Storbyferie på Thon Hotel Linne i Oslo

Dansk | DKK

Thon Hotel Linne

10 min. fra centrum af Oslo og byens mange spændende seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kun 10 minutter fra centrum af Oslo
 • Adgang til fitnessrum på hotellet
 • Mulighed for opladning af el-biler
1.087,-
3~6 dage fra
849,-

Inkl. 1 x 2-retters menu

Miniferie i Oslo

3 dage
Fra 849,- / spar op til 506,-
SPAR
4 dage
Fra 1.229,- / spar op til 627,-
SPAR
5 dage
Fra 1.539,- / spar op til 817,-
SPAR
6 dage
Fra 1.769,- / spar op til 1.088,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet
Wild Offer

Nyd en dejlig miniferie på det nyrenoverede Thon Hotel Linne, der har en dejlig beliggenhed i det nordlige Oslo. Norges hovedstad byder på et væld af kulturelle tilbud og er ideelt til en spændende storbyferie. Fra hotellet er der kort afstand til offentlig transport ind til centrum. Hotellet har en anerkendt og populær restaurant samt fitness faciliteter.

Hotellet tilbyder

Hotellet har egen restaurant, hvor I får serveret morgenmad og restauranten er desuden åben både til frokost og til aften, hvor I kan nyde både internationale og regionale retter. Hotellet har et fitnessområde, hvilket I har gratis adgang til, ligesom der er gratis adgang til internet på hotellet. Der er mulighed for udendørs-og indendørs parkering ved hotellet imod gebyr, som skal betales i receptionen. Parkeringshuset har også 4 ladestationer for el-biler (400V TN-nett). Alle typer el-biler kan lades på hotellet. 2 stationer på 3,6 kW (230V/16A) type 1. 2 stationer på 22 kW (400V/32A) type 2. Hotellets reception tilbyder udlån af kabel type 1 og 2.

Værelser

Alle hotellets standardværelser er komfortabelt indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, minibar, telefon og TV. Alle værelser er ikke-ryger værelser.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

140 km fra
Larvik, Norge
300 km fra
Göteborg, Sverige
330 km fra
Kristianssand, Norge
450 km fra
Stavanger, Norge
470 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Munchmuseet (5.4km)

Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Vikingeskibsmuseet (11.7km)

Tag på kør-selv ferie til Norge og besøg den norske hovedstad Oslo med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med hele familien. En af de store attraktioner i Oslo er Vikingeskibsmuseet, der ligger sammen med Fram Museum og det norske Folkemuseum. Vikingeskibene blev bygget omkring år 800 og der ligger også tre store gravhøje på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingeskibsmuseet udstiller også den eneste vogn, der nogensinde er blevet fundet fra vikingetiden, og så er der også både slæder og udskåret trækunst samt andre gravskatte. På museet er der også udstillet skeletter fra Oseberg og Gokstad. Planlæg en sommerferie eller en vinterferie med Risskov Bilferie og besøg Vikingeskibsmuseet.

Akershus slot og fæstning (9.4km)

I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

Karl Johans Gate (7.7km)

Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

Vigelandsparken (10.4km)

Vigelandsparken i Oslo er bestemt et besøg værd, da det også er den største park i centrum af Oslo. Parken har altid været et populært område, hvor byens borgere kunne underholde sig med forskellige udendørs aktiviteter eller bare det at kunne nyder det gode vejr omgivet af en grøn og smuk natur. Parken er en af de mest storslåede seværdigheder i den norske hovedstad, og hele parken er desuden viet til værkerne af den berømte billedhugger og kunstner Gustav Vigeland. Vigelandsparken rummer i alt 214 skulpturer, der er udført i bronze og granit. Dertil kommer 13 smedejernsporte. Gustav Vigeland modellerede selv alle skulpturerne i fuld størrelse, mens udhugningen i granit og støbningen i bronze primært blev lavet af hans elever samt af dygtige håndværkere.

Operahuset (7.1km)

Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

Frognerseteren (14.5km)

For rigtig mange år siden da Frognerseteren Restaurant for første gang åbnede dørene i 1891, blev stedet hurtigt et populært udflugtsmål, da det også ligger 425 meter over havets overflade. I dag kan besøgende nyde turen op med Holmenkollbanen.

