Find billigt hotelophold i Prag med Risskov BIlferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Prag

Bestillingskoden er nu aktiv

Prag

Tag på storbyferie i Prag, der er kendt som Europas kulturby nr. 1 med historie, kultur, et spændende køkken, gode shoppingmuligheder og god jazz.
Byen oser af atmosfære og stemning. Beliggenheden ved Moldaufloden giver byen et livligt, maritimt miljø. Besøg nogle af de mange ølbryggerier, der findes i Prag f.eks. Pilsner Urquell.

På et romantisk weekendophold for 2 er det oplagt at opleve den gamle bydel, Stare Mesto, med statuen af Skr. Johannes af Nepomuk og den Gamle Rådhusplads, Staromestske Namesti. Besøg "mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen eller den enorme Borg midt i byen, der er det største slotskompleks i Europa. Se Karlsbroen, den smukke og atmosfærefyldte bro, der er den mest kendte seværdighed i byen.

Den lille ø - Detský Ostrov - i floden er børnenes ø, hvor der er en legeplads med sandkasse, gynger og klatrestativer. Prags Zoo ligger 2-3 km. væk fra centrum. I kan samtidig besøge det smukke slot Trojsky Zamek, som er omgivet af vinmarker og landsbyagtig bebyggelse. Prags store marked i Holesovice, Prazska Trznice, kaldet det gule marked er også et besøg værd. Prag er dejlig at besøge uanset om det er på sommerferie, efterårsferie eller vinterferie.