Byferie i Trondheim på Thon Hotel Nidaros

Dansk | DKK

Thon Hotel Nidaros

Skøn natur, seværdigheder og prisvindende service i Trondheim

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotel med central beliggenhed og prisvindende service
 • God base for at udforske Trøndelags fantastiske natur
 • Butikker, restauranter og seværdigheder i gåafstand
194,-
3 dage kun
879,-

Ophold med morgenbuffet

Byferie i hjertet af Trondheim

3 dage
Kun 879,- / spar op til 194,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Thon Hotel Nidaros har alletiders centrale beliggenhed i Trondheims historiske centrum. Her bor I midt på Trondheims butiksstrøg med kort afstand til både shopping, barer, restauranter og seværdigheder. Nyd en herlig miniferie eller familieferie med dejlig morgenmad, prisvindende service og masser af oplevelser lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Dette hyggelige hotel har stor fokus på den gode, personlige service - ja, faktisk rangerer hotellets serviceniveau i Trondheims top 3 på Tripadvisor! Personalet står således klar til, at byde jer velkommen på det nyligt renoverede hotel, og assisterer jer gerne med tips under opholdet. I kan også frit benytte hotellets fitnessrum, og således let holde træningen ved lige under ferien.

Trondheim har utroligt meget at byde på, hvad enten I søger shopping, gastronomi, kultur eller historie. Oplev f.eks. den smukke romanske Nidaros Domkirke, besøg Kristiansten fæstning, oplev pop- og rockmuseet ’Rockheim’, nyd den fantastiske udsigt fra 124 meters højde i Tyholttårnet eller udforsk naturen med vandre- eller cykelture i Trøndelags omgivelser. I kan også tage bådudflugt til Munkholmen, som er en lille ø ude i fjorden, der bl.a. huser en gammel fæstning, rekreative områder og nogle af Trondheims mest populære badestrande. Har I børn med på ferien er det desuden helt oplagt, at besøge Pirbadet, som er Norges største indendørs badeanlæg.

Start dagen med en righoldig og velsmagende morgenmad i hotellets hyggelige omgivelser. Under opholdet er der gratis kaffe og te i lobbyen, og den korte afstand til byens caféer og restauranter, giver jer mange varierede muligheder for aftenmåltidet.

Der findes offentlig parkering nær hotellet som kan benyttes mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets hyggelige og moderne værelser findes i flere forskellige kategorier, og tilbyder komfortable rammer under opholdet i Trondheim. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser med en eller to ekstra senge, business værelser og superior værelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Mindre enkeltværelse med 75-90cm bred enkeltseng, eget bad og toilet, hårtørrer, toiletartikler, minibar, telefon og TV med et varieret udvalg af kanaler og film.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Dobbeltværelse med 140cm bred dobbeltseng eller to to separate enkeltsenge, eget bad og toilet, hårtørrer, toiletartikler, minibar, telefon og TV med et varieret udvalg af kanaler og film. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 4
Større dobbeltværelse med dobbeltseng, eget bad og toilet, hårtørrer, toiletartikler, sofagruppe, skrivebord, minibar, telefon og TV med et varieret udvalg af kanaler og film. Værelset har udsigt over byen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 4
Større dobbeltværelse med dobbeltseng eller to separate senge, eget bad og toilet, hårtørrer, toiletartikler, skrivebord, minibar, telefon, Nespresso-maskine og Smart TV med et varieret udvalg af kanaler og underholdning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

625 km fra
Larvik, Norge
650 km fra
Bergen, Norge
775 km fra
Göteborg, Sverige
800 km fra
Kristianssand, Norge
825 km fra
Stavanger, Norge
1000 km fra
Helsingborg, Sverige 
1075 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

To Rom og Kjøkken (0.2km)

En af de mest populære restauranter i Trondheim er To Rom og Kjøkken. Her forberedes lokale råvarer til franskinspireret retter. Det kan stærkt anbefales at bestille bord inden at I aflægger restauranten et besøg.

Trondheim (0.7km)

Ifølge Olav Tryggvasons saga var det her, at Olav den Hellige grundlagde Kaupang i Trondheimen og byggede et kongeslot samt Clemens kirke i år 997. Besøg den flotte katedral, som også er et populært mål for europæiske pilgrimme.

Trondheim er også en by for landmændene og i Trøndelag kan de lokale specialiteter både købes og smages, prøv de lokale oste, kød, og brød for blot at nævne nogle få af de mange specialiteter, der udstilles i boderne i Trøndelag. Også byens restauranter drager fordel af den tætte kontakt med landbruget, og der er mange gode restauranter i området, så hvorfor ikke afprøve de lokale specialiteter med servering?

Der er også masser af kulturliv i Trondheim, og det er også nemt at forstå hvorfor der er så mange studerende i byen. Trondheim afholder mange festivaler som for eksempel Jazz, Blues og Kammermusik festivalerne, og så er der også Verdens musikfestival og et hav af rock-festivaler. Der er altid gang i den et eller andet sted i Trondheim. Byen har også et aktivt teaterliv og omkring 25 museer, der kan besøges.

Tag båden ud til Munkholmen eller nyd et krus øl i Trondheim mikrobryggeri, eller hvad med en sejltur langs Ladestien – der er altid noget at tage sig til i Trondheim!

Bakklandet (0.9km)

Hvad med en billig kør-selv ferie til Bakklandet i Norge? Tag en tur rundt om Bakklandet og kør så over den gamle bybro der krydser Nidelva. Der er rigtig smukt i området, fyldt med charmerende og farverige huse, gode spisesteder og små hyggelige butikker.

Det er Trondheims første forstad, og var allerede befolket i det 17. århundrede og blev senere til et industriområde, men der er forsat en herlig atmosfære, og det er nemt at få en eftermiddag til at gå i Bakklandet. Se om der skulle være et last minute hotel, og hop ud i den spændende kør selv oplevelse.

Bondens marked (1km)

Oplev Norge på en familieferie i egen bil. Læg vejen forbi Bondens marked som har et stort udvalg af lækkert lokal mad, midt på torvet i Trondheim. Her købes der ind, direkte fra landmanden, så der kan være lidt at spare på de rene landbrugsprodukter.

Trøndelag er et kendt område med masser af landbrug, og på markedet er der god mulighed for at få lidt specialiteter med hjem. Find et las minute hotel hos Risskov Bilferie og nyd at være sammen med familien.

Nidarosdomen (1.2km)

Turen vil ikke være fuldendt hvis I ikke besøger Nidarosdomen, når nu turen går til Trondheim. Nidarosdomen blev opført i 1100-tallet og regnes som en af de nok vigtigste kirker i norsk historie. Det er også her at Olav den Hellige skulle være begravet, og som bekendt spillede han en helt central rolle i det kristne Norge, og den pragtfulde Nidarosdomen er derfor et populært mål for pilgrimme i Europa.

Det var også her at prinsesse Märtha Louise fik sin Ari i 2002, også kong Harald og dronning Sonja blev kronet her i 1991. Olavsdagene er en række musikalske begivenheder der afholdes rundt i Olsok hvert år, så huske at kigge efter i kalenderen, måske falder ferien sammen med denne ekstra oplevelse.

Trondhjem mikrobryggeri (1.3km)

Trøndelag er bestemt stedet hvor der sættes pris på mad og drikke. Trondheim er regionens centrum og har selvfølgelig også sit eget bryggeri. Læg vejen forbi mikrobryggeriet og prøv en af de lokale og hjemmebrygget øl.

Arsenalet - Hjemmefrontsmuseet (1.4km)

På en miniferie i Norge kan man besøge 'Rustkammeret'. 'Rustkammeret' eller arsenalet kaldes også for 'Hjemmefrontsmuseet' og er et museum der gør sig i både norsk og international krigsførelse.

Rustkammeret ligger ved siden af 'Nidarosdomen', så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? Nidarosdomen er et militærhistorisk museum, der blandt andet indeholder våben fra vikingetiden frem til befrielsen i 1945, da 2. Verdenskrig sluttede.

Rockheim (1.8km)

Lidt nord for Trondheim, smukt beliggende langs Trondheimsfjorden, ligger Rockheim, Norges nationale museum for populær musik. Samlingen indeholder blandt andet den kulturhistoriske baggrund for musik fra 1950'erne frem til i dag. Gæsterne kan prøve forskellige instrumenter i forskellige værelser som 'Rockheim Jam Station'. I Mediateket kan besøgende fordybe sig i bøger og musikblade i en behagelig og rolig atmosfære.

Munkholmen (1.9km)

To kilometer udenfor Trondheim, midt i Trondheimsfjorden, ligger Munkholmen, som har en lille men interessant forhistorie. Øen blev nemlig benyttet til at henrette uheldige vikinger i vikingetiden, og siden blev der opført et munkekloster på øen. I 1600-tallet blev der bygget en fæstning på Munkholmen, hvor der er dele af fæstningen, som forsat er bevaret. I det 18. århundrede blev Munkholmen omdannet til et fængsel, så der har bestemt været en livlig trafik frem og tilbage til Munkholmen ø.

Tag båden fra Ravnkloa i Trondheim for at komme ud til Munkholmen.

Ladestien (4.7km)

Tag på bilferie i Norge med hele familien og oplev den skønne natur som nabolandet kan præstere. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Trondheim på en kør-selv familieferie. En god måde at få strukket benene lidt er at bevæge sig ud i den friske luft og tage ned til Ladehalvøya. Turen er let kuperet og følger man Ladestien, er det muligt at komme hele vejen rundt om halvøen og helt ud til Ranheim.

Der er muligheder for at bestille lidt kaffe og vafler på vejen, og husk at få badetøjet med, der er nemlig mange gode steder at hoppe i havet undervejs. Find børnevenlige hoteller til kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og nyd enten en billig sommerferie eller en vinterferie i Norge.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

Hyggeligt hotel med udendørs pool

De svenske fjelde

Värmlands vildmark

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
 • 25% rabat på skileje

460,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Ophold i 6-personers lejlighed

De svenske fjelde

Vinter i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

126,-
Kun
1.429,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

492,-
Kun
779,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat