Tag på bilferie i Europa og besøg vidunderlige Ungarn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Balatonsøen

Bestillingskoden er nu aktiv

Balatonsøen

Tag på ferie ved Balatonsøen, der er Centraleuropas største ferskvandssø. Søen kun 2-3 meter dyb, hvilket gør den velegnet for børn og oplagt til en familieferie eller badeferie.
Desuden gør den lave vanddybde at badevandet bliver op til 26 grader varmt om sommeren. Der er spændende oplevelser i området omkring søen. Balatonsøen er et dejligt ferieområde både til jeres påskeferie, sommerferie og efterårsferie.

Oplev de små hyggelige byer, lækre kursteder, imponerende slotte og underjordiske huler med hulemalerier fra stenalderen. Se de mange vinmarker, der er placeret på skråningerne rundt om søen. Her produceres i dag nogle af Ungarns bedste og mest populære vine. På en kør-selv ferie har I friheden til at opleve det bedste af området.

Besøg Siófok der er hovedbyen ved Balatonsøen. Her kan I nyde dejlige sandstrande og promenader, hvor I kan nyde den smukke sø, mens I besøger en af de mange caféer og restauranter, der ligger ud til vandet. Det er også her I finder regionens gamle historiske markedsplads, hvor lokale landmænd sælger specialiteter hver dag året rundt.