Tag på billig kør-selv ferie til Hannover i Tyskland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hannover

Bestillingskoden er nu aktiv

Hannover

Hannover er delstatshovedstad i Niedersächsen og her finder I bl.a. fantastiske restauranter, fascinerende museer samt en af Tysklands smukke barok-haver.
I bør helt sikkert lægge vejen forbi den gamle bydel i Hannover, som er et dejligt sted at gå rundt og opleve de historiske bygninger. Start evt. ved banegården fra 1880.
Lige overfor banegården ligger nemlig den største gågade i Hannover. Besøg også Kröpcke, den mest centrale plads i Hannover. Her kører der ingen biler eller toge. Gå videre til Operaen, en klassisk bygning fra 1845. Se også Georgstrasse og Georgpladsen. Denne boulevard strækker sig fra Steintor til Aegi. På solrige dage er der mange åbne caféer. Desuden også fine butikker. Oplev ruinerne af Aegidien Kirken. En anden spædende bygning er Leineslottet, som i dag fungerer som parlament for Niedersächsen, samt som museum.
I centrum af byen kan I følge "den røde tråd" i vejbelægningen, der fører jer rundt til byens mange seværdigheder. Kør også en tur til Herrenhäuser Gardens, hvor I kan se de kongelige haver. Her er både den barokke havekunst i fransk stil, den engelske landskabshave og den botaniske have repræsenteret og de smukke haver er bestemt et besøg værd.
Besøg også Hannover Adventure Zoo og Maschsee. Maschsee er fra 1930'erne. Tag på sejltur på søen - eller hvad med en illumineret aften cruise på en af de hvide Maschsee både, som holder til overfor Sprengel Museet.
Byen er også kendt for dens "Nanaer", som er opstillet på bredden af Leine-floden og er et populært indslag i bybilledet. De overdimensionerede kvindeskulpturer, skabt af den franske kunstner Niki de Saint Phalle, udløste mange diskussioner, men betød også starten på kunst i det offentlige rum. Udover de yppige kvindefigurer kan I i dag også beundre ti bus- og sporvognsstoppesteder, der er designet af fremstående internationale kunstnere.