Tag på kør-selv-ferie til Berlin

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Berlin området

Bestillingskoden er nu aktiv

Berlin området

Berlin er en oplagt feriedestination til en familieferie, romantisk parferie, miniferie, weekendophold eller storbyferie. Tysklands største by er verdens mest besøgte turistby, og dette er ikke uden grund.

Siden murens fald i 1990, hvor Øst- og Vesttyskland blev genforening, har byen været et mekka for ikke mindst historieinteresserede. Med sin historie og mange mononumenter er Berlin en spændende rejsedestination for alle aldersgrupper. Berlin har siden murens fald vokset sig til et af Europas største og vigtigste kulturelle og politiske magtcentre i Europa.

Uanset om I er på parferie, familieferie eller sightseeing kan I også nyde byens mange parker, som giver et tiltrægt luftrum, væk fra byens pulserende liv. Hos Risskov Bilferie har vi en lang række hyggelige og billige hoteller i og omkring Berlin, hvor I har mulighed for at købe hotelophold både med og uden pension.

Af vigtige seværdigheder som I bør kigge på under jeres ferie i Berlin kan nævnes Brandenburger Tor, Berlin Muren, Reichstag, Unter den Linden, Kurfürstendamm, Monumentet for de myrdede jøder, Siegessäule, Museumsøen og Gedächtniskirche.