Bilferie til Thon Hotel Moldefjord

Dansk | DKK

Thon Hotel Moldefjord

Besøg Molde, en hyggelig by nær flotte naturoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo på et moderne hotel midt på hovedgaden
 • Nær de fleste arrangementer under Moldejazz
 • Oplev flotte naturoplevelser
255,-
3~4 dage fra
1.129,-

Kun 100 meter fra havet

Fascinerende Vestnorge

3 dage
Kun 1.129,- / spar op til 138,-
SPAR
4 dage
Kun 1.819,- / spar op til 255,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Thon Hotel Moldefjord ligger centralt i Molde. Hvad end I besøger byen under den populære Jazzfestival eller på et andet tidspunkt, så er I aldrig langt fra alt det som Molde har at tilbyde. Molde ligger også i naturskønne omgivelser, og er et perfekt udgangspunkt for fisketure og majestætiske fjeldture.

Hotellet tilbyder

Thon Hotel Moldefjord er et moderne hotel midt i Molde centrum med gode parkeringsmuligheder. Hotellet er tilknyttet en restaurant som serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Gratis trådløst internet er tilgængeligt i hele hotellet. På søndage tilbydes sen udtjekning, helt frem til kl. 18.

Værelser

Hotellet har 84 værelser hvoraf 5 er familieværelser. Alle værelser er røgfrie. Det findes forskellige typer værelser; enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Alle værelser er udstyret med bad, minibar og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Mindre enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, 75-90cm bred enkeltseng (enkelte værelser har 120cm bred seng), telefon, skrivebord, kedel, minibar med forfriskninger og Smart-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, en 140cm bred dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, telefon, skrivebord, kedel, minibar med forfriskninger og Smart-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 6
Rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, morgenkåbe og tøfler, dobbeltseng, sofagruppe, telefon, skrivebord, kedel, espressomaskine, minibar med forfriskninger og Smart-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 4
Suite med eget bad og toilet, hårtørrer, morgenkåbe og tøfler, separat soveværelse med dobbeltseng, telefon, skrivebord, kedel, espressomaskine, minibar med forfriskninger og Smart-TV med et udvalg af kanaler. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, morgenkåbe og tøfler, en dobbeltseng eller to separate senge, sofagruppe, telefon, skrivebord, kedel, espressomaskine, minibar med forfriskninger og Smart-TV med et udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

450 km fra
Bergen, Norge
625 km fra
Larvik, Norge
650 km fra
Stavanger, Norge
775 km fra
Göteborg, Sverige
825 km fra
Kristianssand, Norge
1000 km fra
Helsingborg, Sverige 
1100 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bjørnsonfestivalen (0.3km)

Besøg det kulturelle Norge, og læg vejen forbi Molde by hen ad sensommeren på en kør-selv ferie, fordi skulle der være den mindste interesse for gode bøger, så vil en tur til Børnsonfestivalen være meget oplagt. Det er en af Norges mest betydningsfulde internationale litteraturfestivaler som besøges af kendte forfattere fra både ind- og udland.

Fredslunden ved Kongebjørka i Molde blev indviet i 1997 i forbindelse med at festivalen ønskede at få Molde by med i den internationale ordning der giver asyl til forfulgte forfattere.Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd turen til og oplevelserne i Molde, Norge.

Molde (0.6km)

Molde ligger ud til Atlanterhavet på fastlandet i Møre og Romsdal omgivet af mange små øer og holme, og kun et stenkast eller to fra det dybblå hav.

Det var her fiskeren Røkke blev billionær, og det var også her at Solskjær forsøgte at fortsætte med fodbolden, og så er der de tusindvis af glade jazzelskere, der hvert år valfarter til byen for at høre en masse jazz. Her kommer tusindvis af jazzelskere hvert år for at høre jazz og nyde byens mange smukke roser, der også har givet byen øgenavnet, rosernes by.

Er bilen kommet med på rejsen, så overvej at tage turen til Molde langs Atlanterhavsruten. Turen beskrives ofte som verdens smukkeste vej, og det er bestemt ingen overdrivelse.

Molde ligger centralt og har et godt vejnet samt gode færgeforbindelser til de forskellige øer der ligger i nærheden. Det er også værd at notere, at Molde har rigtig gode højhastighedsforbindelser med tog og at den nærmeste lufthavn kun ligger fem kilometer fra selve byen.

Moldebadet (1km)

När det regnar och blåser ute kan det vara trevligt att hitta på något inomhus. Moldebadet ligger en kort promenad från Storgata, stadens shoppinggata. Packa badkläderna och ta ett dopp i en av de många poolerna. Det finns en tävlingspool, familjepool, en färgrik barnpool, en klättervägg och sist men inte minst en hälsopool. På Café Moldebadet kan du äta lunch efter badturen, och vädret är bra ute, och det finns också en uteservering.

Romsdalsmuseet (1km)

Tag en tur ind på Romsdalsmuseet og lær mere om menneskerne og livet i Møre og Romsdal op gennem tiderne

I den moderne hovedbygning, Krona, hører man 'Romsdalshistorierne' og hvordan livet udspillede sig for rigtig mange år siden, og siden kan de nysgerrige besøge det fredede palæ fra 1918 med den smukke have i Molde centrum. Eller hvad med en tur til Hjertøya, som er en 10 minutters sejltur fra centrum af Molde. Her ligger også Fiskemuseet, som også hører under Romsdalsmuseet.

Bestil en lækker frokost på Café Mali og besøg også museumsbutikken i Krona inden turen går tilbage til hotellet.

Moldepanoramaet - Varden (5.5km)

Fra udkigspunktet Varden kan I se hele 222 bjergtinder og se ud over det smukke Moldepanorama med rækken af bjerge der strækker sig fra Romsdalsfjorden. Det er muligt at køre i bil op til Varden fra centrum af Molde, og turen tager kun omkring 10 minutter eller rundt regnet en time til fods.

Ona fyrtårn (51km)

Det røde fyr er meget tydeligt når I kommer ind med båden til Ona og det er også vartegnet i den lille fiskerby med kun 20-25 beboere. Om sommeren åber der en café på Ona, og der er også to keramikværksteder, klar til at byde de besøgende velkommen.

Hver dag afgår der fire færger til Ona-øen.

Atlanterhavsvejen (51.1km)

Tag på ferie i bil i Norge og oplev Atlanterhavsvejen, som er kendt som værende en af de smukkeste bilruter i verden. Den 8.273 meter lange rute går over øer, holme og skær i Atlanterhavet og forbinder også samtidig Averøy med fastlandet. Der er også en række picnic-områder på vejen, så det er dejligt nemt lige at stoppe op og nyde en sandwich og måske få taget en masse billeder.

Fiskeribyen Håholmen (62.1km)

Find en billig ferie til Norge og oplev mange charmerende seværdigheder, Hvad med at opleve en vaskeægte norsk fiskeriby fra det 18. århundrede? De rødmalet træhuse, fiskehytterne og bageriet er bare nogle få af de mange charmerende overraskelser som 'Fiskebyen i Håholmen' byder på.

Der går en båd fra 'Atlanterhavsveien' ud til Håholmen.

Vandreture i Romsdalsbjergene (56.1km)

Tag børnene eller børnebørnene med på vandreture i Romsdalen. Der er rigtig mange ture at vælge imellem og der er altid flere som af ruterne som egner sig glimrende til alle skostørrelser.

Det kan være en god idé lige at høre ad på hotellet om de eventuelt kan anbefale en rute eller strækning der egner sig. Romsdalsbjerget strækker sig over et kæmpe område så det er godt med lidt råd og vejledning, inden I begiver jer ud i bjergnaturen. Husk også på at vejrforholdene hurtigt kan ændre sig, så vær påpasselig.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Rondablikk

Ferie på toppen af Kvamsfjellet

Rondane Nationalpark

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Lån af snesko & kælk (vinter)
 • Lån af kano,robåd,cykler (sommer)
 • Adgang til pool, sauna og fitness

1.163,-
Kun
859,-

Vis kort

Fjeldhotel ved Rondane Nationalpark

Læs mere

Nordfjord Hotell

Inkl. halvpension

Vestland

Gletsjer, fjord og hav

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til spa og fitness

983,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Hold bilferie i den norske natur

Læs mere

First Hotel Atlantica

Ophold med morgenbuffet

Møre og Romsdal

Aktiv ferie i hjertet af Ålesund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med 1 glas øl/vin
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havet

676,-
Kun
779,-

Vis kort

Aktiv ferie i hjertet af Ålesund

Læs mere

Thon Hotel Nidaros

Ophold med morgenbuffet

Norge

Byferie i hjertet af Trondheim

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet

194,-
Kun
879,-

Vis kort

Byferie i hjertet af Trondheim

Læs mere