mange arktiske planter og andre dyr, som ræve og sneugler. Hardangervidda er en oplagt destination for en vandreferie eller en familieferie med masser af naturoplevelser.

Hemsedal (52km)

Hemsedal har til formål at blive Norges flittigste by og dette afspejles i mængden af aktiviteter i byen. Her kan man virkelig tale om at holde aktiv ferie. På vinterferie kan ski entusiater slå sig løs i byens store ski resort, og på sommerferie er der et væld af aktivitetsmuligheder i naturen.

Hemsedal tilbyder i alt 41 vandreruter spredt over 210 km. Vandreruterne er godt skiltet og mærket og sorteret i farve efter sværhedsgrad. Der er stier for både begyndere og dem, som er fortrolige med bjergene. Den højeste top i Hemsedal er Høgeloft på 1920 meter.

Byen har også 21 cykelruter, der strækker sig over 225 km. Derudover er der en lang downhill bakke med forskellige sværhedsgrader fra blå til rød i Hemsedal Bikepark og en sjov bane, hvor I kan teste jeres cykelfærdigheder i bunden af Hemsedal.

Hemsedal har 18 søer og fire floder til at fiske i, både med og uden flue. Fangstperioden er 25/05-15/09 . Floden Hemsila er kendt som en af ​​de bedste fluefiskeri floder og tilbyder udfordrende ørredfiskeri.

Hemsedal Skicenter (54.8km)

Hemsedal Skisportscenter ligger i hjertet af Hemsedal og tæller 20 skilifte samt 48 pister med varierende sværhedsgrader. Derfor er der også mange muligheder på skiferien, for både de erfarne skiløbere, de øvede og begynderne. Hemsedal Skicenter har dedikeret et større areal til de mindre størrelser, så de også har mulighed for at afprøve balancen på skiene.

Det alpine skicenter dækker 70.000 kvadratmeter og har syv bjerge, en 'roll band slalombane, en aktivitetspark med kælk og karruseller, kiosk, en park med rails og bølger, 'skicross spor, 'big-airbag, og så er der også bænke og borde med plads til at grille. Der kan lejes ski i byen.

Der arrangeres også slædeture, snescooter-safari, hundeslædekørsel, isklatring og meget mere. Vinterferie i Norge er en klar vinder, for de ski-glade!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas sodavand
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

492,-
Kun
779,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

676,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat