Vinferie, aktiv ferie eller miniferie i Rhindalen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rhindalen

Bestillingskoden er nu aktiv

Rhindalen

Tag på ferie i Rhindalen, der snor sig igennem landskabet fra Rüdesheim til Koblenz. Det enestående landskab er præget af floden Rhinen, der er omgivet af grønne vinmarker og historiske slotte og ruiner, der troner mod himlen på toppen af de majestætiske klipper langs flodbreden. Her er lagt op til en romantisk ferie med sejlture på floden, gode middage med vin fra de lokale vinproducenter og vandreture i det bakkede landskab.

I 2002 blev den 67 km lange Rhindal i Tyskland optaget på UNESCOs verdensarvsliste og det naturskønne område er ikke uden grund blandt de mest populære turistdestinationer i Tyskland. 

Området er populært til aktiv ferie med flere gode vandre-og cykelruter. Her kan I blandt andet cykle en del af den 1230 km lange cykelrute, Rhein-Radweg, som strækker sig fra Schweiz til Rotterdam, eller tage på vandretur på de mange afmærkede vandreruter, som starter i de fleste landsbyer langs Rhinen.

Ønsker I en mere afslappet ferie, så tag på sejltur langs floden, og se det smukke landskab langsomt flyde forbi. Turbådene lægger til ved mange af de charmerende byer langs floden, hvor I med fordel kan stå af og spise en god frokost inden turen går hjem igen.