Tag på billig bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Lübeck

Bestillingskoden er nu aktiv

Lübeck

Ferie i Lübeck er en perfekt mulighed for at holde ferie væk fra stress og jag. Med sin placering kun et par timers kørsel fra den dansk-tyske grænse er Lübeck en oplagt feriedestination, uanset om I er på udkig efter weekendophold, miniferie, familieferie, spaferie eller wellnessophold.

Lübeck har udviklet sig til at være en kultur- og handelsby, med masser af attraktioner uanset om I er til kultur eller hygge. Dette skyldes at byen består af en lang række middelalderbygninger, som giver byen en helt speciel stemning. Derudover er den berømte marcipan alene et besøg værd.

I 1987 optog UNESCO Lübeck på deres liste over verdens kulturarv, hvilket er en anerkendelse af de fantastiske bygningsværker, som byen huser. At byen har en unik kultur blev yderligere bekræftet i 2010, da byen kandiderede til værtsskabet som Europas Kulturhovedstad.

Ved ferie i Lübeck er det et must af besøge byens fem centrale kirker, som med deres enorme kirketårne giver gæster i byen den specielle udsigt til de smukke tårne, uanset hvor man befinder sig. Læg dertil byens byens flotte rådhus, Holstentor og Marienkirche hvis to berømte tårne tordner 125 m. op i luften.

Lübeck ligger i delstaten Sleswig-Holstein og byens største og mest interessante seværdigheder tæller bl.a. Holstentor, Rådhuset, Lübeck Domkirke, Jacobikirche, Petrikirche, Marienkirche, Døden fra Lübeck samt byens årlige julemarked.