Frognerseteren står stadigvæk som det stod dengang for nu over hundrede år siden og de historiske omgivelser og den smukke udsigt er bestemt hele turen værd.

Nordre Øyeren naturreservat (28.1km)

Hvis der skulle være lyst til at tilbringe dagen i den friske luft, så kan en tur til Nordre Øyeren Naturreservat være en rigtig god plan. Dette vådlandsområde har flere øer og huser omkring 270 fuglearter og så er der også et helt utroligt varieret og meget rigt planteliv.

Naturreservatet blev fredet i 1975 og dækker et areal på omkring 62 kvadratkilometer men hvor 55 af disse er vandområder.

Der arrangeres jævnligt ture til naturreservatet og der findes også et hyggeligt kaffested på besøgscentret i Fetsund, hvor der blandt andet serveres tyrkisk kaffe.

Restaurant Lorry (6.8km)

Lorry er en højtelsket institution, der ligger på Parkveien 13, lige bag ved kongeslottet i Oslo. Institutionen har holdt åbent siden 1870´erne og har været mødestedet for kunstnere og natteravne, og så er det et af Oslos hyggeligste og mest traditionsrige beværtninger. Her serveres der traditionelle frokost- og middagsretter. Prøv rensdyrkager og får-i-kål, men også europæiske klassikere som løgsuppe og det britiske Fish&Chips har fundet plads på menuen. I Restaurant Lorry er det altid muligt at få sig lidt natmad ud på de lyse timer eller en skøn morgenmad, hvis det er at foretrække, velbekommen.

Julemarked i Oslo (6.9km)


Tag færgen til Oslo ved juletid, hvor byen er pyntet med julelys og butikkerne bugner med gaveideér. Første adventsweekend tændes julelysene i Oslos gader og grantræer og julemåneden er præget af julekoncerter og julemarkeder. Ønsker I ikke at gøre alle jeres juleindkøb i butikkerne, så besøg et af de hyggelige julemarkeder i Oslo, hvor I kan købe gaver og godter og smage på traditionelt norsk mad og drikke.

Et af byens større julemarkeder ligger på Youngsstorget og I kan også tage til Sandvika, hvor der hvert år er pyntet op til jul på det traditionelle julemarked. En anderledes juleoplevelse kan I bl.a. få på Designernes Julemarked på Grünerløkka og udenfor jazzklubben Blå. 

Ved Karl Johans Gate i Spikersuppa kan I besøge julemarkedet; Jul i Vinterland. Fra boderne sælges juledelikatesser og hele familien kan hygge sig sammen og komme i den rette julestemning. 

Jul i Vinterland ligger lige ved siden af Spikersuppa skøjtebane, hvor både store og små kan komme på glat it. Tag skøjter med i rejsetasken og tilbring en romantisk aften på Spikersuppa Skøjtebane midt i Oslo. Skøjtebanen er åben hver dag i vinterperioden fra slutningen af november til starten af marts og er ganske gratis at benytte. Har I ikke selv et par skøjter, så kan I leje dem i pavillonen ved siden af banen. 


Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Anker Hotel

Central beliggenhed i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport

136,-
Kun
519,-

Vis kort

Storbyferie i Oslo

Læs mere

Klækken Hotell

Inkl. 2-retters menu/buffet

Buskerud

Wellness i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til sauna og fitness
 • Adgang til indendørs og udendørs pool

372,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Wellnesshotel i Norge

Læs mere

Cochs Pensjonat

Central beliggenhed

Oslo og omegn

Bo midt på strøget

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
 • 2 x Gratis opgradering til premium værelse
 • 20% rabat på morgenmad hos Expresso House

Kun
729,-

Vis kort

Hold lang weekend i det centrale Oslo

Læs mere

Hotel Verdandi Oslo

Ophold med morgenbuffet

Oslo og omegn

Central beliggenhed

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet
 • Centralt i Oslo

Fra kun
319,-

Vis kort

Elegant hotel i hjertet af Oslo

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.