Tag på badeferie ved Balatonsøen eller storbyferie i Budapest

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ungarn

Bestillingskoden er nu aktiv

Ungarn

Den centrale beliggenhed i Europa gør Ungarn til det perfekte feriemål for hele familien. Ungarn er en skøn blanding af gamle traditioner og ny udvikling.
I kan tage på kør selv-ferie til Ungarn og landets mange oplevelser eller benytte de lavprisfly, der flyver både fra København og Billund til Budapest flere gange om ugen.

En tur til Ungarn kan både indeholde en storbyferie i Budapest, en wellnessferie i en af landets kurbyer eller en familieferie ved Balatonsøen.

Nyd også en shoppingtur på en forlænget weekend i Budapest. Budapest har alt, hvad en storby skal have og samtidig er den billig. Nyd også nogle billige wellnessbehandlinger. Søger I en aktiv ferie kan I udforske Vestungarn, som tilbyder dejlige naturoplevelser på træfyldte bjergsider i Alperne. Nyd de smukke paprikamarker og smag på en af landets mange berømte vine.

Ungarn har et dejligt klima, så uanset om I ønsker at rejse i påskeferien, på sommerferie eller i efterårsferien, så er Balatonsøen det ideelle sted for en ferie med børn. Her kan I opleve en dejlig badeferie med børnevenlige strande ved "det ungarske hav". Hos Risskov Bilferie har vi et bredt udvalg af ferier i hele Ungarn og leder I efter den perfekte bilferie, så er Ungarn et godt bud.