En billig bilferie i Europa bør nydes i Tjekkiet

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Tjekkiet

Bestillingskoden er nu aktiv

Tjekkiet

De fleste tænker storbyferie i spændende Prag med den populære Karlsbro, når de tænker på Tjekkiet. Men landet er spækket med mange flere oplevelser. Hos Risskov Bilferie udvider vi løbende vores udvalg, så vi kan tilbyde påskeferie, sommerferie og efterårsferie i mange af landets spændende regioner.

Prøv en romantisk miniferie eller wellnessferie i Bohemia også kaldet Bøhmen. Oplev historie på en forlænget weekend i Plzen eller tag på spaweekend i en af landets mange kurbyer. Tjekkiet er verdenskendt for deres øl og en god pilsner kan nydes overalt. Tag på familieferie i den mangfoldige region Moravia (Mæhren) eller nyd en aktiv ferie i et af landets utallige skønne naturområder.

Nyd en forkælelsesweekend med veninderne i Tjekkiets mest berømte kurby Karlsbad eller nyd en weekend med skønne gåture i bjergområderne langs Moldau. Landet er spækket med smukke slotte og spændende borge, mens den mere dystre fortid bl.a. kan ses i Theresienstadt. Uanset hvilken type ferie I leder efter, så kan Tjekkiet tilbyde den bedste slags hele året rundt.