Tag på skiferie til Trysil i Norge

Dansk | DKK

Trysil Hotell

Tag på ferie til populære Trysil - jeres ferieparadis både sommer og vinter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Et af Norges vigtigste vintersportsområder
 • Eget bryggeri, pub og restaurant
 • Aktiv ferie med ski og mountainbike
368,-
3~6 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension

Ferie i Trysil

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 116,-
SPAR
4 dage
Fra 1.519,- / spar op til 183,-
SPAR
5 dage
Fra 2.019,- / spar op til 277,-
SPAR
6 dage
Fra 2.519,- / spar op til 368,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis ski-og cykelopbevaring
Risskov Pakken

Trysil Hotel ligger i centrum af Trysil, som i dag er et af Norges vigtigste vintersportssteder. Fra hotellet er der kun 2,5 km til de nærmeste skiresorts. Der er flere og flere, som holder ferie i Trysil, også om foråret og over sommeren, takket være den meget smukke natur, der egner sig godt til aktiv ferie. Uden for vintersæsonen er det især mountainbikeruterne og de mange smukke stier øst for ​​Trysilelva, der trækker, og derfor er Trysil Hotell & Restaurant også det perfekte udgangspunkt for en herlig og aktiv ferie med hele familien.

Hotellet tilbyder

Hvis I skal på skiferie, så kan det lille hyggelige hotel midt i Trysil byde på nogle af de bedste betingelser for at stå på ski, og når sneen smelter, venter der en række smukke cykelture, der kan bringe det bedste op i selv de mest erfarne ryttere. Trysil Hotell & Restaurang blev totalrenoveret i 2017. Tag på en miniferie til Trysil og oplev den lokale gastronomi og drikkevarer i stilfulde og traditionelle omgivelser på Trysil Hotell & Restaurang. Hotellet har flere spisesteder og bageriet Kort & Godt har altid friskbagte lækkerier og kaffe i caféen, og deli-butikken sælger produkter fra de små producenter i området. Der sælges også øl fra Trysil Bryggeri.

Trysil Hotell kan byde på et lækkert aftenmåltid i deres restaurant og bryggeri-pub. Her kan I smage de lækre øl direkte tappet fra Trysils mikrobryggeri. Nyd en aften med venner eller familie efter en lang dag på skipisterne.

Der er gratis parkering ved hotellet samt oplader til elbiler. Desuden er der transport til skipisterne fra hotellet. Ved siden af indgangen til hotellet er der et tørrerum til skiudstyret, og hvad der ellers måtte være blevet vådt, og så har alle hotellets aktive gæster også adgang til cykel- og skiopbevaring.

Der er ikke nogen reception på hotellet, men i løbet af dagen og de fleste aftener, vil der være nogen til at hjælpe, hvis der skulle være spørgsmål. Der er også WiFi på hotellet. 

Værelser

Trysil Hotell & Restaurang er et dejligt lille og intimt hotel med 31 værelser. Interiøret er inspireret af den norske natur med et moderne islæt. De hyggelige værelser er praktisk og enkelt indrettet og så er de udstyret med de meget komfortable Jensen®-senge. Slå jer ned i de behagelige læderstole og hvil benene efter en aktiv dag i de skønne omgivelser. Alle værelser har fladskærms-TV med et stort udvalg af kanaler, også udenlandske, og der er selvfølgelig også gratis WiFi. Alle værelserne har eget badeværelse og der er sørget for toiletartikler.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

340 km fra
Larvik, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
525 km fra
Kristianssand, Norge
550 km fra
Bergen, Norge
650 km fra
Stavanger, Norge
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Trysil (0.5km)

Besøg Trysil, på den svensk-norske grænse. Norge har også vidunderlige landskaber og masser at se og opleve, selv her i grænseområdet. Selvfølgelig kan I stå på ski om vinteren, vandre om sommeren, fiske og bare slappe af i den fantastiske natur.

Skiferie i Trysil (1.9km)

I Trysil findes fire sammenhængende skiområder bygget rundt om Trysilfjeldet, og med i alt 68 løjper og 31 skilifter er Trysil Norges største skiområde, så pak bilen og kør på skiferie i Norge. Foruden de mange velpræparerede skiløjper byder Trysil også på både spa faciliteter, flere overnatningsmuligheder og mange gode restauranter og barer, hvilket alt sammen har medførst, at Trysil flere år i træk er blevet kåret til Norges bedste skidestination af World Ski Awards. 

Trysil består af de fire skiområder; Turistsenteret, Høyfjellssenteret, Høgegga og Skihytta. Turistsenteret og Skihytta ligger begge på sydsiden og fjeldet, hvor I kan forvente lange solrige dage, som kan tilbringes på de bredde løjper i alle sværhedsgrader, efterfulgt af en forfriskning på en af restauranterne. Her ligger desuden to af Trysils tre børneområder og førstnævnte byder også på flere Snow Parks. På nordsiden af fjeldet ligger skiområdet Høyfjellssenteret, som primært byder på grønne og røder løjper samt det store børneområde, Valles Skiland. Skiområdet Høgegga er den stejleste del af Trysil og, med sine mange sorte løjper, en favorit blandt både øvede og professionelle skiløbere. 

Skal I på skiferie med hele familien, så er Trysil den helt rigtige destination. Skiresortet byder på hele tre børneområder, så også de yngste familiemedlemmer kan få en masse ud af skiferien. De tre børneområder byder på lette skibakker, T-lifte og rullebånd og her kan børnene hilse på maskotten Valle og deltage i forskellige aktiviteter som bl.a. teater og skattejagt. 

Større børn og voksne kan benytte Trysils forskellige Snow Parks med flere forskellige forhindringer og hop. Der findes flere skiskoler i Trysil, så både nybegyndere og øvede kan forbedre deres skifærdigheder. Det er desuden muligt at leje skiudstyr i byen. Det er gratis at benytte skibussen rundt til de forskellige skianlæg i Trysil. 

Fulufjällets Nationalpark (90.3km)

Hvis I elsker dyr og natur, så tag en tur til Fulufjället! Naturen i parken er meget speciel med stejle skrænter. Det højeste punkt er 1.045 meter højt og det er også her I finder Sveriges højeste vandfald! Det lodrette fald er omkring 90 meter, hvoraf de 70 meter er frit fald, og det er en fantastisk oplevelse at se.

Oplev også nationalparkens bjergflora- og fauna som er meget fascinerende. Der findes mange fuglearter i Fulufjällets Nationalpark og måske er der held med at få øje på en af kongeørnene der svæver over landet.

Guidet elgsafari i Höljes (68.4km)

På en elgsafari i skoven omkring Höljes vil I sikkert se skovens elegante konge, men I kan også være heldige at få et glimt af mange andre dyr, såsom ræve og og hjorte. Elgsafari med Rawhides Guiding Company finder sted omkring daggry eller skumring, turen tager mellem 3 og 4 timer og mad er inkluderet. I guidens bil er der maksimalt plads til 4 voksne eller 2 voksne og 3 børn. Hvis I er flere og kan medbringe egne biler er dette ikke noget problem. Den guidede tur foregår på hollandsk, tysk og engelsk.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat