Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Ungarn

Turistområder

» Budapest

Regioner

» Balatonsøen

» Centralungarn

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Ungarn

Ungarn

Den centrale beliggenhed i Europa gør Ungarn til det perfekte feriemål for hele familien. Ungarn er en skøn blanding af gamle traditioner og ny udvikling.

I kan tage på kør selv-ferie til Ungarn og landets mange oplevelser eller benytte de lavprisfly, der flyver både fra København og Billund til Budapest flere gange om ugen.

En tur til Ungarn kan både indeholde en storbyferie i Budapest, en wellnessferie i en af landets kurbyer eller en familieferie ved Balatonsøen.

Nyd også en shoppingtur på en forlænget weekend i Budapest. Budapest har alt, hvad en storby skal have og samtidig er den billig. Nyd også nogle billige wellnessbehandlinger. Søger I en aktiv ferie kan I udforske Vestungarn, som tilbyder dejlige naturoplevelser på træfyldte bjergsider i Alperne. Nyd de smukke paprikamarker og smag på en af landets mange berømte vine.

Ungarn har et dejligt klima, så uanset om I ønsker at rejse i påskeferien, på sommerferie eller i efterårsferien, så er Balatonsøen det ideelle sted for en ferie med børn. Her kan I opleve en dejlig badeferie med børnevenlige strande ved "det ungarske hav". Hos Risskov Bilferie har vi et bredt udvalg af ferier i hele Ungarn og leder I efter den perfekte bilferie, så er Ungarn et godt bud.

Klik her for at læse mere...
1