Tag på storbyferie til München med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

München

Bestillingskoden er nu aktiv

München

München har ca. 1,5 mio indbyggere og er en af de mest besøgte byer i Tyskland. Her finder I en storbyferie med noget for enhver smag.

Lige meget hvornår på året I vælger at tage til München, om det er i sommerferie eller vinterferie, så er der altid gang i byen. Tag en tur på shopping i det myldrende centrum, drik en kold øl på torvet eller tag en tur op i Olympic Tower, der giver jer et fantastisk panorama udsyn over hele byen.

Flere gange om året bliver der afholdt store arrangementer i München, f.eks. den meget populære Oktoberfest, der starter i slutningen af september og forsætter ind i oktober. München har noget for alle; byen byder på et stort udvalg af shopping muligheder, museer, historiske attraktioner og seværdigheder - alt sammen med til at gøre byen et besøg værd. Tag f.eks. en slentretur ned af strøget og find en hyggelig udendørs café, hvor der serveres berømte pølser, drik en kold øl på torvet ved Marienplatz eller tag en tur på et af de utallige museer, der ligger i byen.

München har noget for enhver smag og er ideel til en hyggelig ferie med både familie og venner.