Storbyferie i Amsterdam på Toren Hotel Amsterdam

Dansk | DKK

Toren Hotel Amsterdam

Bo direkte i Amsterdams smukke kanaldistrikt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kulturel storbyferie i hjertet af Amsterdam
 • Gå afstand til byens hovedattraktioner
 • 4-stjernet komfort i historiske rammer
3.056,-
3~6 dage fra
2.519,-

Ophold med morgenbuffet

I hjertet af Amsterdam

3 dage
Fra 2.519,- / spar op til 1.081,-
SPAR
4 dage
Fra 3.449,- / spar op til 1.876,-
SPAR
5 dage
Fra 4.589,- / spar op til 2.461,-
SPAR
6 dage
Fra 5.719,- / spar op til 3.056,-
SPAR
* Pris pr. person i cosy dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 times kanalrundfart
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det 4-stjernede boutiquehotel, Toren Hotel Amsterdam, har en fremragende beliggenhed i kanaldistriktet, i hjertet af Amsterdam, med kort afstand til mange af byens hovedattraktioner. Her har I en perfekt base for storbyferie i den hollandske hovedstad.

Hotellet tilbyder

I bor tæt på det berømte ’De Jordaan’-kvarter, med levende caféer, spændende gallerier og små, særegne butikker indenfor gåafstand.

Hotellet er indrettet i et nænsomt renoveret, og yderst velbevaret, historisk kanalhus, som stammer tilbage fra det 17. århundrede. Under opholdet her, er den smukke og indbydende gårdhave det helt perfekte sted, at slappe af og nyde ferielivet, mellem oplevelserne i byen.

Amsterdam har masser at byde på, og fra hotellet har I langt de fleste seværdigheder indenfor en kort gåtur. Det er naturligvis oplagt at tage på kanalfart, opleve verdensberømt kunst på byens mange museer, tage på shoppingture og nyde omgivelserne i de smukke byparker, såsom Vondelpark. Derudover er der også adskillige gode udflugtsmuligheder, som f.eks. verdens største blomsterpark, Keukenhof.

I får den perfekte start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som det er muligt at nyde i gårdhaven. Derudover huser hotellet også en elegant og indbydende lounge bar, som er det helt oplagte sted at mødes til en hyggelig stund, f.eks. med en drink eller et glas vin.

Der er parkering på gaden mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 40 helt unikke værelser, som er fordelt over to forskellige bygninger; henholdsvis hovedbygningen og et smukt privat hus, beliggende i kort gåafstand derfra. Begge stammer tilbage fra det 17. århundrede, og værelserne tilbyder forskellige udsigter, alt efter deres placering i bygningerne. Således kan I f.eks. nyde opholdet med udsigt mod kanalen, de arkitektonisk smukke nabobygninger eller hotellets egen charmerede inderhave. Hvert enkelt værelse er individuelt indrettet og tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
De nydelige Cosy dobbeltværelser findes også i begge bygninger og har en størrelse på 17-19 m². Her kan I nyde opholdet med eget badeværelse med gratis luksusprodukter, dobbeltseng 160x200cm, air condition, hårtørrer, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, vækkeur, badekåbe og tøfler. Det er også muligt at få to separate senge på hver 80x200cm, på anmodning.

Cosy dobbeltværelse

1 / 3
De nydelige Cosy dobbeltværelser findes også i begge bygninger og har en størrelse på 17-19 m². Her kan I nyde opholdet med eget badeværelse med gratis luksusprodukter, dobbeltseng 160x200cm, air condition, hårtørrer, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, vækkeur, badekåbe og tøfler. Det er også muligt at få to separate senge på hver 80x200cm, på anmodning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse m. have udsigt

1 / 2
Disse Deluxe dobbeltværelser, som alle ligger placeret i hovedbygningen, tilbyder en skøn udsigt mod hotellets egen have og er ca. 24 m² store. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med gratis luksus produkter, og udstyret med komfortable dobbeltsenge på 160x200cm, Jacuzzi, air condition, hårtørrer, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, vækkeur, badekåbe og tøfler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 1
Hotellets luksuriøse Suite giver jer alletiders unikke og komfortable rammer, med en fantastisk placering på hovedbygningens øverste etage. Her har I et ca. 25m² stort paradis, og kan nyde

Deluxe dobbeltværelse m. kanal udsigt 

1 / 1
Denne variant af Deluxe dobbeltværelser, som giver jer en skøn udsigt mod den ikoniske Keizersgracht-kanal, findes i begge bygninger og tilbyder god plads på ca. 27 m². De er alle indrettet med eget badeværelse med gratis luksusprodukter, og udstyret med store lækre dobbeltsenge på 180x200cm, air condition, hårtørrer, skrivebord, safe, minibar, telefon, TV, kaffe- og tefaciliteter, vækkeur, badekåbe og tøfler.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

600 km fra
Puttgarden, Tyskland
625 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
650 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Amsterdam (4.2km)

På kør-selv ferie til Amsterdam kan I opleve et bredt udvalg af kulturelle attraktioner. Den brede vifte af attraktioner er lige fra gamle fascinerende bygninger som Oude Kerk til mere sjældne seværdigheder såsom Hash Museet. Det må dog siges, at den mest populære attraktion i Amsterdam er museerne. Faktisk råder byen over mere end 50 museer, der hvert år trækker flere millioner af turister til byen. De mest kendte er Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

Blomsterparken Keukenhof (35.3km)

Tag på ferie i egen bil og nyd friheden til at gå på opdagelse. Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og tag turen til Lisse, som ikke ligger langt fra byen Leide. Her ligger verdens største blomsterpark, Keukenhof, dækket af over 7.000.000 tulipanløg, og er det bedste sted at se de mange forskellige tulipansorter. Parken er kun åben i tulipansæsonen, som strækker sig fra slutningen af marts til midten af maj. Find børnevenlige hoteller i området så det passer med sæsonen og få jer en rigtig familieferie i tulipanhavet.

Blomsterauktion i Aalsmeer (22.6km)

Tag på blomsterauktion hos Royal Flora Holland, som ligger i Aalsmeer og er verdens største handelscenter for planter og blomster. Kør-selv til Aalsmeer og oplev de smukke blomster.

Vogelpark Avifauna (38.1km)

Vogelpark Avifauna ligger centralt i byen Alphen aan den Rijn og parken er et besøg værd hvad enten I er på parferie eller familieferie i Holland. Her kan I, udover et utal af forskellige fuglearter fra hele Verden, bl.a. også se flere forskellige aber samt imponerende fugleopvisninger. Børnene vil sikkert få masser af tid til at gå på den store legeplads.

Alphen aan den Rijn (38.4km)

Alphen aan den Rijns moderne centrum er perfekt til hyggelige slentreture blandt butikker, caféer og terrasser ved Rhinens bred. Gør nogle gode indkøb i byens shoppingcenter eller gå en tur i byparken. Tag en tur i byens svømmehal- og badeland, ’De Hoorn’ eller besøg den store fuglepark. Skulle I have en lille spillefugl i maven, har I alletiders mulighed for, at prøve lykken på byens Casino Avifauna.

Utrecht (45km)

Utrecht er en gammel universitetsby, som er kendetegnet ved de karakteristiske kanaler, historiske huse, pladser og parker. I byen kan I bl.a. opleve den nye hollandske vandlinjes fæstningsværker og se de historiske facader af værfterne, de udskårne paneler og masser af imponerende træer langs kanalerne, hvoraf nogle er over 200 år gamle.

Når I går på opdagelse i byen, kan I høre Domkirketårnets klokkespil.

En god måde at opleve byen på, er ved at sejle en tur på kanalerne. I kan vælge at tage på kanalrundfart med båd eller tage rundt med egen kraft med vandcykel, robåd eller kano.

DierenPark Amersfoort (51.1km)

Gør et familievenligt stop i Amersfoort Dyrepark med sine over 100 dyrearter, der blandt andet tæller tigre, elefanter og giraffer. Særligt elefanthuset, der er Europas anden største af sin slags, er spektakulært. Parken åbnede for første gang i 1948 som en lille park med hollandske bondedyr, en abe og en kamel. Siden er parken vokset og er nu på 14 hektar og tæller blandt andet en dinopark, en savanne og en japansk have.

Het Mondriaanhuis (54km)

Het Mondriaanhuis er et museum, der fokuserer på den berømte kunstner Piet Mondriaan, som blev født i Amersfoort den 7. marts 1872. Museet er indrettet i kunstnerens fødehjem og udstillingen indvier de besøgende i kunstnerens liv og kunstværker. Her kan I bl.a. opleve en fin rekonstruktion af det studio, han arbejdede i, i 1920'ernes Paris. For de kunstinteresserede er en billig kør-selv ferie til Holland en oplagt idé!

Koppelpoort (51.1km)

Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en billig ferie i egen bil og besøg Koppelpoort, som er Amersfoorts gamle og velbevarede byport. Den stod færdig og gav fra 1450 rejsende adgang til byen fra både vands og til lands. I dag kan du både besøge porten til fods eller med en af de kanalbåde, der tager besøgende rundt i og omkring byen. Ved porten er der også en lille bypark samt en kaskade, der gør porten til et roligt, afslappende og ikke mindst malerisk udflugtsmål. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien og bilen.

Amersfoort (51.5km)

Tag på kør-selv ferie til Amersfoort, en charmerende middelalderby i Holland, som byder på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøg. Gå tur langs kanalerne og igennem de middelalderlige gader, tag på sightseeing og spis en god frokost på en af byens caféer. Gå heller ikke glip af et af byens mange markeder. I kan f.eks. besøge det ugentlige blomstermarked. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Holland og Amersfoort.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fletcher Hotel-Restaurant het Witte Huis

Inkl. 3-retters menu

Utrecht

Ferie nær Amersfoort

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in

202,-
Kun
949,-

Vis kort

Tæt på Amersfoort, Utrecht og Amsterdam

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Golden Tulip Tjaarda

Ophold i komfort dobbeltværelse

Friesland

Smukke Holland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

402,-
Kun
2.099,-

Vis kort

Hotel m. pool og jacuzzi

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat