En billig bilferie i Tyskland kan indeholde noget for enhver

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Tyskland

Bestillingskoden er nu aktiv

Tyskland

Tyskland strækker sig fra Nordsøen til Alperne og byder på et utal af gamle, smukke og spændende byer, hvor I finder alverdens interessante seværdigheder for hele familien. Hos Risskov Bilferie stræber vi efter et bredt udvalg af forskellige typer ferier, hvad enten I ønsker et spa-ophold, gourmetferie eller måske en slotsferie.

Vores udbud af både miniferier, weekendophold og sommerferier er stort, uanset om I er ude efter en familieferie, en aktiv ferie eller en romantisk weekend for to. Alt fra små hyggelige hoteller i Schleswig-Holstein, spa-hoteller i Mecklenburg-Vorpommern til storbyferie i Hamburg eller Berlin. En bilferie til Tyskland kan let tilpasses den enkeltes ønsker og behov. Vær opmærksom på de kulturelle forskelle, når I tager på ferie i udlandet. Tager I på spa-ophold i Tyskland, er det almindeligt, at wellness afdelinger benyttes af naturister.

Nyd det varierede landskab. Fra kystområderne ud mod Nordsøen og Østersøen, det bjergrige i Sydtyskland og det altid populære Harzen. I finder nemt smukke naturområder med fantastiske udsigter over både bjerg, skov, sø og floder med Rhinen som den største samt Tysklands mange spændende byer. Besøg hovedstaden, den nordlige havneby Hamburg, München i Bayern eller domkirkebyen Köln.