Kør-selv ferie til Tyringe Kurhotell

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Tyringe Kurhotell

Historisk hotel i Skåne omgivet af smuk løvskov.

 • 100 km fra Øresundsbroen
 • 230 km fra Göteborg, Sverige
 • 70 km fra Helsingborg, Sverige
 • Døgnåben reception
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund

Hotellet

Nyd et par dage på det karakteristiske gule Tyringe kurhotell midt i et skønt grønt område. Det lille feriested ligger i Tyringe Skåne mellem Kristianstad og Helsingborg, og er let tilgængeligt med både bus og tog. Det centrale Skåne er kendt for sine smukke skove, næsten livagtige små søer, fantastiske flora og fauna og ikke mindst de mange fremragende golfbaner der ligger i området.

Hotellet tilbyder

Tyringe kurhotell åbnede sine døre for besøgende for første gang i 1905. I 1930'erne var hotellet et af Sveriges mest populære kursteder, blandt andet takket være den skønne rene skovluft som omgiver hotellet. I løbet af 60'erne og 70'erne blev hotellet omdannet til et dansested, som hurtigt blev kendt i hele det sydlige Sverige. I starten af år 2000 blev hotellet fuldstændig renoveret og faciliteterne blev moderniseret. Samtidig blev der, under ombygningen, også gjort meget ud af at bibeholde hotellets oprindelige struktur og udseende.  

Hotellets restaurant serverer frokost hver mandag til fredag. Restauranten er også åben om aftenen, hvor gæsterne kan nyde en aftenbuffet. I hotellets lounge, også kaldet ‘ Ruts Gillestuga’ er der et poolbord, dart, brætspil og TV med fuld Viasat-pakke. Hotellet har også en sauna, bestil tid i receptionen. Hvis massage ligger højt på ønskelisten, skal det bestilles mindst 14 dage før ankomst. Der kan også lejes cykler på hotellet og medbringes egne, så sig lige til ved reservationen. Hotellet har desuden gode faciliteter til at afholde konferencer, og parkering og WiFi er selvfølgelig gratis.

Værelser

Hotellet har 34 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har bad med brusebad, toilet og fladskærms-TV.

Bemærk at

Sauna kan benyttes på forespørgsel. Cykeludlejning sker på forespørgsel. Ønsker I massage skal dette bestilles minimum 14 dage i forvejen.

Vis flere

Værd at se

 • Wittsjö Golfklub (32.3 km)

  Wittsjö Golfklub byder på golfbaner egnet til både begyndere og øvede og her er endda en golfskole for spillets nybegyndere. Skovbanen ligger i et flot naturområde omkranset af løvskov med spændende, varierende baner. Klubben råder over en 9- og 18-hulsbane.

  Wittsjö Golfklub
  Wittsjö Golfklub byder på golfbaner egnet til både begyndere og øvede og her er endda en golfskole for spillets nybegyndere
 • Wanås Slott (33.4 km)

  Wanås Slot har rødder tilbage til Snapphanetiden, men er i dag mest kendt for sine fantastiske moderne kunstudstillinger. I en stor park bag slottet er moderne "udendørs kunst" vist i stort format. Slottet er meget smukt, ligesom parken, selvom du ikke er fan af kunst.

  Wanås Slott
  Wanås Slot i Göingebygden. Vejen der kan være turen værd, fordi den er meget smuk.
 • Markaryd (45.1 km)

  Denne smålandske by har knap 4.000 indbyggere og tilbyder en række naturoplevelser såsom kano, svømning og fiskeri i en af de mange søer der præger området. Markaryd er også kendt for sine mange forskellige kunstneriske og kulturelle historie og I finder adskillige museer og kunstværksteder i byen.

  Markaryd
 • Cykelruten Åsarundan (45.3 km)

  For jer som er ude efter en aktiv ferie kan Åsarundan anbefales. Det er en 30 km lang rute, der tager jer forbi skove, vandløb og idylliske søer med et utal af seværdigheder langs ruten. Markarydas ældste hus (Brattatorpet), Ulvsbacks Præstegård og Gräddhyllans Lantcafe er steder, vi kan anbefale at stoppe op. Ruten passer perfekt til jer, som er ude efter en kombination af herlige små skovveje og små bakker.

  Cykelruten Åsarundan
  Cykeltur i smuk natur på svenske grusveje.
 • Kristianstad (46.5 km)

  Besøg Skåne Län på en familieferie til Sverige. Find en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted til Kristianstad, som har masser at byde på. Det er et hyggeligt sted at shoppe, og her kan I også finde små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Desuden kan I besøge filmmuseet, hvor de har interessante udstillinger. Byen blev grundlagt i 1614 af den danske konge Christian 4. som en fæstningsby, der skulle være Skånes bolværk mod Sverige. I 1612 havde svenske tropper ødelagt den vigtige handelsby Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. opfordrede borgerne i Væ til at flytte til den nye by Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grundlæggeren Christian 4.s monogram, et 4-tal i et kronet C, i sit byvåben og anvender det i stor udstrækning på lygtepæle og andre kommunale installationer. Det er den eneste by i verden, der har et monogram fra en udenlandsk konge i sit byvåben. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

  Kristianstad
  Trinity Kirke er en af de ældste og største bygninger i Kristianstad.
 • Kanotur på Lokasjön (49.0 km)

  Prøv en bilferie til Sverige og den skønne natur som venter i det svenske. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv ferie og prøv en tur i kano på Lokasjön i Småland Det er skønt at padle i kano i Smålands elg og skovlandskab og er en fantastisk naturoplevelse for hele familien. Sydsvensk Kanotleasing tilbyder kanoture og udlejning af kanoer ved Lokasjöns østlige side. I centeret tilbydes kan i leje den fulde kanopakke med tilhørende information og kort over stederne I kan opleve med kano. Transport af kanoerne tilbydes til ønskede start- og slutdestination. I kan blandt andet parkere ved centerets parkeringsplads. At padle kano er en skøn måde at opleve naturen og solnedgangen på. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv over til vores naboer.

  Kanotur på Lokasjön
  Kanotur på Lokasjön er en forfriskende naturoplevelse.
 • Båstad (67.8 km)

  Prøv en aktiv ferie med Risskov Bilferie og find et billigt weekendophold for hele familien tæt på Båstad. Denne lille svenske by er mest kendt som tennis- og badeby. Verdens bedste tennisspillere kommer hver sommer til Båstad for at deltage i den fjerde ældste Grand Prix turnering, Swedish Open i Båstad. Selv når der ikke spilles tennisturnering, så er der masser at opleve i byen. Båstad har mange gallerier og hyggelige butikker og er en af de bedste turistbyer i Skåne. Der er masser af børnevenlige hoteller i området, tjek efter hos Risskov Bilferie, hvor I kan finde et billigt hotelophold i det svenske. Området egner sig godt til en billig sommerferie, så tag familien under armen og kør selv til Båstad.

  Båstad
  Båstad er en charmerende lille by, hvor der også holdes Swedish Open.
 • Lund Domkirke (67.0 km)

  Find en bilferie til Sverige med børnevenlige hoteller og prøv at besøg Lund. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie til det smukke område omkring Lund i Sverige. Vi vil anbefale jer at besøge Lund Domkirke, som blev bygger i år 1145. I dag er kirken Sveriges mest besøge med over 700.000 gæster om året. I kirken finder I blandt andet dets berømte astronomiske ur, som spiller to gange hver dag og i krypten finder I Jætten Finn. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn familieferie med ungerne.

  Lund Domkirke
  Lunds flotte domkirke er kend for sit astronomiske ur.
 • Sofiero Slot (65.3 km)

  I 1866 byggedes under Kronprins Oscar og hans kone Sophia sommerslottet Sophie-ro. Det ligger direkte ved havet blot et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er måske bedst kendt for sin samling af rhododendroner og det er også primært det de mere end 100.000 besøgende hvert år kommer for, at opleve.

  Sofiero Slot
  Besøg det smukke Sofiero Slot under en ferie i nærheden af Helsingborg
 • Skinnecykler (69.2 km)

  Lej en skinnecykel i Strömnäsbruk og oplev naturen fra en helt ny vinkel fra skovens togskinner. Medbring jeres egen picnic kurv og tag en frokostpause undervejs. Korterere ture tilbydes mellem Strömnäsbruk og Traryd. Det er muligt at cykle med egen kraft på sporene eller hoppe på et tog, hvor I kan nøjes med at koncentrere jer om naturen.

  Skinnecykler
  Skinnecyklerne i Strömnäsbruk giver en skøn mulighed for, at opleve naturen fra en unik vinkel
Vis flere

Kort

Tyringe Kurhotell
Sanatorievägen 15, 282 31 Tyringe

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~13 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 40% rabat