Tag på billig storbyferie med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Budapest

Bestillingskoden er nu aktiv

Budapest

Budapest er Ungarns fascinerende hovedstad og en af Europas mest storslåede byer. Det er let at komme til Budapest med direkte lavprisfly fra både Billund og København flere gange om ugen. En billig kør selv ferie med Risskov Bilferie er også en god mulighed, hvis I ønsker en bilferie for hele familien.

Byens mange monumenter vidner om den begivenhedsrige historie, der har præget Ungarn og Budapest gennem tiderne og den indbyder til den perfekte storbyferie. 

Budapest byder dog på meget mere end historie og er også kendt for sine mange traditionelle kurbade. Byen Budapest bliver delt i to kontrastrige dele af floden Donau som adskiller Buda fra Pest. Donau er byens livsnerve og giver mulighed for f.eks. middag på en båd på floden. Der er mange gode shoppingmuligheder på den flade del af byen, Pest. Kulturelt er Budapest også fremragende, og byen har bl.a. en smuk operabygning, hvor der opføres store, internationale operaer.

Besøg Budapests mange termalbade, som er traditionsrige og besøgt gennem mange år, f.eks. det populære Széchényi-bad. Ungarn og Budapest har også mange caféer og restauranter, hvor I kan nyde god mad og god, ungarsk vin som i disse år gennemgår en enorm udvikling. Der er mange spændende museer i Budapest, og det kan anbefales at besøge byens kunstmuseum og nationalgalleri.