Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Stuttgart

Bestillingskoden er nu aktiv

Stuttgart

Baden-Württembergs hovedstad Stuttgart er med sine knap 600.000 indbyggere en spændende storbyoplevelse.

Bybilledet i Stuttgart præges meget af bakker, vinbakker, dale (specielt Neckertal) og grønne arealer (Rosensteinpark, slotshave). Mødestedet i Stuttgart er slotspladsen, hvor det nye slot ligger.

Det blev bygget af hertugen af Württemberg som det sidste store residens-slotsanlæg. I det gamle slot finder I landmuseet for Württemberg, som fortæller om landets historie.

Königstrasse byder på mere end 1 kilometer shopping, hvor I kan gå i utallige modebutikker, special butikker, indkøbscentre, caféer og restauranter. Ægte kulinariske oplevelser finder I på de talrige restauranter i Stuttgart. Her møder I et bredt udvalg lige fra bryggerier til gastronomi af højeste kvalitet.

Den mest populære attraktion i Stuttgart er Wilhelma, som er en af de bedste zoologiske- og botaniske haver i Europa. Hvis I elsker at gå i ZOO, så er Wilhelma et must. Sammenlignet med hele verden, så har denne ZOO en af de største forekomster af forskellige dyrearter.

En sjov oplevelse er at tage turen op til byens populære udsigtsplatform. Platformen ligger på banegården, hvor I tager en elevator op til 9. etage, hvorfra en vindeltrappe fører jer op til den imponerende udsigt. Herfra kan I se nogle af byens vigtigste kendetegn, som det store Mercedes-logo og fjernsynstårnet. Derudover kan I nyde den dejlige udsigt over byens bakkede omgivelser med de mange vinmarker. Oplev også fremgangen på projekt Stuttgart 21.

Er I bilentusiaster er der store oplevelser i vente på byens 2 største bilmuseer, Mercedes-Benz museet og Porsche museet. På Mercedes-Benz museet kan I følge bilmærkets imponerende udvikling.