Tag på bilferie i Tyskland med Risskov BIlferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Schwarzwald

Bestillingskoden er nu aktiv

Schwarzwald

I det sydlige Tyskland findes det yndede turistområde, Schwarzwald. Schwarzwald er et bjergrigt skovområde, der imponerer med grønne enge, skove og bakker så langt øjet rækker. Området er dog også kendt for sine mange mineralholdige kilder, så derfor har Schwarzwald også i mange år været et populært kurområde i Tyskland. Området er ideelt til en aktiv ferie eller en familieferie både som sommerferie og vinterferie.

Ved Schwarzwald kan man tage udflugter til f.eks. Freiburg im Breisgau, som ligger i udkanten af skoven. Her kan man nyde øl fra det lokale bryggeri eller tage svævebanen op ad det nærliggende bjerg. Byen har også en spændende historie og et af landets ældste universiteter samt en stor domkirke. Det tyske skovområde er et ideelt rejsemål, hvis man godt kan lide at vandre, for her er mange velmarkerede vandrestier i den store naturpark.

I Schwarzwald dyrkes der også meget vin, i sær på de vestlige bjergskråninger. Her er det derfor muligt, at få god, tysk vin, og vinmarkerne præger i høj grad området. Besøg også udendørsmuseet Vogtsbauernhof, som viser livet i området omkring 1600-tallet. En anden interessant seværdighed er Det Tyske Urmuseum, som ligger i Furtwangen og er et spændende historisk center om urmageri. Lad din kør-selv ferie gå til Schwarzwald og lad Risskov Bilferie finde hotellet til dig.