Kør-selv ferie til Tryp by Wyndham Bad Oldesloe

Betaling

Betaling

Gavekort

Tryp by Wyndham Bad Oldesloe

Lækkert og moderne hotel i den grønne by i Nordtyskland

 • 150 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 120 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 160 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Om hotellet

Introduktion

Det 3-stjernede Tryp by Wyndham Bad Oldesloe ligger centralt placeret med gode forbindelser til Hamburg og Lübeck og kun 2½ km. fra centrum af Bad Oldesloe.

Hotellet tilbyder

Hotellet har to restauranter samt en bar, hvor I kan nyde nogle hyggelige aftener. Morgenmadsbuffeten serveres fra 6.30-10.00 og middagen fra 18.00-22.00. 

Tryp by Wyndham Bad Oldesloe har desuden 2 saunaer på 60 og 90 grader, et fitnessrum samt en mindre relax afdeling. Saunaerne kan benyttes mod et gebyr. I kan også bestille kosmetik- og massagebehandlinger mod et gebyr. Der er mulighed for at leje nordic-walking stave og cykler på hotellet, der desuden har elevator.

Værelserne

Værelserne er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer og tv.

Bemærk, hvis I ønsker at benytte gratis internet, skal I hente en kode i receptionen.

Der er kun plads til en ekstra seng på værelset.

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Lübeck (32.8 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Tierpark Hagenbeck (42.6 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Timmendorfer Strand (45.2 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (47.0 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
 • Hamburg (48.3 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamburg
  Hamburg
 • Hansapark (55.2 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
 • Plön (58.5 km)

  Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slot
Vis flere

Kort

Wyndham Bad Oldesloe
Sandkamp 12 23843 Bad Oldesloe

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har haft to overnatninger på Tryp by Wyndham Bad Oldesloe og vil herigennem udtrykke vores fulde tilfredshed med service og mad. Marco i receptionen er helt perfekt. Super ydelse af tjenere ved bordene. Det er en hyggelig og rolig by at besøge. Fint med bowlingcenter overfor. Gode muligheder for gåture i området..."
  Kirsten Trosborg fra Solrød Strand

  "...Tusind tak fordi I anbefalede os dette dejlige Tryp by Wyndham Bad Oldesloe. Hotellet er let at finde når man kommer fra motorvejen. man bliver mødt med et smil af personalet. Værelserne er meget fine og smagfuldt møbleret og nogle herlige sorte gardiner, så lyset ikke trænger igennem. Værelserne blev rengjort hver dag, og håndklæder udskiftet hvis det er det man ønsker. Morgenmaden er helt i top, aftensmaden også glimrende med både fisk og kød. Det er ikke sidste gang vi har besøgt dette dejlige hotel. Og så er det en smuk køretur ind til Lübeck på kun 27 km...."
  Ellen Rasmussen fra Svendborg

Priser fra 669,-

Spar op til 463,-