Ferie i Danmark på Tranekær Gæstgivergård

Betaling

Betaling

Gavekort

Tranekær Gæstgivergård

Spændende oplevelser på gæstgivergård på Langeland

 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

På det dejlige Langeland ligger slotsbyen Tranekær og midt i disse skønne og naturlige omgivelser ligger Tranekær Gæstgivergård, tæt på det historiske og meget smukke Tranekær Slot. Gæstgivergården er det ideelle sted at holde en fredfyldt familieferie på en af Danmarks smukkeste øer.

Hotellet tilbyder

Gæstgivergården blev bygget i 1802 men faktisk lå der i 1700-tallet allerede en kro på stedet. Kroen blev nedlagt af lensgreven fra Tranekær Slot, Frederik Ahlefeldt-Laurvig, men banede vejen for Tranekær Gæstgivergård, som blev opført i 1802, I 1803 fik kroen endda æren af at blive kongelig priviligeret kro.  

Der tilbydes gratis parkering til Gæstgivergårdens gæster, og dermed er det nemt at stille bilen og måske skifte den ud med cyklen. På hele Langeland er der et imponerende netværk af cykelstier, og det er nemt at komme rundt på hele øen, alt efter hvor mange kræfter der er i benene.

Gæstgivergården har selvfølgelig også en restaurant som er åben indtil kl. 22:00. Der serveres morgenmad i restauranten kl. 8:00 - 10:00, og der er også en hyggelig bar, hvor der kan udveksles gode råd og fif om gode vandreture med Gæstgivergårdens øvrige gæster.  Der er gratis adgang til internet.

Værelser

De velindrettede værelser har alle eget badeværelse med alle fornødenheder samt hårtørrer. Der er gratis TV, så der er ikke mangel på underholdning. Alle værelserne har desuden enten en balkon eller lille terrasse. Værelserne er beliggende i gæstgivergårdens hovedbygningen og i annekset.

Læs mere her

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Tranekær Slot (0.4 km)

  Slottet, der stammer fra Valdemar Sejrs tid, hører til blandt Danmarks mest imponerende og smukke slotte. Det blev oprindeligt opført som en forsvarsborg med tre meter tykke mure for at forhindre kanonkuglerne i at bryde igennem fæstningen. Desværre er slottet lukket for offentligheden, men lige overfor slottet ligger Tranekær Slotsmuseum, hvor der udstilles inventar fra slottet. Et besøg, der varmt kan anbefales og som giver et godt indtryk af slottets lange historie og de forskellige kunstneriske stilarter, som slottet har oplevet.

  Tranekær Slot
  Det er også muligt at gå en tur eller slappe lidt af i den smukke slotspark, som ligger lige ved siden af.
 • Medicinhaver (0.5 km)

  Lad sanserne lede Jer rundt i de fantastiske medicinhaver i Tranekær på Langeland. Haverne udgør en omfattende samling af buske, træer og planter, der har været brugt til medicinsk brug. Mange af planterne anvendes stadig i dag. De smukke haver er inddelt i forskellige temaer, såsom f.eks. åndedræt og kredsløb, nervesystem og bevægeapparat og sanseapparat. Tag på miniferie eller weekendophold på Langeland og tilbring en dejlig dag i de fantastiske medicinhaver, hvor især øjne og næse vil fryde sig.

  Medicinhaver
  De medicinska trädgårderna ligger söder om Tranekær slott i Langeland
 • Valdemars Slot (25.4 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
 • Naturama (30.5 km)

  Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åbnede helt tilbage i 1935. Her huses udstillinger i forskellige temaer såsom ”Havets Kæmper”, hvor I bl.a. kan se nogle imponerende hvalskeletter. Udstillingerne består primært af skeletter og udstoppede dyr, men I kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinde, røde myrer og forskellige hjulspindere som f.eks. korsedderkoppen.

  Naturama
  Naturama byder på imponerende hvalskeletter og udstoppede dyr.
 • Koldkrigsmuseum Langelandsfort (34.1 km)

  Tag på sommerferie eller vinterferie i Danmark og oplev en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller og tag på udforskning på Langeland med hele familien og lær mere om den kolde krig helt tæt på. Lær mere om, hvordan spionerne arbejdede under den kolde krig og om den militære trussel mod Danmark. Se det nødstudie, som Danmarks Radio skulle bruge i tilfælde af, at en 3. Verdenskrig var brudt ud. Tag en tur ind i den sidste aktive danske ubåd eller besøg fortets originale kanonbunkere og se en hel sektion af Berlinmuren, som i sin tid stod på Potsdamer Platz i Berlin. I hallerne er der udstillet et Draken og et MIG 23 koldkrigsfly og det er også muligt at komme helt tæt på en Panserjager M10 fra efterkrigstiden. Find et billigt hotelophold til hele familien i området hos Risskov Bilferie. 

  Koldkrigsmuseum Langelandsfort
  Et spændende museum, der fortæller en god historie. Bestemt et oplagt mål for hele familien.
 • Bagenkop (36.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Bagenkop på Sydlangeland og se Koldkrigsmuseum Langelandsfortet som bl.a. byder på bunkers, kanoner og spændende historier. Besøg Fiskeriets Hus på den smukke havn i Bagenkop og få et indblik i livet i Bagenkop op gennem tiden. Eller gå en dejlig tur i det skønne naturområde omkring Fredsbjerg. Stedet er velegnet til ferie i egenn bil og der er også flere børnevenlige hoteller i området. Spørg hos Risskov Bilferie der har mange ferietilbud.

  Bagenkop
  Bagenkop byder blandt andet på en idyllisk havn og et museum om Den Kolde Krig.
 • Egeskov Slot (48.3 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • Dodekalitten (53.0 km)

  På Lollands nordlige kyst ved Kragenæs, er et spændende kunsterisk projekt under opbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen vil skabe et storslået monument, bestående af 12 store stenfigurer af granit, som stående i en rundkreds, dagligt vil lade elektroakustisk musik og sang strømme ud. Dette gennem et skjult højtalersystem som bygges ind i de enorme stenfigurer. Når dette interessante monument står færdigt, vil man få en helt speciel oplevelse, når man stiller sig midt i cirklen. Arbejdet er stadig i gang, men nogle af figurerne er allerede sat op og tiltrækker allerede mange interesserede mennesker.

  Dodekalitten
  Alle Dodekalittens 12 stenstøtter forventes at stå færdige i 2024.
 • Faaborg Museum (53.8 km)

  Træd ind i kunstens forunderlige verden. Faaborg Museum byder bl.a. på flotte malerier af de berømte fynske malere, skulpturer, arkitektur og møbelkunst. Faaborg Museum blev stiftet af konservesfabrikant Mads Rasmussen i 1910, som havde en forkærlighed til kunst. Den imponerende museumsbygning er tegnet af arkitekt Carl Petersen og er et arkitektonisk et kunstværk i sig selv. Glæd jer til en spændende oplevelse i kunstens tegn.

  Faaborg Museum
  På Faaborg Museum kan I blandt andet se flotte skulpturer og udstillinger af Fynbomalernes værker.
Vis flere

Kort

Tranekær Gæstgivergård
Slotsgade 74 5953 Tranekær

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat