Kør-selv ferie til Tvedestrand Fjordhotell

Dansk | DKK

Tvedestrand Fjordhotell

Fjordhotel på bryggekanten i hjertet af Tvedestrand nær anerkendt golfbane.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Spis godt på hotellets flydende mole, Pir4
 • Hotellet ligger direkte ved molen
 • I kan booke værelser med flot havudsigt
619,-
3~5 dage fra
999,-

Smuk beliggenhed ved vandkanten

I hjertet af Tvedestrand

3 dage
Kun 999,- / spar op til 310,-
SPAR
4 dage
Kun 1.499,- / spar op til 465,-
SPAR
5 dage
Kun 1.999,- / spar op til 619,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Nær havet
Risskov Pakken

Ved Sørland-kysten, kun 2 km. fra E18-motorvejen, glitrer det hvidmalede Tvedestrand Fjordhotell med udsigt til skærgården lige udenfor. Hotellet har en skøn beliggenhed ved havnen mellem små, charmerende huse og herlige spisesteder. Golfentusiaster kan boltre sig på en af Norges flotteste golfbaner, bare 8 km. fra hotellet, og nyde masser af dejlig mad og drikke under opholdet på hotellets egne serveringssteder. I sommersæsonen serveres maden på hotellets café Sjøsiden eller på den nye flydende mole, Pir4, hvor der er herlig stemning på havet med god musik og drinks. Resten af året serveres maden i hotellets restaurant, Sjøstjernen.

Hotellet tilbyder

Tvedestrand Fjordhotell ligger i gåafstand til alle de bynære seværdigheder, således I har rigelig med udflugtsmuligheder til en afslappet miniferie eller weekendtur. Hotellet serverer moderne, nordiske retter og huser sin egen bar, en rummelig spisesal med gratis morgenbuffet samt en restaurant, der holder åbent til ud på aftenen. Tvedestrand Fjordhotell satser på sæsonens gode råvarer, med både klassiske og moderne smagssammensætninger. Lokale favoritter tæller blandt andet frisk laks med Tvedestrandsmør, nybagte fiskefrikadeller og kreolsk hvidløgspølse med stegte kartofler, gerne serveret med et glas skummende fadøl til. Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Tvedestrand Fjordhotell byder på 4 økonomiværelser, der vender ud mod gården, samt 16 standardværelser, hvoraf 12 har udsigt til vandet. Værelser med udsigt til vandet er på forespørgsel og kan ikke garanteres. Alle værelserne har eget bad, fladskærms-TV og trådløst internet. Enkelte værelser har også strygejern og minikøleskab. Hotellet har ikke deciderede enkeltværelser, men bruger dobbeltværelser til enkeltbrug.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 2
Charmerende dobbeltværelse, anvendt til enkeltpersoner, med renoveret badeværelse, behagelig dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, vandkoger og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Charmerende dobbeltværelse, med renoveret badeværelse, behagelig dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, vandkoger og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Kristianssand, Norge
110 km fra
Larvik, Norge
310 km fra
Stavanger, Norge
410 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Bergen, Norge
625 km fra
Øresundsbroen
625 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bogbyen ved Skagerrak (0.1km)

Find en billig kør-selvferie hos Risskov Bilferie og oplev Bogbyen ved Skagerrak. I 2003 blev Tvedestrand udnævnt til Bogbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille by prale af hele ti boghandlere. Hver måned arrangeres der forskellige litteraturarrangementer med nogle af Norges mest kendte forfattere. Byens guidede turer anbefales også, så I ikke går glip af de mange hyllemetre af gode oplevelser byen har at byde på. Tag gerne små pauser undervejs og lad spontaniteten råde, når i passerer de mange smukke huse i byen som Rådhuset, Forvaltergården og "Strygejernet". Sidstnævnte regnes som Norges smalleste hus og har indgang fra både første, anden og tredje sal. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med så alle kan lære Bogbyen ved Skagerrak at kende.

Nes Verk Golfpark (7.9km)

Golfanlægget ved Nes Verk bliver regnet som værende et af de aller bedste i Norge. Gæstespillere kan forsøge sig med hovedbanen med 18 huller eller deres 9-hullers bane. Sidstnævnte anbefales til begyndere og spirende golfentusiaster. Golfbanen har også en korthulsbane, hvor man kan spille fodgolf, en herlig familieaktivitet for både børn og voksne. Nes Verk har også en skøn café, Golfen Café, og deres egen butik, der sælger udstyr og tøj til både begyndere og erfarne golfspillere.

Lystfiskeri i Vegårshei (23.4km)

Find en aktiv ferie til Norge hos Risskov Bilferie og tag familien med ud på en fisketur. Kør-selv til Vegårshei hvor der er et varieret udbud af fiskepladser. Man skal købe fiskekort, hvilket kan erhverves flere steder i området. Fiskekort kan købes hos Esso i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vandet rundt om Slettå.

En af stederne er Vega, områdets største sø, som også er et af Norges største fiskeområder. Her har man ofte held med at fange ørreder. Find billige hoteller i området og kom afsted på en fisketur i Norge med Risskov Bilferie.

Arendal (26.1km)

Hold en miniferie eller tag et weekendophold og besøg byen Arendal, som har ca. 40.000 indbyggere og er den næststørste by i Sørlandet efter Kristianstad. Her findes der en herlig blanding af skærgård, hvor der er masser af friluftsmuligheder og så er der den travle by med små gader fyldt med specialbutikker og gode madoplevelser samt et bredt kulturudbud hele året rundt.

Tag på sightseeing i skærgården med ´Skilsferga´ til den idyliske Merdø. Lej en kano eller en kajak og oplev kysten i eget tempo, og husk at få badetøjet med når turen går til stranden. Risskov Bilferie har altid mange billige miniferier og weekendophold at vælge imellem.

Raet nasjonalpark (32.5km)

Nationalparken dækker ca. 185 kvadratkilometer af den yderste skærgår fra Hasseltangen i Grimstad til Lyngør ved Tvedestrand. Det er Sørlandets første nationalpark og den ligger ved skærgården Aust-Agder.

Sørlandets største ø hedder Tomøy og ligger lidt udenfor Arendal. På den fjerne side af Tromøya ligger Spornes strand, der har sin egen rullesten, og med udsigt til fyrtårnene Store og Lille Torungen, der lige kan skimtes i det fjerne.

På Tromøy er der også gode muligheder for at få sig en cykeltur i det skønne terræn, som også egner sig til familier med børn. Tag færgen fra Tyholmen i Arendal til Akilså, som er den nordvestlige del af Tromøy, det er gratis at medbringe cyklerne, hvis de vel at mærke er lejet bycykler i Arendal.

Vandring langs Trogfjellstien (44.7km)

Trogfjellstien er en sti med et kulturhistorisk tema. Med udgangspunkt i Åmil og Elvarheim Museum går man op på fjeldet over en kendt stenbro, der er en af de ældste af sin slags i Nordeuropa. Stien er sikker at gå på og passer således også til børnefamilier. Turen tager ca. to timer, er 1,6 km lang og det højeste punkt er 430 meter. Oppe på Trogfjeldet er der bænke, hvor man kan side og nyde den flotte udsigt. Man kan parkere ved Elvarheim Museum.

Kragerø (54.6km)

Find en billig bilferie til Norge og tag hele familien med på aktiv ferieoplevelse i Norge. Find børnevenlige hoteer tæt på den charmerende lille kystby Kragerø i Telemark. Det unikke ved Kragerø er den helt unikke skærgård der tæller over 490 øer og holme, der alle har en utrolig velplejet natur og samtidig gemmer på en masse overraskelser.

Kragerø har noget for enhver smag, om det er gåture rundt i naturen, kano- eller fisketure i skærgården, så har Kragerø næsten alt, hvad der er brug for. Der er også rafting og gode muligheder for at afprøve kræfterne på cykel rundt i det kupperet terræn.

Byen har en række restauranter og småbutikker og en rigtig god og sund atmosfære, velkommen til den lille perle Kragerø i den norske skærgård. Find et billigt hotelophold til en sommerferie eller vinterferie og kør-selv til Kragerø i Norge med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

598,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Fårup Skovhus

Børn gratis op til 13 år

Nordjylland

Ferie ved Vesterhavet

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x softice til børnene
 • Børn gratis op til 13 år
 • Gratis internet og parkering

246,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Ideelt til familieferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat